976

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

e posibil sa fi fost batran sau poate s-a ,,plictisit"" de el!! :furios:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

977

Cine stie ce boala avea... :wis:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

978

raluky4 wrote:

Cine stie ce boala avea... :wis:

poate!

979 (edited by suana 11-04-2010 12:22)

alexaj wrote:

noua ne-a cazut azi si a 2-a pana lunga de la coada si am cam ramas cu cele mai scurte, care se face si ele luuunnngii
si ne-au mai iesit 4 pene roz pe ceafa,,,,deci,,,,,,fara nici un dubiu,,,,,,suntem barbatel!!!!!!
alexi, pregateste-te,,,,,te vom curta in curand!!!!!
ha ha ha ha !
suana, ne incuscrim!

Mi-ar face mare placere. :hug: La ce baietel frumos e.Si noua ne creste codita,incet dar sigur.Papam fructe multe si legume in fiecare zi.Si am invatat sa impartim jucariile cu Daisy.Alexi le arunca si Daisy i le fura imediat.
In legatura cu anuntul,nu cred ca este unul viabil.Oricine isi cumpara o asemenea pasare  investeste bani,pentru colivie/voliere,play-stand,jucarii,mancare de diferite combinatii,plus ca nu e tocmai ieftin un mare alex.Se intampla si cazuri extreme cand esti nevoit sa renunti la companionul drag,dar daca il dai in adoptie cu siguranta il dai unor cunostinte sau prieteni de incredere.In rest ......cine stie cine s-a prostit cu un asa anunt.Sunt multi care n-au treba decat sa scrie vrute si nevrute.Am mai gasit si eu un anunt cu un cacadu si cred ca de un an il vinde,il revinde,il ia inapoi,nici el nu stie,si apoi nu mai raspunde la telefon.Asta am citit,nu am verificat personal.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

980

imi imaginez...sunt 2 scumpici :heart: :pup:
(Vanesa)

981

buna
; eu am sunat de curiozitate la d-na  gina[ cea care dona marele alex], si mi-a spus ca l-a dat unei d-re din prima zi cand a dat anuntul, ca nu era bolnav, nu avea nimic, doar ca nu avea timp de el.........si ca nu a cerut nimic pt ca a vrut sa faca o fapta buna inainte de paste!!!!!!!!!
asa sa fie oare??????????
cand am intrebat-o dc nu a cerut ceva , putin, macar pe voliera, mi-a inchis tel!!!
deci?  cum o fi?

982

Cred ca a fost o farsa sau doar nu a mai vrut sa dea detalii pentru ca il daduse deja wink

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

983

Daca a facut o fapta buna,bravo ei.Important e ca alexeiul sa fii ajuns pe maini bune.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

984

suana wrote:

Daca a facut o fapta buna,bravo ei.Important e ca alexeiul sa fii ajuns pe maini bune.

asa este

985

Eu zic ca anuntul asta a fost doar o gluma nesarata!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

986

nu prea ma inteleg eu cu motatii cand zboara pe langa mine...dar norocul lor ca nu ii prind smile smile smile

LORA & LORD

987 (edited by deyseby 13-04-2010 17:49)

i-ti dai seama ca daca ii prinde.... nu ramane o pana in coada lor...  smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

988

Hristos a inviat! Chiar daca nu am scris v-am urmarit cu interes. Paco al meu face o galagie... fluera vorbeste... e minunat si hazliu. In schim comportamentul lui nu s-a schimbat mult, prea putin. Ii creste coada mare si frumoasa... sa pun un filmulet ...cam cat de mare se permite ... si cum il pun?

989

boeing-mai e valabil anuntu cu vanzarea?

eu am un micul alex frumos si bland si as lua si un marele alex dar nu stiti se inteleg?

990

Sincer nu ma pricep la compatibilitatea inaripatelor, anuntul este in schimb valabil.

991

foarte frumos!!

992

eu stiu ca marele alex. nu e compatibil cu nici o alta specie.
e singurul papagal care nu poate locui impreuna cu o alta rasa[ in aceeasi volierama refer],
SIIII.....CE NE DORIM NOI DE MUUULT TIMP, .......SUNTEM IN TRATATIVE PT. O VOLIERA!!!!!!
deci., e aproape sigur ca vom avea o CASUTA noua, mareeee.....
speram ca persoana cu care vb sa fie serioasa si de cuvant.......

Adaugat: 14-04-2010 18:04

Si azi am comandat, in sfarsit, voliera!!! Dupa cateva zile de negocieri,
speram acum sa ajunga , .
Apropo! A auzit cineva de un baiat din Tulcea, Iulian Nedelcu?[sper sa nu am probleme cu administratorul ca i-am scris numele?]

993

cat ai dat pana la urma pe voliera??

994

o sa o platesc cand o aduce curierul, 1250 lei, 102*87*170, si are si play stand deasupra.
este exact ca a suanei, doar ca e mult mai mare...........
negociata de la 1550 lei, cred ca e bn; in pet-shop, costa peste 1600 lei......Acum astept sa vina cam in 10 zile,cred.........vine din germania..

995

Super asa voilera,si banii pe masura,Mult noroc!!! tongue

996

Ti-as fi facut si eu un pret bun la voliera pe care o am , e destul de mare si pretul incomparabil mai mic - (450RON)

997

boeing, ce dimensiuni are voliera ta?
deedee111, multumesc, sper sa nu ma fi laudat degeaba,,,,,
ne-am facut si planuri......
si dupa ce o vom primi, va trebui sa vand colivia pe care o avem acum...
deci....daca e cineva interesat,,,,,,67*43*80[inaltimea]]......

998

Pune anuntul , alexaj, la subiectul special de VANZARI,CUMPARARI de la topicul PASARI! :k:

999

raluky4, voi pune anuntul, dar dupa ce imi vine voliera.............

1,000

da sper sa iti placa voilera si bine gandit sa pui anuntul dupa ce iti vine voilera...sper sa iti placa,sa fie spatioasa si frumoasa,sa pui si poze pentru a putea vedea ce frumoasa este :heart: