Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
exact asa face si la mine, numai meiul il mananca
plus ca legume si fructe nu vrea sa manance nici cum, nici nu se atinge de ele
Piticii mei: 2 Pauni , 3 :pisica: , un :caine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
exact asa face si la mine, numai meiul il mananca
plus ca legume si fructe nu vrea sa manance nici cum, nici nu se atinge de ele
I.am facut lui Mango azi, out cu mar si morcov...mannaca de sparge
deyseby wrote:eu asta o cumpar si este foarte buna si nu are nimic chimicale in ea.
deyseby , mancarea care o recomanzi tu , papagalulmeu o uraste , nici nu sa atins de ea
eu iti recomand KIRI-KIRI HRANA PENTRU PAPAGALI MICI este 5 RON si o gasesti la orce pet
Kirikiri din cate stiu eu e cea mai slaba calitativ si ii lipsesc substantele nutritive adaugate.Fiecare da animalutelor ce crede ca e mai bun si mai ales ce le place lor.Daca ai tai mananca kiri ,da-le daca le place.Eu una din mancare superpremium n-am scazut standardul mai jos ,pentru nici unul din animalutele mele.Acum fiecare ,cum doreste si ce-si doreste.Sanatatea animalutzelor sau economie la bani.Si sa-i dai sfaturi la Mary.....buna gluma. :hihi:
suana e buna mancarea ce o dau eu si silviu nimfelor, poza de mai sus?
ce parere aveti despre cusca mea?ce-ar trebui sa mai adaug?
Adaugat: 16-04-2010 13:50
in legatura cu mancarea eu am asa ceva.
am fost si am luat si de la vitakraft si le am pus in cupa separata.
am luat si seminte varssate.
mai si ceva de pus pe jos.
O sa incerk pana termin pungile astea sa imi dau seama ce le place mai mult:D
george,atat timp cat mancarea e de calitate,e uscata,nu e mucegaita si le confera nimfelor necesarul din ceea ce au ei nevoie,e ok,indiferent de brand.Daca le place ,e foarte bine.Daca mancarea e mai simpla,se poate completa cu vitamine solubile ,ou,morcov,mar ,in functie de ,,gustul''fiecarui motzat.
@seby-o recomandare:schimba neaparat betele alea de plastic cu bete din lemn.La deschiderea coliviei ,eu le-am pus un bat mai mic pe care sa stea atunci cand iasa din colivie.E neplacut sa sta pe bete de plastic care tin si rece.Idei sunt destule,poti vedea pozele de la topicul pentru colivii si voliere.In rest jucariile se pun in functie de spatiul din colivie.Daca sunt mai mult timp afara si doar dorm si mananca in colivie e si mai bine.
Nimfa,ai mesaj privat. Suana ce mai fac indragostitii? au intrat in cuib?
Adaugat: 16-04-2010 14:33
Nimfa,depinde cu ce fel de mancare au fost invatati de mici. depinde de bugetul celui de la care ai luat tu nimfa. daca le da kiki-riki asa mananca.
Deloc,Mary.De ieri sunt pe afara.S-au uitat inauntru :wow: si cred ca nu le e pe plac.Vedem dupa ce ,totusi,intra.
suana si eu am cautat bete din lemn dar nu am gasit, dar pot sa le fac eu singur, doar ca nu stiu din ce fel de copac, sunt bune din orice? , pt ca nu vreau sa mi-l otravesc pe pufi.
bete de pomi fuctifer(exceptie cires si visin) si salcie.
Adaugat: 16-04-2010 17:52
bete de pomi fuctifer(exceptie cires si visin) si salcie.
Din mar si salcie le-am facut eu si sunt foarte bune ... de cumparat mai greu ca nu se prea gasesc la dimnesiunile pe care le vrem noi....
ms pt raspuns, o sa ii fac din mar atunci.
sigur nu o sa reziste prea mult dar macar stiu ca o sa ii placa
i-am pus o scarita in colivie si deja aproape ca un fustel e rupt
seby aia de la KIRI-KIRI o folosesc si eu
aia de la kiri kiri e vreo 7 lei park..mi le-a dat gratis cand le am cumparat:D(acu 2 zile)
Adaugat: 16-04-2010 19:15
pe cealalta de la vitakraft am dat 16,9 lei.E o diferenta imp de bani dar imi place ca se inchide etans si se evita umezeala(iar dak mai dai peste ea prin casa nu se varsa):D
Bun asa !
eu cred ca vitakraft e cea mai buna marca!
Revenim si noi cu poze :hug: ...Angelinu face azi 8 luni :heart:
Mancarea preferata a lui Angelin este de la Vitakraft sau de la Saint Bernand ...Kiri-Kiri nici n-am de gand sa-i dau..am luat o punga pt perusi s-o incerc si mirosea oribil..a mucegai :bleah: ...am aruncat-o direct :bleah: ! Si perusiilor le dau tot Vitakraft. Alt tip de mancare ar fi de la Padovan
.
Revenim si noi cu poze :hug: ...Angelinu face azi 8 luni :heart:
Mancarea preferata a lui Angelin este de la Vitakraft sau de la Saint Bernand...Kiri-Kiri nici n-am de gand sa-i dau..am luat o punga pt perusi s-o incerc si mirosea oribil..a mucegai :bleah: ...am aruncat-o direct :bleah: ! Si perusiilor le dau tot Vitakraft. Alt tip de mancare ar fi de la Padovan
.
foarte frumosi!!
in legatura cu mancarea eu am asa ceva.
am fost si am luat si de la vitakraft si le am pus in cupa separata.
am luat si seminte varssate.
mai si ceva de pus pe jos.
O sa incerk pana termin pungile astea sa imi dau seama ce le place mai mult:D
Parerea mea este sa scoti nisipul sau ce ai tu pus pe jos in colivie si sa inlocuiesti cu niste coli sau servetele la rola mare, pentru ca totul sa fie curat si igienic (alea se pot schimba zilnic) si sa mai pui bete sau scarite in afara coliviei ca sa aibe pe ce sa stea cand ies din ea. Bafta!
sa va traiasca oliver,angelinu si toti ceilalti motati!
Iustyna paupam motaul. e un dulce. :pup:
Iusty e un dulce ..
:bd:
S-a inecat Misa si i-am dat de doua ori apa dar nu i-a trecut , aveti vreo idee mai buna ?
Pai cum ai tras concluzia ca s.a innecat?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus