5,776 (edited by seby 15-04-2010 15:56)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Cel de magazin a zis ca invers(masculul in stanga).Mancarea am luato ieri odata cu primul.Mi-a dat o cutie cu hrana de baza(kiri-kiri) si o punga din care a spus sa le pun intr-un vas pe nisip(scrie arcapet pe ea-numele petului de unde le-am luat).Am fost si am luat azi si floarea-soarelui(a zis sa o amestec CU mancarea de baza).In rest vanzatorul a spus ca el le da in fiecare zi morcov si mere insa astept sa se mai obisnuiasca.Le-am dat putin drumu prin casa(mi s-a spus ca nu este asa de bine dar voiam sa vad daca pot sa zboare:D)

Adaugat: 15-04-2010 16:51

Buna bubbles.Mc pt sfaturi.O sa le fac meniu dar acum astept sa se mai acomodeze.Sa inceapa sa mance macar ce mancau la pet:D

5,777

Da, e foarte mandru el si ce frumos sta la poze ....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,778 (edited by seby 15-04-2010 16:04)

masculul desi e fricos si ma musca daca incerc sa-l ating ma urmareste tot timpul prin casa.Daca aude alte sunete la laptop(sunetele altor nimfe de pe youtube) incepe sa faca galagie.In schimb femela nu zice nimik..si scoate niste sunete ,,ca si cum ar tusi" daca bag mana printre gratii la ea.

5,779

Incet incet o sa se obisnuiasca si o sa isi compuna propriile triluri ....

5,780 (edited by deyseby 15-04-2010 16:09)

Seby. asta e cam cea mai proasta mancare pt nimfe ( kiki-riki). ia Menu de la Vitakraft sau mancare de la Sera Larga

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,781

Kiri Kiri din cate stiu eu nu sunt prea de calitate... incearca Vitakraft sau Padovan , Parot Prestige

5,782

Mc mult. O sa caut pe net daca au magazin si in iasi.Imi puteti da niste nume:D.Cam ce ar trebui sa cer?

5,783

Incearca sa pui colivia undeva mai sus...din cate stiu eu, ei prefera locurile mai inalte smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,784

Cam astea stiu eu ca sunt firmele cu produse calitative ... poti cere mediu pt nimfe de la Vitakraft, Padovan sau Parot Prestige  si ai putea sa ii mai iei niste Multivitamico De la Padovan  pentru ai da necesarul de vitamine ...

5,785

In legatura cu mancarea pe care o am deja, vanzatorul m-a intrebat daca am mancare acasa.Si i-am raspuns ca nu si mi a dat o punga,o cutie si ceva de ros:D(ca un sapun:)) )

5,786

asa arata cel de la Vitakraft

- Mary-

5,787

Mc mult de tot pentru informatii. In legatura cu femela..e normal sa scoata sunetele alea(ca o tuse,cand ma apropii de ea-(nu prea pare a sasait-cum ar zice unii)

5,788

Mancare pentru nimfe de la Vitaktaft (pe ambalaj este o nimfa si un papagal ara daca nu ma insel sau rosella numai stiu) si seminte speciale pentru pene. Atasez poza cu semintele speciale...nu gasesc destul de vizibila cu mancarea

Adaugat: 15-04-2010 17:15

Facem echipa buna Mary smile eu nu gaseam poza cu mancarea big_smile

Adaugat: 15-04-2010 17:16

Nu tuseste...zici ca scuipa asa. Si al meu face la fel... smile probabil e un fel de "stay away" big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,789

mc bubbles smile)) m-ai linistit.

5,790

seby wrote:

Mc mult de tot pentru informatii. In legatura cu femela..e normal sa scoata sunetele alea(ca o tuse,cand ma apropii de ea-(nu prea pare a sasait-cum ar zice unii)

acum nu stiu ce crezi tu, dar eu spun ca cel din dreapta este baietel si stanga fata. totusi fata pare a fi si ea un baietel. dar nu sunt sigura. are ceva dungulite pe aripi dupa cate vad. dar ramane de vazut mai incolo.

Adaugat: 15-04-2010 17:21

bubbles wrote:

Facem echipa buna Mary smile eu nu gaseam poza cu mancarea big_smile

eu nu gasesc pe cele de la sera larga. parca asa se numeste. eu arunc ambalajul dupa ce le cumpar si le pun intr-o cutiuta frumoasa, de unde le iau mai usor.

- Mary-

5,791

Cred ca nimfei mele tocmai i s-a facut foame.A inceput sa circule in colivie si sa caute de mancare pe jos. La pet aveau ovaz pe jos.Vad ca la asta s-au repezit si la mine:D

5,792

Incet incet o sa se obisnuiasca cu noua casuta si o sa fie si prietenosi ...

5,793

deyseby wrote:
seby wrote:

acum nu stiu ce crezi tu, dar eu spun ca cel din dreapta este baietel si stanga fata. totusi fata pare a fi si ea un baietel. dar nu sunt sigura. are ceva dungulite pe aripi dupa cate vad. dar ramane de vazut mai incolo.

Mi-a spus ca e sigur femela pentru ca o ,,calca un mascul ieri"" big_smile

Adaugat: 15-04-2010 17:27

iar de mascul mi-a spus din prima ca sigur e...din ce am citit pe net..are si comportamentul unui mascul

5,794

Mary  care este dimensiunea minima pt un cuib de nimfe? big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,795

eu asta o cumpar si este foarte buna si nu are nimic chimicale in ea.

- Mary-

5,796

Iar in legatura cu mine..eu personal nu cred nimic...nu am mai avut nici o nimfa nici odata(si nici alt animal:) )

Adaugat: 15-04-2010 17:29

deyseby wrote:

eu asta o cumpar si este foarte buna si nu are nimic chimicale in ea.

O sa merg si eu sa cumpar.Imediat ce aflu unde este un magazin in iasi:D

5,797

iloveanimals wrote:

Mary  care este dimensiunea minima pt un cuib de nimfe? big_smile

smile  . daca i-ti arat cuibul meu, mori de ras. incap 3 perechi de nimfe la clocit. cat mai mare. am avut unul mic pt perusi, ca nu gaseam atunci pt nimfe si acum mi-a facut sotul meu unul sa le ajunga la toata ograda.

- Mary-

5,798

poti intra pe mess? Ca am o caruta de intrebari. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

5,799

normal.  :k:

- Mary-

5,800 (edited by suana 15-04-2010 16:53)

Mi-am luat inima in dinti si am pus totusi un cuib pentru Hanny si Motatul,sa vedem ce o fi.Acuma sunt toti afara dar sper sa intre pana deseara si atunci sa vedem cum reactioneaza.Cuibul l-am pus mai jos pentru ca Hanny e obisnuita cu depunerea oualor in tavita si asa poate o sa intre.Daca va fi sa fie......sa am puiutzi,sper sa am timpul necesar si apoi sper sa am si la cine sa-i dau pe maini bune.
seby si ania bun venit.Daca poti schimba si tu betele alea cu bete din lemn si pune-le si jucarii.ovazul le place mult la motatzti ,asa ca e normal sa manance imedat cum il vad.Orez fiert si zeama de pe el adaugat in apap de baut e u remediu bun pentru diaree,pe langa ceaiul de menta de cate ti s-a spus deja.Si scoate ca un fasait atunci cand te apropii,cu timpul se va obisnui cu tine si si n-o sa mai faca, doar cand are fitze.... :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: