1,201

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

bv vlady sati traiasca sunt super se vede ca ai avut grija mare de ei!dar nu mai ai 5??ca in poze mie mi se par ca sunt decat 3!au facut si ai mei 15 zile azi si acu astept sa vad cand ies din cuib!ai tai la cate zile au iesit 16-17??

By BarBonE

1,202

Foarte frumosi puiutii , sa va traiasca. :k:

:rock:

1,203

foarte frumosi.Sa-ti traiasca!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

1,204

Sunt 5 Barbone numai ca nu se vad chiar toti. Duminica au facut 2 saptamani si tot duminica au iesit primii 2 din cuib si ieri erau toti prin colivie. Sa-ti traiasca si tie puiutii si sa se faca mari.

1,205

Ai mei s-au oprit la 4 oua... la ora 17:000 cand am ajuns acasa, in conditiile in care nu i-a deranjat nimeni toata ziua, erau amandoi afara, nu s-au hotarat sa se puna la clocit sad

1,206

inseamna ca nici nu o sa cloceasca gabib eu tiam zis tie ca de la al doilea ou hai sa zicem al treilea trebuiau sa se apuce de clocit , cel putin asa au facut la mene si la mai toata lumea pe aici pe forum care au avut oua am citit ca tot la fel!oricum mai lasai cine stie...

By BarBonE

1,207

o sa le mai las ouale acolo, dar mi se pare ciudat, i s-a mai intamplat cuiva sa faca 4 oua si sa nu le cloceasca? cate sa le mai tin acolo? daca in 2 saptamanai nu se apuca, mai are rost sa le tin?

1,208

Ouale stau fara sa moara embrionul 7 zile fara sa le cloceasca sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,209 (edited by gabib77 14-04-2010 18:57)

Deci mai au timp... Vad ca incet incet femela dispare din peisaj, parca s-ar fi apucat de clocit, dar noaptea intra amandoi in cuib, iar ziua, cand ma duc sa le schimb apa si sa le dau de mancare, iese si femela si stau pe bat cam 2-3 minute... oare nu sta prea mult afara?

1,210

Candy se sperie de mine! Ma apropii de colivie si intra imediat in cuib. De la un timp, face la fel si Riky! Cum sa ii mai imblanzesc un pic?

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,211

Interesant... ai mei se sperie de mine, ce-i drept nu nestim decat de 3 saptamani, dar in loc sa intre in cuib sa stea la clocit, ai mei ies din cuib big_smile

1,212

Gabib77, si eu am patit la fel cu Zuzu si Happy la prima serie de oua. Din orice ea se speria si iesea din cuib. Evident au racit ouale. Eu le-am lasat sa le "cloceasca", insa eram sigura ca nu va iesi nimic. In schimb, la a doua serie au capatat experienta si uite rezultatul: am trei puishori superbi. big_smile sitatia ta cam seamana cu a mea, asa ca, pregateste-te sa ai pui la a doua serie. Succes!

Adriana

1,213

Cu baiat ma stiu din februarie si cu fata de o saptamana. Dealtfel, prima intra in cuib fata si apoi baiatul.         In legatura cu zebrele tale, gabib 77, poate ca sunt prea mici si nu au experienta si de asta nu clocesc!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

1,214

Astazi am gasit un outz in cuib, dar l-am luat ca nu mai vreau pui. Am deja 5 pui si o sa ma vad nevoit sa ii tin ca nu am la cine sa ii dau sad

1,215

Eu inca mai sper - cat timp stau ele la clocit pana  ies pui?

1,216

Nu cred ca are nimik daca stau 2-3 minute afara doar sa nu steie mai mult smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,217

Azi vad ca n0au mai iesit cand ajuns eu acasa... au stat singuri toata ziua, doar pe la ora 19:30 timp de jumatate de ora i-am deranjat eu, dar n-au mai iesit din cuib, stau amandoi acolo :k:

1,218

Felicitari Gabi :bravo:

Eu am observat azi ca pui mei incep sa manance singuri big_smile big_smile

Voi la ce varsta i-ati separat de parinti ?

1,219

Ma bucur gabib ca este bine smile
Vlady felicitari vad ca micutii cresc foarte repede :k:

1,220

se pare ca m-am inselat... sau nu... sunt un pic confuz... avand in vedere ca se implinesc 10 zile de la primul ou si 6 de la ultimul cat sa mai astept pana sa arunc ouale... stau pe zi, cand ii vad eu cae minim 5 minute amandoi pe afara, deci cred ca nu vor cloci pana la urma... avand in vedere ca fii-mea ajunge acasa peste 9 zile, adica duminica viitoare e ok daca le mai las acolo pana atunci?

1,221

lasale pana la 21 de zile!!

1,222

Ce de puiuti de claxonei :heart: ...felicitari :bravo: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,223

iancumarian wrote:

Asa aveam de gand sa le las si eu, dar vroiam o oarecare confirmare... merci mult

1,224

gabib77 wrote:
iancumarian wrote:

Asa aveam de gand sa le las si eu, dar vroiam o oarecare confirmare... merci mult

cu placere!

1,225

vlady pei nu le mai lasa cuibul acum scoatel ca ei au instinctul de imperechiere cand au cuib in colivie!gabib la mene puiuti au iesit dupa 14 zile si la vlady cam la fel deci mai lasale putin oualele!

By BarBonE