4,801

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Nu e asa simplu, cand il vei avea si va trece cateva luni peste el vei vedea cum tanjeste dupa afectiunea unui partner, singuratatea il complesete, se vede asta doar in ochii lui. Am trecut prin asa ceva, lucrul asta mi-l doream si eu, sa-mi invat baiatul sa vorbeasca, dar dupa 4 luni deja eram distrusa de tristetea lui, ma puneam in locul lui si realizam ce se intampla. sad Una e sa aiba un partener si sa-l dragalaseasca toata ziua, si alta e sa vada doi papagali cum se iubesc iar dupa ceva timp sa plece de langa ei, asta il va afecta extrem de mult. sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,802

inteleg..ms mult!o sa vad ce o sa fac!

:floare: Georgiana :floare:

4,803

Nebuneii mei. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,804

Ce draguti sunt iloveanimals! :hug: Sa-ti traiasca!

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

4,805

iloveanimals wrote:

scumpici :heart:  de abia ast sa am si eu..poate ajung in seara asta :k:

4,806

merci. big_smile

4,807

foarte draguti!!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,808

extrem de draguti papagali tai:heart::heart::heart:

4,809

multumesc frumos. :rusine:

4,810

in jumate de ora ma duc sa-mi iau si eu un perusel mic :bravo: am mai vb cu domnul ala la tel si mi-a zis ca are si la 1 luna si un pic si o sa-l iau asa ca e mai bine ca nu am destul timp cu munca in fiecare zi din 3 in 3 ore sa-i dau de mancare puiutului!cand ajung acasa ii fac poza si o sa va arat..daca nu in seara asta cel trz maine!sper sa fie totul bine :angel: :perus:

4,811

asteptam poze bicica :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

4,812

Dany sunt superbi peruseii succes la oute :k: ai mei deja s-au pus pe treaba si astazi femela a facut primul out :bravo: sunt asa de happy ca in curand voi avea din nou cel putin un micut big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,813

Multumesc. :heart: Sa speram ca va fi bine. big_smile

4,814

mi-am luat un peruselllll :bravo: :bravo: este albastru si are 1 luna si 2 sapt aproape!maine o sa pun poze cu el ca acum e deja trz!sunt asa fericita ca nu-mi pot lua ochii de la el big_smile :nb:

4,815

iloveanimals wrote:

mi se par ca sunt cam inghesuiti hmm:(

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

4,816

Nu cred ca sunt inghesuiti,dar ai mei au inghesuiala mare,le-am scos din  jucarii ca fata deja incepuse sa devina agresiva si baiatul al fel cred ca ii afecteaza phific si nervos,si nu stiam dar am observat si acum baitu s-a potolit dar fata se joaca cat se poate ca akm are spatiu,la sfarsitul lunii ma duc la Galati la real la un magazin frumos si au acolosi voilere,trebuie sa vad de bani o colivie mare e super!bicica bravo tie!sa il stapanesti sanatoasa pe micut si sa ai grija de el,sa fie sanatos tunnn,si toate cele bune din partea mea,numai fericire,de abea astept sa pui poze cu micut,succes la ingrijit mititelu si la pozat smile :pup: :perus:

4,817

Frumosi perusii iloveanimals :heart:  Sa-ti traiasca :bravo:

O pereche de perusi :perus: .. Masculul albastru :perus: si Femela verde cu galben :heart:

4,818

Dany mi-ai promis un puiut sa nu ma uiti.... :rusine:

Asteptam poze cu micutul Bicica ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,819

haideti sa va arat si eu puisorul meu big_smile
astazi a stat pe mana mea*nu s-a pus singur am pus eu degetul sub piciorusele lui dar a stat) si sunt mandra de el..dar de cand l-am luat nu a mancat nimic :cry: sper sa fie doar din cauza ca nu este obisnuit si sa inceapa sa manance ca sunt ingrijorata :cry:

4,820

asa sunt toti papagalii la inceput, nu-ti fa griji.

4,821

Perusii mei nu vor sa iasa singuri din colivie ,  e bine daca ii scot eu afara si ii bag seara la loc? toata ziua stau prin camera ,, mai putin fata  pe care nu am mai scos-o din colivie pentru ca se izbea de pereti.

Deci intrebarea : E bine sa ii scot eu afara din colivie in mana si sa ii bag seara la loc?

:rock:

4,822

Astazi am fosr la pet shop si le-am luat un cuib mai mare perusilor big_smile Are dimensiunile de : Lungime 24,5 , latime 17 si inaltime tot 17 . Sper ca asta sa fie bun si sa aiba spatiu suficient. Deja a intrat in el si il face frumos dar are si grija la out sa nu-l sparga de atata harnicie smile

Adaugat: 14-04-2010 16:11

Bicica este foarte frumos sa-ti traiasca si sa creasca mare smile

Adaugat: 14-04-2010 18:55

Astazi cand le-am pus outul din cuibul cel mic in cel care l-am cumparat azi am vazut ca este batucit la un capat si acum am vazut ca este spart tare si a curs albusul din el :cry: oare de ce sa il fi spart ca data trecuta nu a spart nici un ou :sol:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,823

multumesc smile acum mananca si chiar canta..incepe sa se obisnuiasca!cand aude pasarelele pe afara cantand sa vezi ce incepe si el :perus:

4,824

felicitari celor care au oute!imi pare rau estera pentru out sad poate va mai face oute si nu se vor sparge.si eu mi-as dori sa am puiuti,dar perusii mei cred ca sunt frati neutral ,polly nu a fost niciodata in perioada de imperechere,dar paco o mai pupaceste cateodata.

4,825

Acum a facut femela al doilea out :bravo: