Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
cred ca are vreo 2-3 luni.E o fata foarte frumoasa!!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
cred ca are vreo 2-3 luni.E o fata foarte frumoasa!!
cred ca are vreo 2-3 luni.E un baietel foarte frumos!!
Intr-adevar are 2-3 luni dar e fata. :hihi:
corect scuze am gresit!!In loc sa scriu fata am zis baiat! :hug:
E foarte frumoasa Any sa-ti traiasca ... :pup:
perusa mea petrece din ce in ce mai mult timp in cuib.Credeti ca ar trebui sa ii pun in cuib ceva?Ma refer la fan,talas,iarba sau mai stiu eu ce??
in cuib de pun doar talaj. Cumpara o punga de talaj fara arome de la pet shop.
in cuib de pun doar talaj. Cumpara o punga de talaj fara arome de la pet shop.
ok.Am auzit pe unii ca este mai bun fanul si deasta am intrebat!
pt iloveanimals : sigur k are pereche
m-ati putea ajuta sa determin varietatea perusilor mei???....pls
Nu e foarte clara poza trebuia una destul de clara pentru a putea determina varsta
pt iloveanimals : sigur k are pereche
m-ati putea ajuta sa determin varietatea perusilor mei???....pls
Ce varietate?
astia mici ai tai sunt cumparati de la acelasi magazi? Sunt identici. :wow: Posibil sa fie frati. iar imperecherea nu este posibila.
Nu prea se vede bine in poza.Dar cred ca perusii tai au intre 8 si 10 luni
aa, era varsta. :rusine: :rusine: :rusine:
Cand i-ai cumparat?
Dupa prima naparlirea se deosebeste cam greu varsta perusilor.
da intr-adevar sunt cumparati din acelasi magazin da te asigur k nu sunt frati....pozele nu sunt clare... :blb:
acum am vazut.El a intrebat ce varietate!!Nu stiu sa iti raspund!!
da intr-adevar sunt cumparati din acelasi magazin da te asigur k nu sunt frati....pozele nu sunt clare... :blb:
De unde stii ca nu sunt frati?
am vazut ca tu ai o poza cu un puiutz mic mic..l-ai crescut tu?
Este puiutul perusilor mei care nu l-au hranit si i-am dat eu sa pape dar dupa cateva zile a murit
http://www.magictoys.ro/perusi/?p=19
Uite un link cu tipuri de perusi, eu nu ma pricep la genetica.
sunt prieten bun cu vanzatorul de la petshop-ul de la care i-am luat (de fapt e singurul de la noi) si m-a asigurat ca nu sunt din acelasi ,,arbore genealogic,, :wis:
sunt prieten bun cu vanzatorul de la petshop-ul de la care i-am luat (de fapt e singurul de la noi) si m-a asigurat ca nu sunt din acelasi ,,arbore genealogic,, :wis:
Eu nu stiu ce sa zic, sunt pre identici.
bicica wrote:am vazut ca tu ai o poza cu un puiutz mic mic..l-ai crescut tu?
Este puiutul perusilor mei care nu l-au hranit si i-am dat eu sa pape dar dupa cateva zile a murit
am inteles...daca tipul asta imi da vreun puiut la 1 luna oare ma descurc cu el?care ati crescut pui de perusi..cum arata un puiut la 1 luna?are deja penajul format?
corect.Seamana prea mult ca sa nu fie frati.Dar pot fi si perusi identici care nu au nici o legatura de sange!
Adaugat: 10-04-2010 19:41
Estera wrote:bicica wrote:am vazut ca tu ai o poza cu un puiutz mic mic..l-ai crescut tu?
am inteles...daca tipul asta imi da vreun puiut la 1 luna oare ma descurc cu el?care ati crescut pui de perusi..cum arata un puiut la 1 luna?are deja penajul format?
in proportie de 90% da!
exact iancumarian :k: cate pasari sunt identice dar n-au nicio legatura de sange.......
Adaugat: 10-04-2010 19:43
exact iancumarian :k: cate pasari sunt identice dar n-au nicio legatura de sange.......
si se iubesc asha mult :hihi: :heart:
:nb:
Buna seara ..am si eu o problema...cand perusul meu doarme cu capul in pene..am observat ca acolo pe spate nu prea are pene?e ceva grav?il am de 3 saptmaani si are cam vreo 3 luni,dar nu am observat pana acum ca nu are pene ..Uite va pun si niste poze
are si sange in acea zona??
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus