bicica wrote:am sunat acolo si mi-a zis ca cel mai mic perus are 7 luni..si a zis ca daca vreau pui o sa-mi dea peste 2 sapt,si ca ne mai auzim la tel!sper sa reusesc sa-mi iau :pls: :heart:
pt cutegirl pare fetita!nu se vede asa bn in poze dar am citit pe aici ca daca are deasupra ciocului o culoare mai inchisa este baiat si daca este mai deschisa este fetita!corectati-ma daca gresesc :hug:
7 luni??.... de acum este adult... pana la 4-5 luni este puisor :floare: Sper sa il primesti :heart: :heart:
Adaugat: 10-04-2010 14:57
Hei... O vecina a mea, a gasit un perus :perus: intr-un copac, astazi. :hihi: :sanatate: . Am fost cu ea a cumparat o cusca, :sol: si iam dat eu niste mancare de la mine pentru el. :heart: Eu am o fetita, si nu stiu ce este perusul pe care l-a gasit ea, ca as vrea sa ii imperechem :idee: . Are in jurul narilor alb-albastru deschis, deschis. :idee: Si inspre cioc este mov. Este fata, baiat? :sol: Da doamne sa fie baietel :pls: :heart: :perus:
,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''
My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)