hei :floare: :hug: . De cand mi-am luat perusul :heart: loli, l-am lasat prin casa, din prima zi. :angel: . Si de 2 saptamani de cand l-am luat se duce numai intr-un loc. :wow: langa usa de termopan cu oglinda si pe vitrina tot cu oglinda . Problema este ca de fiecare data, :bang: cand ma trezesc imi cere sa ii dau drumul :sol: afara din cusca , ii dau drumul, si pana seara :nb: nu se baga la somnic, sau sa manance, sta numai langa oglinzi. :ill: . Si cand se urca pe vitrina, :blb: da tot ce apuca pe jos :bravo: [ca sa se vada el mai bine in oglinda )) ] :hihi: ... a dat niste clamute de-ale mele, apoi a inceput cu bibelourile
) a spart deja un bibelou ) :rusine:[se uita dupa ele cum pica jos, si incepe sa cante ]=)=)=)) ce sa ii fac, sa il tin numai in cusca ? ca distruge casa :perus:)
,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''
My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)