951

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Foarte frumos smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

952

este chiar f frumos cred ca Lora este f fericita smile

953

ms ms...da este incantata...toata ziua sta in copacel...se catara pe acolo,decojeste...

LORA & LORD

954

daca vrea cineva sa faca o fapta buna si sa doneze un astfel de animal sa ma anunte pe mine primul!! :hihi: :hihi:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

955

iancumarian wrote:

daca vrea cineva sa faca o fapta buna si sa doneze un astfel de animal sa ma anunte pe mine primul!! :hihi: :hihi:

smile smile

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

956 (edited by boeing 09-04-2010 16:32)

Ma mira faptul ca mai exista interes asupra marelui Alexandru, interes in sensul adoptiei bine-nteles smile, gandesti ca sunt perusi  :hihi:

957 (edited by suana 10-04-2010 09:37)

Alexi....  cu motz.  :hihi:
http://i44.tinypic.com/2yulert.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

958

Ce frumoasa este Alexi. :hug:

959

foarte frumoasa!!

960

Multumim. :hug:
Vine-vine primavara....  :bravo:
http://image.blingee.com/images17/content/output/000/000/000/690/595014819_237618.gif
Make your own Glitter Graphics

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

961 (edited by ionutfinch 10-04-2010 10:18)

o scumpa Alexi...noi facem la galagie si bolborosim pe acolo ceva (da nu se intelege ce) ... poate cu timpul o sa invatam sa si vorbim mai bine big_smile

LORA & LORD

962

Nu-i exclus,ionut,sa inceapa sa te imite si sa si vorbeasca.Alexi face si ea galagie dar nu foarte mult timp.Ea cu vorbitul se lauda mai mult.Dar si cant tipa de 2-3 ori,se aude in tot cartierul.....  smile

963

E foarte simpatica Alexi!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

964

cine voia un marele alexander?  http://anunturi.zoopedia.ro/pasari/donez-papagal-marele-alexandru-35.html

:floare: Georgiana :floare:

965

bicica wrote:

cine voia un marele alexander?  http://anunturi.zoopedia.ro/pasari/donez-papagal-marele-alexandru-35.html

am trait sa o vad si pe asta smile smile = ) incredibil :wow:

- Bianca

966

noua ne-a cazut azi si a 2-a pana lunga de la coada si am cam ramas cu cele mai scurte, care se face si ele luuunnngii
si ne-au mai iesit 4 pene roz pe ceafa,,,,deci,,,,,,fara nici un dubiu,,,,,,suntem barbatel!!!!!!
alexi, pregateste-te,,,,,te vom curta in curand!!!!!
ha ha ha ha !
suana, ne incuscrim!

Adaugat: 10-04-2010 17:12

scuze de greseala; care se FAC nu face, scuze....

967 (edited by bicica 10-04-2010 16:29)

biancadumi wrote:
bicica wrote:

da...mare mi-ar fi mirarea sa fie pe bune anuntul...si daca e pe bune sigur nu ma e valabil big_smile

Adaugat: 10-04-2010 17:27

biancadumi wrote:
bicica wrote:

da...mare mi-ar fi mirarea sa fie pe bune anuntul...si daca e pe bune sigur nu mai e valabil big_smile

:floare: Georgiana :floare:

968

Daca il gaseam mai de mult sigur il adoptam eu!!

969

O scumpa  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

970

Cine stie ce pacaleala o mai fi si anuntul asta cu papagalul!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

971

Pai cred.Daca era sa vrea sa il dea il vindea cu 200 de lei si il lua imediat cineva.dar sal doneze?????E un eveniment!!

972

Da...cine ar dona un marele alexandru cu tot cu voliera care este foarte scumpa si cu jucarii smile
Nu prea cred tongue

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

973

Poate chiar nu putea sa il mai pastreze din diferite motive ... nu se stie niciodata

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

974

Poate era batran sau bolnav.

975

Mai degraba tind sa cred ca era unul impaiat  big_smile  smile