4,626

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

este foarte frumos Mihay. ai reusit. bravo.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,627

va multumesc tuturor pt aprecieri...

4,628

un frumusel.sa-ti traiasca.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

4,629

mihay28 wrote:

unul dintre puiuti...

Puiul asta seamana foarte mult cu Candy a mea, presimt ca va face ravagii cand va creste. smile

Adaugat: 06-04-2010 18:01

Candy.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,630

foarte frumosi papagali tai!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,631 (edited by endy_14 06-04-2010 18:47)

pentru inceput.....e bine sa dau la perus doar semintele speciale pentru el? sau sa incep si cu legume,fructe? bineinteles care is bune pentru perusi nu orice fruce sau legume:))...si in legatura cu vitaminele cu 2-3 picaturi in apa o data pe saptamana...e bine de la inceput deja? sau mai incolo?

cei mai faini big_smile...:perus::perus::perus::perus::perus:

4,632

ce perus frumos ai Dany. :perus: sa-ti  traiasca :succes:

4,633

Iancumarian, alexnutzu, multumesc. :hug:
Endy_14, tu nici macar nu ai perus si deja te ti gandesti sa-l insori? Sa ai nepoti? smile Imi amintesti de mine, smile asa eram si eu, il aveam doar pe Snowy si deja ma gandeam la pui, la pereche, dar nu vroiam sa-i iua, ziceam sa il invat cu mine, sa-l invat sa vorbeasca si alte cele. L-am tinut singur 3 luni dar nu am mai rezistat, era trist, se vedea ca e plictist si nu mai avea pofta de viata, se uita pe fereastra la pasari in fiecare zi , le analiza, se punea la geam si canta la ele. sad Imi era o mila de el. In cele de urma i-am luat pereche, si abiatu meu si-a revenit, era mai fericit ca oricand, mai ales ca fata il urmarea peste tot si descopera casa pe zi ce trecea, el era sefu pana cand ea a crescut si il controla(eh, astea`s femeile smile ) . Ai atatea intrebari, chiar de intereseaza sanatatea perusului tau, bravo. wink
Eu te sfatuiesc sa iti iei doi perusi ii poti obisnui cu tine chiar adca sunt doi, mancare ii poti da ce vrei tu si cum vrei, semintele trebuiesc tinute la discretie, fructele si legumele in fiecare zi, mai ales in perioada naparliri cand au nevoie de vitamine. Vitaminele de pus in apa in perioada naparliri trebuiesc date zilnic, abia schimbata zilnic, in rest i poti bune in apa o data pe saptamana, sunt si vitamine care se amesteca cu mancarea, vitamine de la vitackraft la plic.
Alte intrebari? :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,634

Mihay felicitari pentru puiut este minunat sa-ti traiasca :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,635

Estera wrote:

Mihay felicitari pentru puiut este minunat sa-ti traiasca :pup:

6 puiuti am ... acela e cel mai mare... o sa revin maine cu poze cu toti.

Adaugat: 06-04-2010 22:34

dupa cum am promis...

Adaugat: 07-04-2010 15:30

altele

Adaugat: 07-04-2010 15:32

next

Adaugat: 07-04-2010 15:33

next

Adaugat: 07-04-2010 15:34

mai am cateva

Adaugat: 07-04-2010 15:34

ultimile...

4,636

Foarte frumosi puiutii Miahi.sa-ti traiasca toti.Cel galben tot nu zboara??ca vad ca e maricel.

4,637

ala bleo cu galben ma topit :hihi: :heart:

- Bianca

4,638

Sunt foarte frumosi Mihai ... sa-ti traiasca ....  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,639

minunati :bravo:   sa iti traiasca !

4,640

dar cei galbeni nu zboara??

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,641

silviu wrote:

te-as provoca sa ii scoti pe cei mari si peste vreo 2 saptamani afara ca n-ai sa-i mai vezi. smile

smile nu-l mai provoca ca parca il vad ca ramane fara ei. Doamne fereste.

Adaugat: 07-04-2010 17:57

imi pare rau de oua silviu. sad sad

4,642

mihay sunt niste scumpi cei mici :heart: sa'ti traiasca :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

4,643

:heart: sunt adorabili puiutii , i-ai scos la iarba verde smile; de mult asteptam poze cu ei.
Silviu probabil ca doar acel ou pe care l-au mai pastrat este fertil iar restul nu neutral si de aceea le-au spart.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

4,644

Mihai sunt minunati puiutii sa-ti traiasca :pup: :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,645 (edited by anny1997 07-04-2010 22:56)

Mihai, ai niste puiti superbi. Am ramas fara cuvinte.. sunt topita dupa ei :rusine: . Cam cate luni au mama si tata lor? :wow: ca vreau sa imi cumpar o pereche pentru lollipop :heart: , perusul meu. Are cam 3 luni :hihi: ar fi bine sa ii cumpar o pereche? daca da, pe la cate luni ?  Precizez ca are dungute pe frunte pana la cerom[nasuc], dar are acele bulinute la barba. big_smile l-am cumpar cam acum 2 saptamani.. :heart:

Adaugat: 07-04-2010 23:39

Imi spuneti cam cat costa o punga de miei de 500 g pentru perusi ? :perus: ca i s-a terminat mancarea, sad mama si tata nu sunt acasa :sanatate: sa imi cumpere, si fac eu rost de bani de la o vecina, :k: si sa stiu cam cati ii cer. :ironic: big_smile

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

4,646

tatal lor are 1 an de zile si mama are 11 luni...

4,647

mihay28 wrote:

tatal lor are 1 an de zile si mama are 11 luni...

aha. :wow: cel putin 6 luni :wow: sa mai astept :ironic: mai devreme :merci: nu se poate big_smile ?

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

4,648

anny1997 wrote:

Imi spuneti cam cat costa o punga de miei de 500 g pentru perusi ? :perus: ca i s-a terminat mancarea, sad mama si tata nu sunt acasa :sanatate: sa imi cumpere, si fac eu rost de bani de la o vecina, :k: si sa stiu cam cati ii cer. :ironic: big_smile

preturile variaza de la 3 lei pana pe la vreo 10 lei...

4,649

mihay28 wrote:
anny1997 wrote:

preturile variaza de la 3 lei pana pe la vreo 10 lei...

atunci fac rost de 10 lei. mersi :angel:

4,650

Cred ca de la naparlire e big_smile .. Oricum .. am fost la veterinar .. a spus ca pot face rana daca se mai scarpina mult si mi-a dat o crema albastra care cicatrizeaza ..  Acum vad ca nu mai dau din picioare smile dar se scarpina intruna :wow: si fata a inceput sa stea intr-un picior hmm .. e normal ?

O pereche de perusi :perus: .. Masculul albastru :perus: si Femela verde cu galben :heart: