926

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Paste fericit sa aveti cu totii! Sa va bucurati de aceasta sarbatoare alaturi de cei dragi, sa fiti sanatosi si veseli si sa ciocniti cat mai multe oua! Hristos a inviat!

Adriana

927

Hristos a Inviat!
sarbatori fericite pt , toti , alaturi de Alexeii vostri!
lui coco , azi, i-a cazut una din penele lungi de la coada,; dar , mai avem una!
a cam tipat la ea cand a vazut-o pe jos in colivie, dar i-a trecut repede.....
Suana, ca de fiecare dat, Alexi e fffff fotogenica!

928

Hristos a Inviat!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

929

adevarat ca a inviat!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

930

Cristos a inviat!
Ce de bunatati am papat eu.....cozonac(facut pe masura mea), ou fiert si am cersit evident si prajiturele. :rusine:

http://i43.tinypic.com/n2js6g.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

931

Adevarat a inviat!    Sa inteleg, Suana, ca marele Alex al tau a avut o masa imbelsugata de Paste. :k:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

932

Toata lumea a avut,cu mic cu mare.  :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

933 (edited by iancumarian 06-04-2010 14:14)

Are voie sa manance orice?Mi se pare ca e un fel de catelus!! :hihi: :hihi:

934

Nu are voie chiar de toate,dar are o ,,gama'' larga de mancarica ce poate primi.Si chiar ca e ca un catelus,in privinta cersitului .  :hihi:

935 (edited by ionutfinch 06-04-2010 16:49)

Hristos a inviat!!!

noi avem mici copacei sa devoram smile
(vin si pozele imediat,nu mai avem baterie la aparat)

Adaugat: 06-04-2010 16:03

copaceiii de pe care nu ne mai dam jos...si pe care am inceput sa ii decojim  smile smile smile

LORA & LORD

936

Hristos a inviat!
Daca dau jos copacelul de la Paco se va face mai bland, ca nu are unde se duce , trebuie sa intre in contact cu noi. Ce ziceti?

937

felicitari Ionut :bravo: , banuiesc ca Lora e incantata de copacelul ei  . o sa trebuiasca sa imi explici si mie cum l-ai facut , sau poate pana in luna mai imi faci tu unu si mi-l trimiti la cluj :hihi:

938

Felicitari Ionut :bravo: . Imi place cum ai facut copacelul.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

939

mltumesc...m-am chinuit cateva ore azi...dar mie imi place cum a iesits sunt multumit...

LORA & LORD

940

foarte frumos ionut :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

941

Alexi vad ca ai avut o multime de cadouri si papica de paste felicitari parintilor grijulii :pup:
Ionut felicitari pentru pomisori sunt superbi vad ca te pricepi nu gluma si Lora este foarte incantata sa ii decojeasca smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

942

ionut,ce sa zic.....super! :bravo: Sa o stapaneasca sanatos,sa vedem ce si cat va roade din copacel. :hihi:

943

cred ca ii lace Lorei...ca numai pe crenguta dintre cei doi copacei sta...si pe motati nu rea ii lasa prin zona...cred ca este deja locul ei smile

LORA & LORD

944

Salut ! Imi poate spune si mie cineva pana la ce varsta trebuie hranit un pui de Marele alexander cu seringa ?

945

Adevarat a inviat !

Alexi a fost o rasfatata ...... :pup:

Ionut felicitari pentru copacel.

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

946

Alexi ar cam trebui sa aiba grija , daca continua in ritmul asta    azi maine va trebui sa inceapa consulte un nutritzionist pt  o cura de slabire :hihi:

947

e bine ca e sanatos.Sa-ti traiasca!!!!!

948 (edited by alexnutzu 08-04-2010 08:40)

iancumarian wrote:

e bine ca e sanatos.Sa-ti traiasca!!!!!

pai..bine ca e sanatos..  wink smile

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

949

super copacel, Ionut.  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

950