Re: hamsteri pitici
Mandy stanga,Degetica dreapta :heart: :hamster: nu ma intrebati cum le recunosc
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Mandy stanga,Degetica dreapta :heart: :hamster: nu ma intrebati cum le recunosc
Sunt foarte frumoase fetitele tale, Bianca. Si foarte deosebite :bravo:
multumesc prozax :pup: si ale tale sunt foarte foarte frumoase :heart: :hamster:
Am de aproape 2 luni un hamster pitic si inca nu reusesc sa.mi dau seama ce rasa e:)Cand l.am luat pe acvariu scria hamster pitic chinezesc,da' al meu nu arata ca cei din pozele de pe net.
Aveti vreo idee?:D
Eu cred ca e rusesc pitic, dar daca pe acvariu scria chinezesc pitic, inseamna ca asa e...cine stie! Dar poate fi si o corcitura! :k:
Am de aproape 2 luni un hamster pitic si inca nu reusesc sa.mi dau seama ce rasa e:)Cand l.am luat pe acvariu scria hamster pitic chinezesc,da' al meu nu arata ca cei din pozele de pe net.
E hamster pitic rusesc, Campbell, daca vrei. In nici un caz nu e chinezesc.
Cei chinezesti, tehnic, nici nu sunt hamsteri, sunt mai degraba asemanatori cu soriceii. Cauta pe google, chinese hamster, si vezi diferenta. Hamsteri chinezesti nici nu cred ca sunt la noi in tara.
Sunt denumiti aiurea de catre cei de la magazin. Am vazut si hamsteri romanesti, asa ca.. :wow:
Asa ma gandeam si eu ca sunt rusesti, ca si o prietena de-a mea are un pitic rusesc si cam ca acela arata!
buna!am si eu un pitic:hamster: si sunt tare mandra de el:heart: e dragalas rau..prin ianuarie am umblat prin tot bucurestiul pana sa gasesc unul si am gasit la real intr-un final....
din cate am citit pe aici mi-am dat seama ca este rasa Roborovski!
o singura problma am cu el (am vazut k asta este o caracteristica a rasei) nu sta sa ma joc cu el..nu ma musca dar il prind greu,fuge,si cand il tin in mana daca nu sunt atenta o zbugheste :cry: si ma cam chinui sa-l prind ca este asa mic si mi-e teama sa nu-l calc sau sa-i fac vreun rau!
acesta este..este mic si nu prea reusesc sa-i fac poze dar o sa mai incerc
Adaugat: 02-04-2010 17:16
mie mi se pare ca al tau seamana cu al meu :sanatate:
Probabil ca e mai sfios pt. ca inca nu s-a adaptat cu tine! :k:
pai il am de vreo 2 luni si un pic..si sa nu va mai zic ca i-am cumparat o cusca sau cum s-o chema din asta din fier cu gauri si el iese peste tot cand nu e supravegheat este tare haios!acum 2 ani am avut altul (alta rasa) dar acela era bland,se juca si nu voia sa fuga mereu!daca cumva ati gasit vreun leac pt rasa asta sa ma anuntati si pe mine ca stiu ce sa-i mai fac ca sa se mai domoleasca un pic!pupici:pup:
Pai asa sunt hamsteri roborovski, foarte energici alearga mult parca sunt motorase. dar sunt cei mai sociabili hamsteri, se pot intelege foarte bine cu inca unul din rasa lor, piticii rusesti se cam ciondanesc. :hihi: Nu ai ce sa-i faci, asa e el. Sa-ti traiasca.
Pai asa sunt hamsteri roborovski, foarte energici alearga mult parca sunt motorase.
dar sunt cei mai sociabili hamsteri, se pot intelege foarte bine cu inca unul din rasa lor, piticii rusesti se cam ciondanesc. :hihi: Nu ai ce sa-i faci, asa e el. Sa-ti traiasca.
multumesc...se numeste ''furby''( it. furbo=smecher,istet) cand il scot din casuta lui si il tin in mana daca o secunda nu sunt atenta la el a si zbughit-o!
pentru robo, potrivite ar fi custile tip acvariu, din custile cu bare scapa imediat.
pentru robo, potrivite ar fi custile tip acvariu, din custile cu bare scapa imediat.
da...pai nu am stiut ce rasa este cand l-am luat...m-am gandit ca este asa mic doar pt ca este puiutz..dar vad ca nu mai creste!si m-am gandit sa vad daca este ceva in neregula cu el si azi am descoperit ce rasa este si ca nu trebuia sa-i iau cusca cu bare!
cand vreau sa ma joc cu el il pun intr-un borcan asa mai mare si acolo pot sa-l prind mai rpd!
puff.freacamenta wrote:Am de aproape 2 luni un hamster pitic si inca nu reusesc sa.mi dau seama ce rasa e:)Cand l.am luat pe acvariu scria hamster pitic chinezesc,da' al meu nu arata ca cei din pozele de pe net.
Aveti vreo idee?:Dmie mi se pare ca al tau seamana cu al meu :sanatate:
Doar ca al meu e probabil mult mai mare.:)) am o prietena care are roborovski si mi.a spus k al meu e de 2 ori cat al ei.
Ea il are tot cam de doua luni si inca nu s.a obisnuit cu ea,nu poate sa il ia in mana sau sa se joace cu el.Eu cu snitsel (asa il cheama pe al meu ) nu am avut probleme de genul asta.Statea sa.l tin in mana inca din prima zi.
bicica wrote:puff.freacamenta wrote:Am de aproape 2 luni un hamster pitic si inca nu reusesc sa.mi dau seama ce rasa e:)Cand l.am luat pe acvariu scria hamster pitic chinezesc,da' al meu nu arata ca cei din pozele de pe net.
Aveti vreo idee?:Dmie mi se pare ca al tau seamana cu al meu :sanatate:
Doar ca al meu e probabil mult mai mare.:)) am o prietena care are roborovski si mi.a spus k al meu e de 2 ori cat al ei.
Ea il are tot cam de doua luni si inca nu s.a obisnuit cu ea,nu poate sa il ia in mana sau sa se joace cu el.Eu cu snitsel (asa il cheama pe al meu ) nu am avut probleme de genul asta.Statea sa.l tin in mana inca din prima zi.
poate o fi vreo corcitura intre chinezesc si robo!este frumusel ca robo si are caracterul celui chinezesc
app. Paste fericit la toata lumea!!!
Sarbatori pascale fericite, va pup pe toti :pup: :hamster:
Zeghi. :heart:
Adaugat: 06-04-2010 21:17
Dobby. :heart:
haioasa mea mica :elefant:
oooooo ce scumpica e :pup: .Ce as vrea si eu un hamster pitic dar parinti mei zic ca miros urat si ca fac mizerie...Chiar asa e?
asta mica a mea desi are cusca cu gratii sincer iti zic ca nu face nici un pic de mizerie...nici un pic!cei mai mari este posibil sa miroasa un pic pt ca fac pipi mai mult dar astia pitici nu prea miroasa,si ii schimbi si tu mai des talajul!eu i-am luat talaj parfumat (de lamaie) ..nu m-am interesat daca ii face bine sau nu,dar asa nu se simte nici un fel de miros!si nici nu sunt galagiosi,poate doar noaptea cand umbla prin cusca si invarte roata si rontaie graunte..dar eu noaptea ii bag cusca in baie..asa ca convinge-ti parintii sa te lase sa-ti iei ca nici nu sunt greu de ingrijit si nici nu fac deranj mare :k:
Sper ca acum sa intelaga dar mai ramane si pretul si jucariile cam la cat se ajunge?
eu am dat 15 lei pe al meu...e ca si gratis!si cusca am inteles ca e mai bn sa-i iei din plastic sau din geam (acvariu) si asta poate sa coste in jur de 100 lei!acum na..poate sa coste si muult mai mult cusca(depinde de ce-ti doresti tu si cat te tine bugetul) dar un acvariu poate costa mai putin!
aha merci bicica poate imi voi lua.... ma duc azi la pet shop sa vad daca mai au dar am vazut o cusca cu jucarii si altele la 35 lei si e chiar draguta...
Chiar acum ma imbrac si ma duc sa vad le fac o poza si le-o arat parintilor
aaa..te sfatuies sa te uiti intai pe net la rasele de hamsteri pitici si sa vezi caracterul lor..sa te decizi de care vrei..ca spre exemplu hamsterul meu nu este jucaus..adica este dar nu cu mine..ii place sa fuga ,nu sta sa se joace cu mine intelegi..sunt alte rase care sa comporta altfel..in functie de ceea ce-ti doresti tu!sper sa te lase ai tai...bafta!
Merci mult bicica! si eu sper la fel :pls:
Adaugat: 07-04-2010 10:50
Am venit de la pet shop si spre norocul meu aveau doi pitici de o luna.Am vazut cusca care era 40 lei si piticul care era 15 lei cu tot cu mancare,rumegus si altele a spus ca ma ajunge cam 65 lei si e un pret convenabil dupa mine. I-am facut niste poze acesta era cel mai jucaus (asa a spus si veterinarul care spunea ca seara ii dadea drumul si fugea prin cabinet) el a venit imediat ce am scos telefonul dar nu prea sunt clare pozele
. Sper sa va dati seama ce fel de hamster pitic e :pup:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici