Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Paste fericit sa aveti cu totii! Sa va bucurati de aceasta sarbatoare alaturi de cei dragi, sa fiti sanatosi si veseli si sa ciocniti cat mai multe oua! Hristos a inviat!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Paste fericit sa aveti cu totii! Sa va bucurati de aceasta sarbatoare alaturi de cei dragi, sa fiti sanatosi si veseli si sa ciocniti cat mai multe oua! Hristos a inviat!
Hristos a Inviat!
sarbatori fericite pt , toti , alaturi de Alexeii vostri!
lui coco , azi, i-a cazut una din penele lungi de la coada,; dar , mai avem una!
a cam tipat la ea cand a vazut-o pe jos in colivie, dar i-a trecut repede.....
Suana, ca de fiecare dat, Alexi e fffff fotogenica!
Hristos a Inviat!
adevarat ca a inviat!
Cristos a inviat!
Ce de bunatati am papat eu.....cozonac(facut pe masura mea), ou fiert si am cersit evident si prajiturele. :rusine:
Adevarat a inviat! Sa inteleg, Suana, ca marele Alex al tau a avut o masa imbelsugata de Paste. :k:
Toata lumea a avut,cu mic cu mare. :k:
Are voie sa manance orice?Mi se pare ca e un fel de catelus!! :hihi: :hihi:
Nu are voie chiar de toate,dar are o ,,gama'' larga de mancarica ce poate primi.Si chiar ca e ca un catelus,in privinta cersitului . :hihi:
Hristos a inviat!!!
noi avem mici copacei sa devoram
(vin si pozele imediat,nu mai avem baterie la aparat)
Adaugat: 06-04-2010 16:03
copaceiii de pe care nu ne mai dam jos...si pe care am inceput sa ii decojim
Hristos a inviat!
Daca dau jos copacelul de la Paco se va face mai bland, ca nu are unde se duce , trebuie sa intre in contact cu noi. Ce ziceti?
felicitari Ionut :bravo: , banuiesc ca Lora e incantata de copacelul ei . o sa trebuiasca sa imi explici si mie cum l-ai facut , sau poate pana in luna mai imi faci tu unu si mi-l trimiti la cluj :hihi:
Felicitari Ionut :bravo: . Imi place cum ai facut copacelul.
mltumesc...m-am chinuit cateva ore azi...dar mie imi place cum a iesits sunt multumit...
foarte frumos ionut :bravo:
Alexi vad ca ai avut o multime de cadouri si papica de paste felicitari parintilor grijulii :pup:
Ionut felicitari pentru pomisori sunt superbi vad ca te pricepi nu gluma si Lora este foarte incantata sa ii decojeasca
ionut,ce sa zic.....super! :bravo: Sa o stapaneasca sanatos,sa vedem ce si cat va roade din copacel. :hihi:
cred ca ii lace Lorei...ca numai pe crenguta dintre cei doi copacei sta...si pe motati nu rea ii lasa prin zona...cred ca este deja locul ei
Salut ! Imi poate spune si mie cineva pana la ce varsta trebuie hranit un pui de Marele alexander cu seringa ?
Adevarat a inviat !
Alexi a fost o rasfatata ...... :pup:
Ionut felicitari pentru copacel.
Alexi ar cam trebui sa aiba grija , daca continua in ritmul asta azi maine va trebui sa inceapa consulte un nutritzionist pt o cura de slabire :hihi:
e bine ca e sanatos.Sa-ti traiasca!!!!!
e bine ca e sanatos.Sa-ti traiasca!!!!!
pai..bine ca e sanatos..
super copacel, Ionut. :k:
multumesc frumos pt aprecieri!!!
azi am mai adaugat ceva crengute...
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria