901

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Paco al meu nu mai intra in colivie, il lasam liber. Vorbeste , ieri nu m-a lasat sa dorm la amiaza... fluera... dar vesnica problema , nu prea te lasa sa pui mana pe el...    mad

902

oooffffff, greu, costelliny, dar...............rabdare si iar rabdare..............:succes::succes:

903

Lora a inceput sa aiba un comportament putin mai neobisnuit...mai ales pt mine...pana acum cateva zile...statea in sifonier si se repezea la colegi cand treceau prin fata usii(asa sa ii  sperie,ca ala doar este teritoriul ei)...dar de cateva zile vad ca se repede si la mine...nu a avut niciodata asa comportament fata de mine...oare sa fie in calduri si de asta sa se comporte asa??? voi ce credeti ??? in rest cantam,fluieram,incercam sa vb,spunem Lora si coco...asta este singura schimbare de comportament...

LORA & LORD

904

in calduri !? , dar cate luni are...? Si la mine este ceva de genul asta nu tot timpul... am mai scris despre asta...

905

Lora este mai "batranica" are 2 ani si ceva big_smile

LORA & LORD

906

oooo....pai frate fa-i ceva...cupleaz-o

Adaugat: 31-03-2010 15:01

cat de mare poate sa fie un filmulet?? vreau sa pun unul cu paco...

907

vreau sa ii iau pereche...dar deocamdata sunt in tratative cu cineva...
si pt cei mai vechi...cred ca l-am gasit pe Oscar...cel vandul de aici pe forum si de care nu se mai stia nimic...vb cu cinve prin mail si mi-a trimis un filmulet cu Oscar...cand facea el "miau"...mi-a zis ca acesta este papagalul...

LORA & LORD

908

n`seara....as vrea sa-mi dati si mie o parere....merita colivia asta 200 roni?....eu am una cred umpikutz mai mare....dar nu are deschidere in sus si nici picioare....merci

909

doar 200??? merita parerea mea...

LORA & LORD

910

am uitat sa precizez ca e la mana 2 big_smile

911

se intelegea asta...dar dak este bine dezinfectata nu e o problema wink

LORA & LORD

912

Chiar ca merita colivia asta

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

913

Mie una tare imi place.Vorba lui ionut,curatata si dezinfectata e super ok.Si pretul e foarte bun.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

914

Pretul e chiar foarte bun.merita

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

915

ce nu facem noi pentru a obtine ceva smile smile smile

LORA & LORD

916

am un lapsus ... cum se numesc ce de la circ care se indoaie in toate felurile ?   asa e si Lora :bravo:

917

Ce tare,Lora   :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

918

am si luat-o.....merci de sfaturi si impresii....este frumusik....de juma de ora tot spal la ea:D...abia astept sa o incerce:P nb

919

Foarte tare :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

920

alecss., super tare!!!!!
te-ai miscat repede!
Lora, intradevar de la circ!
Coco cand vrea sa obtina ceva[ si nu i se da IMEDIAT!], topaie si zice: "ma, ce faci? coco vrea!''
Si  isi pitigaieste vocea, e haios raaauuu!

921

Foarte frumoasa Lora ..... :pup:

Ai luat decizia corecta Alecs ...  :bravo:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

922

La noi a venit iepurasul.....  :iepure:
http://i39.tinypic.com/14lilbn.jpg

923

si ce ne-a dat stricam sau roadem tot. smile  . si Lora e scumpica.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

924

O scumpete sa-ti traiasca si sa se bucure da cadouri smile :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

925

Ce frumoasa e.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X