Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Paco al meu nu mai intra in colivie, il lasam liber. Vorbeste , ieri nu m-a lasat sa dorm la amiaza... fluera... dar vesnica problema , nu prea te lasa sa pui mana pe el...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Paco al meu nu mai intra in colivie, il lasam liber. Vorbeste , ieri nu m-a lasat sa dorm la amiaza... fluera... dar vesnica problema , nu prea te lasa sa pui mana pe el...
oooffffff, greu, costelliny, dar...............rabdare si iar rabdare..............:succes::succes:
Lora a inceput sa aiba un comportament putin mai neobisnuit...mai ales pt mine...pana acum cateva zile...statea in sifonier si se repezea la colegi cand treceau prin fata usii(asa sa ii sperie,ca ala doar este teritoriul ei)...dar de cateva zile vad ca se repede si la mine...nu a avut niciodata asa comportament fata de mine...oare sa fie in calduri si de asta sa se comporte asa??? voi ce credeti ??? in rest cantam,fluieram,incercam sa vb,spunem Lora si coco...asta este singura schimbare de comportament...
in calduri !? , dar cate luni are...? Si la mine este ceva de genul asta nu tot timpul... am mai scris despre asta...
Lora este mai "batranica" are 2 ani si ceva
oooo....pai frate fa-i ceva...cupleaz-o
Adaugat: 31-03-2010 15:01
cat de mare poate sa fie un filmulet?? vreau sa pun unul cu paco...
vreau sa ii iau pereche...dar deocamdata sunt in tratative cu cineva...
si pt cei mai vechi...cred ca l-am gasit pe Oscar...cel vandul de aici pe forum si de care nu se mai stia nimic...vb cu cinve prin mail si mi-a trimis un filmulet cu Oscar...cand facea el "miau"...mi-a zis ca acesta este papagalul...
n`seara....as vrea sa-mi dati si mie o parere....merita colivia asta 200 roni?....eu am una cred umpikutz mai mare....dar nu are deschidere in sus si nici picioare....merci
doar 200??? merita parerea mea...
am uitat sa precizez ca e la mana 2
se intelegea asta...dar dak este bine dezinfectata nu e o problema
Chiar ca merita colivia asta
Mie una tare imi place.Vorba lui ionut,curatata si dezinfectata e super ok.Si pretul e foarte bun.
Pretul e chiar foarte bun.merita
ce nu facem noi pentru a obtine ceva
am un lapsus ... cum se numesc ce de la circ care se indoaie in toate felurile ? asa e si Lora :bravo:
Ce tare,Lora :bravo:
am si luat-o.....merci de sfaturi si impresii....este frumusik....de juma de ora tot spal la ea:D...abia astept sa o incerce:P nb
Foarte tare :bravo:
alecss., super tare!!!!!
te-ai miscat repede!
Lora, intradevar de la circ!
Coco cand vrea sa obtina ceva[ si nu i se da IMEDIAT!], topaie si zice: "ma, ce faci? coco vrea!''
Si isi pitigaieste vocea, e haios raaauuu!
Foarte frumoasa Lora ..... :pup:
Ai luat decizia corecta Alecs ... :bravo:
La noi a venit iepurasul..... :iepure:
si ce ne-a dat stricam sau roadem tot. . si Lora e scumpica.
O scumpete sa-ti traiasca si sa se bucure da cadouri :pup:
Ce frumoasa e.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria