Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
El este Caesar. L-am luat de la un crescator din Constanta mai exact din Palas (ar trebui sa sti ca esti din Cta). Il cheama Lucian si aprovizioneaza un petshop care se afla la mine in cartier Tomis Nord (langa restaurant Rustic). El mi-a spus ca are in jur de 6-7 luni, nu stiu cat de bine se observa din poza sexul si varsta. Eu am zis ca e baiat pentru ca in colivie mai era cu o femela albastra, din cate am inteles femelele au capul mai rotund decat masculii care au capul usor mai "colturos". Si al tau se catara cu disperare pe colivie sa evadeze? Micul Caesar numai asta face cred toata ziua, cauta o portita sa iasa afara. Mi-e mila de el dar daca-i dau drumul nu-l mai pind si singur nu cred ca intra de dimineata pana la 8 jumate cand eu plec la munca. Deocamdata incepem sa ne cunoastem, am observat ca e tare curios. Daca stau in fata coliviei aproape, si vorbesc cu el, vine curios pana aproape de usita si se uita la mine, dar nu rezista mult si se duce la locul lui unde se simte in siguranta
Adaugat: 29-03-2010 20:00
Inca o poza daca stie cineva mai experiemntat sa-mi spuna cam ce varsta are as fi recunoscator.
Adaugat: 29-03-2010 20:26
:bd: