5,501

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nb

Daca ai o nimfa poti sa sti ca esti cel/cea mai norocos/norocoasa baiat/fata din lume!!!!!!!

5,502

roconimfa wrote:

nb

noapte buna!noapte buna la toti!

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,503

mihay imi pare rau pentru motatul tau :cry:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,504

Mihay...si mie imi pare rau de papagalul tau... :cry:

5,505

pacat. sad

:nb:

:rock:

5,506

da si mie imi pare foarte rau ca l-am pierdut..dar ce sa facem,mergem inainte...

Adaugat: 28-03-2010 23:34

deyseby nu ai mai dat niciun semn... ce ai facut pana la urma? ai mers cu Mago la tara? l-ai lasat liber? l-ai filmat? asteptam si noi sa vedem ce ai facut pana la urma... :angel:

5,507

silviu wrote:

Mancarea este speciala pt. nimfe, si am inteles ca este foarte buna, iar eu o sa le dau si perusilor, daca tot scrie ca este naturala, nu are ce rau sa le faca, mai ales ca sunt doar seminte. :bang:

din toate marcile de mancare pt nimfe, asta este cea mai buna. deci dai cu incredere. eu le iau des din asta cand gasesc. se epuizeaza repede.

Adaugat: 29-03-2010 08:12

da Mihay am fost si l-am luat pe Mago cu mine. cand am ajuns, fiind o zona de padure, l-am pus pe capota masinii si l-am lasat. cum l-am pus, si-a luat zborul si dus a fost. nu se putea intoarce contra vantului. a plecat peste gradini si i-am vazut numai coada din urma. nu am apucat sa filmez. voiam intai sa vad cum reactioneaza. l-am cautat vre-o 2 ore. pana la urma a mers bunica si baiatul meu cel mare si l-a gasit in curtea unul vecin, cazut printre niste galeti. dupa ce l-am adus acasa, bunica s-a jucat cu el mult si l-a iubit, voia sa il las ei, dar a intrat motanul dimineata si cand l-a vazut direct in el a fost. Mago a zburat si nu l-a ajuns ca a venit pe pat la noi si eu nu stiam cu ce sa arunc dupa motan. si asa s-a ispravit patania lui Mago. nu-l mai iau cu mine niciodata. pasarea tot pasare ramane. eu cred ca el voia sa se intoarca spre mine dar l-a impins vantul ca era cam tare si nu a avut puterea sa se intoarca.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,508

da e buna mancarea asta si eu tot d-asta le dau si nimfelor si micului alexandru mi se pare mult mai buna decat cea de la vitakraft ...

Verdeatza rullz...

5,509

cateva poze cu motatii mei obraznici. si  una cu bunica care il iubeste pe Mago.

- Mary-

5,510

Deyseby, vai ce dragut este motatul! Seamana putin cu nebuna mea Cocuta...Cat curaj ai avut sa-l lasi liber...Daca as fi lasat-o eu pe motata mea libera cred ca dusa ar fi fost  smile

5,511

dede2306 wrote:

Deyseby, vai ce dragut este motatul! Seamana putin cu nebuna mea Cocuta...Cat curaj ai avut sa-l lasi liber...Daca as fi lasat-o eu pe motata mea libera cred ca dusa ar fi fost  smile

da pai si el a fost dus, dar cum nu avea experienta vasta de zbor, a obosit si a cazut. asa ca am avut noroc. daca il mai las o data va pleca sigur. asa ca nu ma mai risc. tongue

- Mary-

5,512

deyseby wrote:
dede2306 wrote:

da pai si el a fost dus, dar cum nu avea experienta vasta de zbor, a obosit si a cazut. asa ca am avut noroc. daca il mai las o data va pleca sigur. asa ca nu ma mai risc. tongue

bine ca l-ai gasit deyseby... :bravo:

5,513

Mary nu pot sa cred....  :wow:  Ai noroc ca mai e la tine,putea sa se intample un accident sau se loveasca.Wow,nu cred ca eu as putea face asa ceva.M-ai lasat masca.....  yikes

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,514

suana wrote:

Mary nu pot sa cred....  :wow:  Ai noroc ca mai e la tine,putea sa se intample un accident sau se loveasca.Wow,nu cred ca eu as putea face asa ceva.M-ai lasat masca.....  yikes

pai eu nu am avut intentia sa-i dau drumul sa plece de nebun. am vazut intr-un filmulet pe you tube cum o nimfa mergea prin parc dupa stapan. zbura dupa el. dat fiind faptul ca este crescut la mana si ca merge dupa mine non stop, am vrut sa incerc stiind ca am unde sa-l prind in cazul in care o ia la sanatoasa si nu vrea sa se mai intoarca. dupa cate am vazut eu, el  ar fi vrut sa se intoarca la mine dar l-a luat vantul si l-a dus 2 case mai la vale. deci nu avea unde sa-l pierd. a cazut si nu l-am vazut unde. dar stiam unde este numai ca nu-l gaseam.nu stiu daca as mai face asta dar sincer as mai incerca. nu cu el cu alt pui mai incolo. o sa reusesc ai sa vezi. :k: acolo fiind zona de padure si este camp cat vezi cu ochii, am unde sa-l vad. l-am strigat si a tipat. stiam ca este aproape. este destept. eu sunt mai dusa cu pluta tongue

- Mary-

5,515

deyseby si aici la mine este un nene prin piata cu o nimfa cu bilete... iti extrage nimfa si e foarte blanda, sta acolo pe un betisor, are si 2 adapatoare de apa si mancare.

5,516

si pe la noi este unul,dar cu 2 perusi smile

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,517 (edited by deyseby 29-03-2010 16:40)

mihay28 wrote:

deyseby si aici la mine este un nene prin piata cu o nimfa cu bilete... iti extrage nimfa si e foarte blanda, sta acolo pe un betisor, are si 2 adapatoare de apa si mancare.

cu astea nu prea sunt deacord. adica pasarile alea au aripile taiate. nu sta nimfa sau perusii aiurea fara sa zboare. la mine a fost o incercare de ai da libertate mai multa. daca nimfele mele ar zbura si ar veni la mancare sau inapoi sa nu le prinda ceva sau sa se intample ceva cu ele, le-as da drumul sa zboare libere pe afara cat vor.am mai citit pe forum parca alinavenesa, avea un papagal care venea acasa si apoi nu a mai venit. deci nu era ceva atat de tragic daca zbura si venea inapoi.eu am incercat stiind ca este band, nu l-am omorat.

Adaugat: 29-03-2010 14:25

asa facem noi temele[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fE7pfrJc72w[/youtube] asta este alt filmulet. cel dinainte nu stiu ce are. aici aseaza Mago penarul in ordine.

- Mary-

5,518

Eu un pot sa vad filmul, imi scrie:
This video is a duplicate of a previously uploaded video.

5,519

flo8200 wrote:

Eu un pot sa vad filmul, imi scrie:
This video is a duplicate of a previously uploaded video.

nici eu nu pot sa vad.asa imi arata si mie.
poti sa cauti pe youtube

Adaugat: 29-03-2010 15:59

eu nu as avea curajul sa ii dau drumul la ai mei.bine ca lai gasit Mary.

5,520

nu-l lasa pe baiat sa scrie. merge sii trage de stilou sau de creion. ne cauta prin casa si vrea iubit si alintat.

- Mary-

5,521

ce dragalas este.

5,522

Am avut 4 perusi si erau innebuniti dupa stilouri si creioane. Akum Cocuta daca vede pe cineva ca vrea sa scrie fuge si-l trage de creion/stilou. Roade tot. Inclusiv firele de cablu sau cele de la mouse si tastatura. Nu se poate invata cu ea in camera smile . Vad deyseby ca si ai tai fac la fel. Credeam ca doar eu am avut parte de motati nebunatici tongue .
Atasez mai jos cateva poze cu motata mea Cocuta care incerca sa dea jos din nou pixul de langa ea. Am fotografiat-o inainte sa il mai dea jos.

5,523

salutare nu v-am uitat am fost un pic luat cu scoala dar am incercat sa va citesc cam tot timpul....
dede nimfele sunt inebunite sa roada si la cabluri sa ai grija ca ti le va roade pana se rup smile si ai grija sa nu dea de gustul peretilor ca sa ii mance si pe ei la colturi...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

5,524

Prea tarziu Darius...de-abia asteapta sa roada peretele din bucatarie...si rama tabloului...si usile din lemn...si icoana...tot roade...e ca o micuta termita smile

5,525

buna am si eu un motat:nimfa:si imi spuneti de ce tuseste e ceva grav

Daca ai o nimfa poti sa sti ca esti cel/cea mai norocos/norocoasa baiat/fata din lume!!!!!!!