Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Bun venit setris.Sunt frumosi parintii dar puiutul e deosebit.Sa-ti traiasca.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Bun venit setris.Sunt frumosi parintii dar puiutul e deosebit.Sa-ti traiasca.
foarte frumosi setris,sa-ti traiasca! :pup:
Buna ziua!
Estera:Sa-ti traiasca puiuta !!!Scuze pentru intarziere :wis:
Mihay:Sa-ti traiasca micutii!Sunt foarte draguti! 6 puiuti... :bravo:
Voi reveni cat de curand si cu poze
Femela de vanzare, a matusii mele este foarte protectiva cu fratele ei de 1 luna si jumatate, adica ii regurgiteaza mancare si se poarta ca o mama. Intrebarea mea este, daca se poarta asa frumos, oare instinctele materne i s-au activat, ca sa spun asa si este pregatita intr-un fel de reprodus?
Am intrebat pt. ca vreau sa o aduc, sa vad daca se intelege bine cu Roko si avand doar 7 luni nu vreau inca sa se intample inevitabilul, ci doar dupa varsta de 1 an si un pic.
Dupa cum stiti Kiki este foarte agresiva cu Roko, desi ar trebui sa formeze o pereche, le-am pus si cuib ca sa vad daca se intampla ceva, dar nimic. Nu tin neaparat sa aiba oua, dar nu vor de nici o culoare sa se inteleaga bine. Kiki v-a sta separata, iar pe cei doi ii voi tine impreuna sa vad cum se inteleg. Astept raspuns. Multumesc. :k:
Silviu gandestete bine ce o sa faci cu puii. ai cui sa-i dai? o sa te lase mama ta cu atata pasaret?... nu este usor.
vreau sa inlocuiesc betele de plastic ale coliviei cu unele din lemn.din ce copac sa i-au niste bete?
eu nu trebuie sa merg in parc pentru ca stau la tara am copaci in livada si in lunca din apropiere,si gasesc crengi din orice copac.multumesc pentru sfat :pup:
Va multumesc pentru raspunsuri si aprecieri pentru micuta Penny
Astazi am fost la tarnava si am adus crengute de salcie si le-am inlocuit micutilor toate betele de plastic. Parca sunt ca in jungla acum . Sunt atat de fericita pentru ei ca acum le place mult mai mult si au si ocupatie sa roada crengutele
Sper sa aiba efect la diaree ca au probleme Alex si Penny
:perus: Buna seara...astazi am fost in dispozitie fotogenica...
Adaugat: 27-03-2010 20:46
Inca una si ma duc ...aici ne manaca putin caputul...de naparlirile astea:P
chiar are penele asa de lucioase sau este facuta poza cu blitz?
da , pozele sunt facute cu bliz...si se vad irizatiile pe verde deosebit de frumos...citisem undeva mai demult un articol referitor la irizatiile masculilor intr-o anumite lumina...am inteles ca au un rol deosebit in alegerea partenerilor...nu stiu daca ai observat ca, daca pozezi un perus de aproape cu blitz imaginea apare ca arsa?
Adaugat: 27-03-2010 21:24
Da am gasit articolul este in engleza...e vorba de lumina UV atasez o poza.
Buna dimineata Vi-l arat si eu pe puiutul meu obraznicut :ironic:
:heart::heart:
Neata , frumos asta micu
Btw: Am observat ceva ciudat , cantand la chitara au inceput sa cante si papagalii ) E de bine e de rau ? ii deranjaza / le place?:))
le place :hihi: atunci cand incep sa cant si perusii mei incep sa cante
E clar , de acum dau concerte cu ei ) :music:
Numai mami stie sa gateasca asa bine:heart:
Numai mami stie sa gateasca asa bine:heart:
ce scump e:heart:
setris wrote:Numai mami stie sa gateasca asa bine:heart:
ce scump e:heart:
:heart::heart::heart:daaaa parca mai ieri era cat puiutul tau ,maddy, au aceleasi culori, parca asunt frati...sa-ti traiasca si sa fie la fel de nazdravan...
si e asa de bland setris pe cat pare ?
Salut. Sunt noua pe aici :wis:, vreau sa ma lamuriti intr`o problema: Am luat acum 4 zile un perus, mi l-am ales din cusca si femeia de acolo a zis ca e fetita :bang:, dar nu mi-l daduse pe cel care il comandasem, si cred ca e baietel. Are in jurul narilor culoarea alb-albastruie [ nu se observa deloc albastrul, este foarte deschis] si inspre cioc este un rozaliu mov, ce credeti ca este?? :sol: Ca as vrea sa ii iau o pereche. Mersi :* arata exact ca al lui madddyandreea, numai ca el are culoarea albastra, nu verde :hihi:
Adaugat: 29-03-2010 00:42
Si inca ceva: cam cate luni o avea perusul meu ?? Cred ca este inca pui, deoarece este foarte dragralas. De cand l-am luat, il tin numai prin camera. Deoarece camera mea este la strada, adica prima :sol: si nu prea vin parintii sau altcineva in camera mea. A doua zi dupa ce l-am cumparat i-am dat drumul, parea foarte bucuros ! :blb: Am observat ca nu prea bea apa.. mai mult mananca. de 4 zile numai mananca, eu l-am vazut o singura data bând apa :cry:
Salut. Sunt noua pe aici :wis:, vreau sa ma lamuriti intr`o problema: Am luat acum 4 zile un perus, mi l-am ales din cusca si femeia de acolo a zis ca e fetita :bang:, dar nu mi-l daduse pe cel care il comandasem, si cred ca e baietel. Are in jurul narilor culoarea alb-albastruie [ nu se observa deloc albastrul, este foarte deschis] si inspre cioc este un rozaliu mov, ce credeti ca este?? :sol: Ca as vrea sa ii iau o pereche. Mersi :* arata exact ca al lui madddyandreea, numai ca el are culoarea albastra, nu verde :hihi:
Daca are nasucul asa cum l-ai descris s-ar putea sa fie fetita, dar mai sigur pune o poza cu el, atunci te putem ajuta si cu varsta lui.
Adaugat: 29-03-2010 08:39
si e asa de bland setris pe cat pare ?
Nuuuu, doar se preface:blb:...este o dulceata mihay, l-am despartit de parinti de la patru saptamani, iti dai seama ca e obisnuit doar cu oamenii, vine cand il chemi, ii place sa doarma pe umeri, sa-l plimbi prin casa, vorbeste, cerseste mancare din gura,este un adevarat rasfatat.
O intrebare )
Am decis sa ii tin in cusca 1-2 saptamani pana se obisnuiesc cu noi , cu casa etc..
Daca le dau drumu prin camera fac "rahat" pe jos sau se duc in cusca / la o floare ? :sol:
mihay28 wrote:si e asa de bland setris pe cat pare ?
Nuuuu, doar se preface:blb:...este o dulceata mihay, l-am despartit de parinti de la patru saptamani, iti dai seama ca e obisnuit doar cu oamenii, vine cand il chemi, ii place sa doarma pe umeri, sa-l plimbi prin casa, vorbeste, cerseste mancare din gura,este un adevarat rasfatat.
ce dragut:heart: si eu am avut pana acum o saptamana si ceva tot un papagal asa de bland...vorbea,cersea mancare din gura,venea toata ziua la mine ...sper ca si puiutul meu asta nou sa fie la fel:heart:
Le-am cuparat papagalilor mei un nou tip de mancare.Cred ca e nemtesc.Pe punga scrie Panto si Wellensittich.Credeti ca e buna?
Astazi a fost tata pana la pet shop si a cumparat un cuib pentru perusi dar nu cred ca il voi putea folosi pentru ca nu a stiut ce dimensiuni trebuie si numai modelul acesta l-a avut . Are L=12.5cm , l=11,5cm si h=17cm . Credeti ca este bun sau este prea mic ?
Este numai bun :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus