4,551

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Bun venit setris.Sunt frumosi parintii dar puiutul e deosebit.Sa-ti traiasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,552

foarte frumosi setris,sa-ti traiasca! :pup:

4,553

Buna ziua!
Estera:Sa-ti traiasca puiuta !!!Scuze pentru intarziere :wis:
Mihay:Sa-ti traiasca micutii!Sunt foarte draguti! 6 puiuti... :bravo:
Voi reveni cat de curand si cu poze big_smile

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

4,554

silviu wrote:

Femela de vanzare, a matusii mele este foarte protectiva cu fratele ei de 1 luna si jumatate, adica ii regurgiteaza mancare si se poarta ca o mama. Intrebarea mea este, daca se poarta asa frumos, oare instinctele materne i s-au activat, ca sa spun asa si este pregatita intr-un fel de reprodus?
Am intrebat pt. ca vreau sa o aduc, sa vad daca se intelege bine cu Roko si avand doar 7 luni nu vreau inca sa se intample inevitabilul, ci doar dupa varsta de 1 an si un pic. big_smile
Dupa cum stiti Kiki este foarte agresiva cu Roko, desi ar trebui sa formeze o pereche, le-am pus si cuib ca sa vad daca se intampla ceva, dar nimic. Nu tin neaparat sa aiba oua, dar nu vor de nici o culoare sa se inteleaga bine. Kiki v-a sta separata, iar pe cei doi ii voi tine impreuna sa vad cum se inteleg. Astept raspuns. Multumesc. :k:

Silviu gandestete bine ce o sa faci cu puii. ai cui sa-i dai? o sa te lase mama ta cu atata pasaret?... nu este usor.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,555

vreau sa inlocuiesc betele de plastic ale coliviei cu unele din lemn.din ce copac sa i-au niste bete?

4,556

eu nu trebuie sa merg in parc pentru ca stau la tara big_smile am copaci in livada si in lunca din apropiere,si gasesc crengi din orice copac.multumesc pentru sfat :pup:

4,557

Va multumesc pentru raspunsuri si aprecieri pentru micuta Penny smile
Astazi am fost la tarnava si am adus crengute de salcie si le-am inlocuit micutilor toate betele de plastic. Parca sunt ca in jungla acum smile . Sunt atat de fericita pentru ei ca acum le place mult mai mult si au si ocupatie sa roada crengutele big_smile Sper sa aiba efect la diaree ca au probleme Alex si Penny sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,558

:perus: Buna seara...astazi am fost in dispozitie fotogenica...

Adaugat: 27-03-2010 20:46

Inca una si ma duc ...aici ne manaca putin caputul...de naparlirile astea:P

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

4,559

chiar are penele asa de lucioase sau este facuta poza cu blitz?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,560 (edited by setris 27-03-2010 21:27)

da , pozele sunt facute cu bliz...si se vad irizatiile pe verde deosebit de frumos...citisem undeva mai demult un articol referitor la irizatiile masculilor intr-o anumite lumina...am inteles ca au un rol deosebit in alegerea partenerilor...nu stiu daca ai observat ca, daca pozezi un perus de aproape cu blitz imaginea apare ca arsa?

Adaugat: 27-03-2010 21:24

Da am gasit articolul este in engleza...e vorba de lumina UV atasez o poza.

4,561

Buna dimineata smile Vi-l arat si eu pe puiutul meu obraznicut :ironic:
:heart::heart:

4,562 (edited by cristime 28-03-2010 11:13)

Neata , frumos asta micu big_smile

Btw: Am observat ceva ciudat , cantand la chitara au inceput sa cante si papagalii smile) E de bine e de rau ? ii deranjaza / le place?:))

:rock:

4,563

le place :hihi: atunci cand incep sa cant si perusii mei incep sa cante big_smile

4,564 (edited by cristime 28-03-2010 12:10)

E clar , de acum dau concerte cu ei  smile) :music: smile

4,565

Numai mami stie sa gateasca asa bine:heart:

4,566

setris wrote:

ce scump e:heart:

4,567

madddyandreea wrote:
setris wrote:

ce scump e:heart:

:heart::heart::heart:daaaa parca mai ieri era cat puiutul tau ,maddy, au aceleasi culori, parca asunt frati...sa-ti traiasca si sa fie la fel de nazdravan...

4,568

si e asa de bland setris pe cat pare ?

4,569 (edited by anny1997 29-03-2010 00:08)

Salut. Sunt noua pe aici :wis:, vreau sa ma lamuriti intr`o problema: Am luat acum 4 zile un perus, mi l-am ales din cusca si femeia de acolo a zis ca e fetita :bang:, dar nu mi-l daduse pe cel care il comandasem, si cred ca e baietel. Are in jurul narilor culoarea alb-albastruie [ nu se observa deloc albastrul, este foarte deschis] si inspre cioc este un rozaliu mov, ce credeti ca este?? :sol: Ca as vrea sa ii iau o pereche. Mersi :* arata exact ca al lui madddyandreea, numai ca el are culoarea albastra, nu verde :hihi:

Adaugat: 29-03-2010 00:42

Si inca ceva: cam cate luni o avea perusul meu ?? Cred ca este inca pui, deoarece este foarte dragralas. De cand l-am luat, il tin numai prin camera. Deoarece camera mea este la strada, adica prima :sol: si nu prea vin parintii sau altcineva in camera mea. A doua zi dupa ce l-am cumparat i-am dat drumul, parea foarte bucuros ! :blb: Am observat ca nu prea bea apa.. mai mult mananca. de 4 zile numai mananca, eu l-am vazut o singura data bând apa neutral:cry:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

4,570

anny1997 wrote:

Salut. Sunt noua pe aici :wis:, vreau sa ma lamuriti intr`o problema: Am luat acum 4 zile un perus, mi l-am ales din cusca si femeia de acolo a zis ca e fetita :bang:, dar nu mi-l daduse pe cel care il comandasem, si cred ca e baietel. Are in jurul narilor culoarea alb-albastruie [ nu se observa deloc albastrul, este foarte deschis] si inspre cioc este un rozaliu mov, ce credeti ca este?? :sol: Ca as vrea sa ii iau o pereche. Mersi :* arata exact ca al lui madddyandreea, numai ca el are culoarea albastra, nu verde :hihi:

Daca are nasucul asa cum l-ai descris s-ar putea sa fie fetita, dar mai sigur pune o poza cu el, atunci  te putem ajuta si cu varsta lui.

Adaugat: 29-03-2010 08:39

mihay28 wrote:

Nuuuu, doar se preface:blb:...este o dulceata mihay, l-am despartit de parinti de la patru saptamani, iti dai seama ca e obisnuit doar cu oamenii, vine cand il chemi, ii place sa doarma pe umeri, sa-l plimbi prin casa, vorbeste, cerseste mancare din gura,este un adevarat rasfatat.

4,571

O intrebare smile)

Am decis sa ii tin in cusca 1-2 saptamani pana se obisnuiesc cu noi , cu casa etc..

Daca le dau drumu prin camera fac "rahat" pe jos sau se duc in cusca / la o floare ?  :sol:  smile

4,572

setris wrote:
mihay28 wrote:

Nuuuu, doar se preface:blb:...este o dulceata mihay, l-am despartit de parinti de la patru saptamani, iti dai seama ca e obisnuit doar cu oamenii, vine cand il chemi, ii place sa doarma pe umeri, sa-l plimbi prin casa, vorbeste, cerseste mancare din gura,este un adevarat rasfatat.

ce dragut:heart: si eu am avut pana acum o saptamana si ceva tot un papagal asa de bland...vorbea,cersea mancare din gura,venea toata ziua la mine ...sper ca si puiutul meu asta nou sa fie la fel:heart:

4,573

Le-am cuparat papagalilor mei un nou tip de mancare.Cred ca e nemtesc.Pe punga scrie Panto si Wellensittich.Credeti ca e buna?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,574

Astazi a fost tata pana la pet shop si a cumparat un cuib pentru perusi dar nu cred ca il voi putea folosi  pentru ca nu a stiut ce dimensiuni trebuie si numai modelul acesta l-a avut . Are L=12.5cm , l=11,5cm si h=17cm . Credeti ca este bun sau este prea mic ?

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,575

Este numai bun :hihi:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)