876

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

alexaj,bine ai venit,ma bucur sa ne reintalnim,mai ales aici .O sa te simti foarte bine alaturi de toti de aici.Pupici de la Alexi. :pup:  Si noi suntem in schimbare de pene si am ramas fara coada aia lunga-lunga.Dar creste ea la loc.... :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

877

bine ai venit alexaj.  :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

878

multumesc inca o dat celor ce ne-au urat ''bun venit''
suana, si eu ma bucur sa ne reintalnim
lui Coco inca nu i-au cazut penele de la coada, dar i-au cazut cele lungi de la o aripioara, si vreo 2 sapt nu a prea zburat, ca nu putea, nu mai avea aceeasi directie, dar acum au  inceput sa creasca si ne-am revenit..
costelliny, sunt cam de aceeasi parere cu bishop, cam greu sa va mai acomodati cu el, daca va avea partener si el acum nu e prea bland,,,,,,,,cum crezi......

879 (edited by suana 22-03-2010 10:45)

Pasarile in general se simt bine cand sunt perechi dar cu siguranta va acorda mai multa atentie partenerei daca va avea una,costelliny.Dar daca vreti sa-i luati pereche e laudabil insa veti avea de doua ori mai mult de lucrat cu ei.Se copiaza unii pe altii si daca va fi unul mai salbaticut ,va fi o perioada lunga si grea pana puteti sa va bucurati de pupici de la ei.
Noua ne-a cazut coada,dar sa nu credeti ca renuntam la ea.....  :hihi:

http://i42.tinypic.com/u8phz.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

880

foarte frumos!!!!!!!!!!!!!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

881 (edited by deyseby 22-03-2010 13:57)

draga de ea. ce comica arata fara codita. cred.  .=)

- Mary-

882

ce frumoasa e :pup:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

883

ce ne mai place sa facem mizerie...mama mama smile smile smile

LORA & LORD

884

Lora alintata. lasa sa aiba stapanul de munca. acum cu 3 nu te vad bine  smile  dar e frumos. are cu cine se lua Lora

- Mary-

885

da o sa fie 3 doar pana vineri....chiar daca tare dragi imi sunt si astia si i-as pastra aici...dar i-am luat cu un scop smile

LORA & LORD

886

boeing wrote:

Superoferta pana la sfarsitul saptamanii.....1150 Ron(voliera inclusa)

Mai este oferta boeing pentru ca vreau sa-l iau :d Tatal meu este de acord :caine: Te rog spunem ca inca nu l-ai dat :pls:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

887

Sorry, perioada soldurilor a trecut momentan in schimb Alexander-ul meu este tot de vanzare.

888

Si cu cat il vinzi? Pentru ca tatal meu vrea sa il luam :pup: Deci pana la urma tu poti veni in Botosani sau in apropiere de Botosani? P.S ti-am trimis un mesaj privat

Adaugat: 24-03-2010 08:41

Boeing mai poti pune poze cu Coco? Te rog :pls: :heart:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

889

Incerc sa mai pun cateva poze maine, astazi sunt de serviciu pana diseara.

890

Povestile de la cafeaua de dimineata. :wis:  Alexi,care imi roade o coala in fiecare dimineata,iar Daisy sta la panda sa vada ce cade pe jos,sa poata fi luat drept jucarie...  :heart: :heart: :heart:

http://i40.tinypic.com/oj2wpt.jpg

891

vai suana cat de adorabile sunt amandoua :pup: :heart: :heart: :heart:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

892

chiar sunt scumpele foc. si ce curioasa sta Daisy.... :pup:

- Mary-

893

2 fetitze minunate :heart:  :pup:            apropo tre sa va dau o veste buna :bravo:  azi am rezervat (in sfarsit) un pui de alex crescut la mana , la Oti , deja i-au iesit din ou 4 si ii vor mai iesi :pls:    sunt happyyyy :bravo:     pe la sfarsitul lunii mai voi avea avea si eu un alexutz smile

894

AlinaVanesa wrote:

2 fetitze minunate :heart:  :pup:            apropo tre sa va dau o veste buna :bravo:  azi am rezervat (in sfarsit) un pui de alex crescut la mana , la Oti , deja i-au iesit din ou 4 si ii vor mai iesi :pls:    sunt happyyyy :bravo:     pe la sfarsitul lunii mai voi avea avea si eu un alexutz smile

bravo Alina. ma bucur mult sa vad ca ai luat si tu microbul saitului. smile . adica... dupa Suana inainte  smile smile . daca nu intervenea ceva, acum aveam si eu un alex. dar asta este . cand o sa pot o sa iau si eu unul de la Oti. smile

- Mary-

895

of  marry de multi ani imi doresc eu o pasare mai mare  , dar nu prea am indraznit in primul rand din cauza banilor ...dar acum m-am hotarat   , imi doresc un alex din tot sufletul si pe urma poate inca unu :hihi: cine stie ...        ai mare dreptate aici pe forum m-am convins ca fie ce a fi tre sa am un alex si cum sa nu visezi la o pasare asa minunata vazand pozele si filmuletete pe care posesorii de alexi  le-au postat pe forum ... si noaptea visez cu Marele Alex :hihi: :heart:

896

te cred Alina. si eu visam dar s-a spulberat visul. nu ma intristez. o sa am si eu unul sigur. dar nu acum.

- Mary-

897

alina,ma bucur pentru tine. :bravo: Ce micutz ic iti vei lua si ce mare se va face.O sa fie o placere ,se obisnuieste de micut cu tine.Mary,ce-i al tau e pus deoparte.Ce pacat ca asa s-au intamplat lucururile dar o sa fie si pentru tine un alexei,sa va bucurati de el.Uite cum e viata asta,iti joaca feste nedorite dar cumva le trecem pe toate.

898

Suana sunt minunate fetitele tale pupici :pup:
Alina ma bucur pentru tine ca o sa ai si tu un alexel asteptam sa creasca mare :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

899 (edited by ionutfinch 26-03-2010 23:43)

la noi Lora a inceput sa se acomodeze cu noii prieteni...inca mai intinde cioculetul sa ii apuce dar se razgandeste repede...sper sa fie bine pana la urma ca tare dragi imi sunt toti trei...nu ma mai pot dezlipi de ei cand sunt acasa...doi imi stau in cap...unu pe umar...sunt superbi :heart: :heart:
are ceva daca mananca Lora mancare de nimfe???? pare ca ii place smile

LORA & LORD

900

LA MULTI ANI PT. FLORII!!!! cine e.......sau are....