5,376 (edited by suana 22-03-2010 11:07)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Pai trebuie sa revenim langa animalutele noastre care au atata nevoie de noi.Motatul isi pastreaza obiceiul de a canta si noaptea.Dar e asa dragutz.Nu le-am dat drumul sa n-o sperie pe Daisy,dar nici vorba.S-a uitat la toti,i-a studiat si si-a vazut mai departe de ale ei.Astazi a fost Alexi afara si a zburat iar dupa-masa urmeaza gasca din bucatarie sa-si intinda aripile.

biadim....ce grasun harnicutz avem noi.....Asa da,sa dea cu aspiratorul.......

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,377

Ai mei nu vor sa iasa din colivie. De aproape 3 saptamani de cand le deschid usa zilnic dupa ora 19 (cand ajung si eu acasa) au zburat odata baiatul si de doua ori fata. Ea a zburat pentru ca a alunecat de pe locul unde statea cand a iesit din cusca. Pe baiat si pe fata odata am fost nevoit sa ii iau in mana. Pe fata ultima data am reusit sa o iau pe deget si sa o bag in colivie. Baiatul urcase pe casa scarii pana in dreptul usii de la mansarda si nu cred ca mai stia sa se intoarca si atunci am pus mana pe el, iar fata intrase in bucatarie unde am uitat sa inchid usa si statea jos in dreptul usii de vreo 10 min probabil cam speriata.
Acum numai fata iese putin pe batul din exterior asezat in dreptul usitei, dar baiatul nimic.
Gresesc cu ceva sau trebuie sa am rabdare?

5,378 (edited by necunoscuta 22-03-2010 13:39)

Cheia succesului este rabdarea flo. E greu la inceput si pentru ei. Am stat zile cu usita coliviei deschia pana sa iasa ... si am asteptat ceva timp, iar ca sa  intre... cel putin in prima zi, am cam stresat pasarea incercand sa o prind . Urmatoarele dati, am mers pe premiza: daca ii e foame, intra. Si asa si facea, dar iesea repede sa nu cumva sa inchid portita colviei. Acum... iese... revine sa manance, iar seara intra sa faca nani. Vei vedea ca intr-un final, singuri vor cere sa iasa. A mea... danseaza pe langa portita ca sa ii dau drumul . E asa de simpatica.

O sa ajungi sa lasi usita deschisa in timpul zilei, si o si poti face, dar... sa fie la dispozitia lor o singura camera, sa nu se piarda sau pateasca altceva. Ai grija sa nu le fie in cale vreoceva sa le faca rau... sa nu ai plante toxice. Cand vor fi singuri, iti asigur ca vor iesi. E mai simplu pentru ei asa, fara spectatori sa zicem.

Simo

5,379

Multumesc pentru sfaturi.
Rabdare trebuie sa am si inca foarte multa. Din cauza ca le pot deschide usita in timpul saptamanii dupa ora 19 si in week-end, va mai dura mult pana isi fac curaj. Iar chiar daca se vor invata sa iasa, cand nu sint acasa nu o sa le-o las deschisa pentru ca imi este teama.

5,380

Fata mea stia sa iasa de cand am luato.El nu stia.Ea iesea si el ramanea in colivie si incepea sa tipe dupa fata.Pana la urma a reusit sa iasa.Acuma el e primul care iese. smile inainte era ultimul.Il scoteam eu.Ieri le/am lasat portita deschisa dar nu au iesit.Au stat in colivie.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,381 (edited by biadim20 22-03-2010 17:02)

E foarte harnic kiki,face totul in casa,pana vin eu de la servici e si masa pusa si curatenie si tot smile Face totul din proprie initiativa,nici nu trebuie sa ma rog de el.De invatat l-am invatat foarte simplu,doar i-am zis intr-o seara ca daca tot a facut mizerie pe jos,sa faca si curat...si m-a ascultat.De atunci,asa o tin,mananca,apoi aspira smile

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,382

cred ca el face mai multa mizerie decat curat. smile :hihi:

5,383 (edited by biadim20 22-03-2010 17:18)

uite chiar ma mir ca nu face multa mizerie,cum ma asteptam,ii place insa sa dea cu tot pe jos,apoi sa se uite dupa obiectele respective.in rest,mizerie,face in colivie,pe afara nu prea,se joaca,zboara,dar e cumintel. smile Ma ingrijoreaza ca nu mai are pene in coada,le-a frant una cate una,alaltaieri pe ultima si ma gandesc,oare daca nu sunt smulse si sunt doar rupte,ii mai cresc altele?

--Bianca--

5,384

si eu

5,385

eee stiu ca nu fac mizerie mare.eu am 2 si nu prea fac mizerie multa.

5,386

sa-ti traiasca,sunt frumosi foc!

--Bianca--

5,387

eu cred cai mai cresc

5,388

biadim20 wrote:

Ma ingrijoreaza ca nu mai are pene in coada,le-a frant una cate una,alaltaieri pe ultima si ma gandesc,oare daca nu sunt smulse si sunt doar rupte,ii mai cresc altele?

Cand am luat eu fetita avea penele de la coada rupte.A stat mult cu ele asa.Am crezut ca ii cresc altele.Am luato in mana si trageam de cate o pana pana le/am smuls pe toate.A stat cu ele rupte cam 1 luna.Si acum are o coada frumoasa. :heart: si lunga :heart: .

Adaugat: 22-03-2010 17:51

biadim20 wrote:

sa-ti traiasca,sunt frumosi foc!

Multumesc .

5,389

astept,sa vad daca ii cresc.

--Bianca--

5,390

sal , am si eu doua nimfe eu tind sa cred ca sunt pereche si papagalul care cred eu ca e fata scoate niste sunete ciudate tzipa gen din senin. si ai vostrii fac la fel ?

Verdeatza rullz...

5,391

se pare ca am lipsit ceva ca nam am avut timp pacolina este bine si e foarte bucuroasa ca suntem stapani ei... ea doarme si cu mn in pat...am sa va spun ceva,a veni cald ea se juca cu apa de la adaptator sa pun sa faca baie? si dupa ala in usuc cu prosopul dar dati imi un sfat in ce pun apa?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,392

:bd:

--Bianca--

5,393

sa va arat o poza mai de mult dar e frumoasa nu cred ca v-am aratato

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,394

Nimfa ce scumpica este Pacolina ta. da punei castronel cu apa " ca de vara" si ea o sa se spele singura.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,395

noua achizitie.. i-am luat pereche nimfei mele ca nu se mai putea :d ... eu zic ca e baiat, dar cei de la petshop mi-au spus ca are in jur de 6-8 luni... are cioculetul inchis la culoare si ghearele la fel, bat spre negru... cateva poze...

5,396

neagoeg, depinde ce sunete scoate nimfa. pune un filmulet sau cateva poze sa vedem exact ce sunt. bine ai venit pe forumul nostru. :k: . asteptam sa-ti vedem motatii.

- Mary-

5,397

mi-au venit motatii...sunt adorabili...au zburat putin prin camera...acum s-au pus la somnic ca sunt epuizati dupa drum lung...

LORA & LORD

5,398

Mihay ai un baietel scumpel tare. nu are mai mult de 4-5 luni. esti pe aproape. dar asta este baietel 100 la 100 smile in sfarsit ai si tu un baietel dupa indelungi cautari nereusite. bravo. e tare scump. :pup:

Adaugat: 23-03-2010 13:40

Ionut, pupam copii.... si Lora e o dulcica. ce curioasa este ea... :k:

- Mary-

5,399 (edited by Misu85 23-03-2010 13:51)

o poza modificat de mn:)

==>Misu<==

5,400

nimfa. asta merge la avatar. :k:  e super.

- Mary-