Pai normal, veterinarul ti-a dat ce avea el in cabinet, magazinul cabinetului. Interesu` poarta fesu. Banutii la el in buzunar ajung, ce mai conteaza sanatatea pasarilor noastre.
Hmmm... nu mai stiu. Tot cam 3 lei costa si acela, dar asta iti ajunge mai mult. Nu e musai sa le cumperi pe toate . Treptat, iei pe fiecare. Cel mai important e sa isi revina Eddi la penaj. Fructe... vitamine.. si ... no stress.
Adaugat: 22-03-2010 10:52
Pai normal, veterinarul ti-a dat ce avea el in cabinet, magazinul cabinetului. Interesu` poarta fesu. Banutii la el in buzunar ajung, ce mai conteaza sanatatea pasarilor noastre.
Hmmm... nu mai stiu. Tot cam 3 lei costa si acela, dar asta iti ajunge mai mult. Nu e musai sa le cumperi pe toate . Treptat, iei pe fiecare. Cel mai important e sa isi revina Eddi la penaj. Fructe... vitamine.. si ... no stress.
Si a mea, de cum a simtit mirosul de mar cu morcov a si sarit in hranitoare, ce conteaza ca a mancat mai devreme seminte. It`s desert time !
Stiu, parca fac dinadins. Si al meu da pe jos. Tind sa cred ca le place sa observe cum functioneaza forta gravitationala.
)
Scuze pentru dubla postare.
Bineinteles ca ii place. Explozie de vitamine ii zic eu mancarii asteia. 
Ii poti da si patrunjel, dar nu in cantitati mari, fiindca atunci este toxic. Nici eu nu i-am dat pana azi, dar va primi.
In ceea ce priveste mancarea... a mea cand nu e Iubi in casa, intra in colivia sa si mananca mei. Si ii place mult. E asa de amuzanta cum se inghesuie ea sa mananca meiul .
Ii mai pun si in mancare, fiindca ii place.
Simo