Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Sa-ti traiasca oliver,este un/o dragut/a!Felicitari pt puterea de convingere
deyseby,ti-am trimis un PM
am primit. :k:
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Sa-ti traiasca oliver,este un/o dragut/a!Felicitari pt puterea de convingere
deyseby,ti-am trimis un PM
am primit. :k:
motatii mei inainte sa faca oua
Dar ce incerca sa ia din borcan? Pentru ca nu inteleg ...sunt seminte?
dap
Sunt foarte frumosii noii motati sa va traiasca ...
:bd: :bd:
Mari ce mai fac puisorii mei???
acum sunt toti in balcon si zboara in voie. mai vin dupa mine prin casa si merg inapoi. adineaori au venit in bucatarie la mine si au servit painica in voie de pe masa. s-au servit singurei. apoi au venit si restul. sa fi vazut cata gloata era pe masa langa paine. ma amuzam teribil. am vrut sa le fac poze dar nu stateau toti, plecau, veneau. o sa le fac si pun sa vedeti si voi. :k:
E ca a mea colivia cred Oliver e un scump, sa.ti traiasca sa fie sanatos. Cat despre izbitul de pereti, stiu cum e...dar trebuie sa il lasi sa zboare ca sa nu se mai izbeasca pentru ca altfel nu se invata cu incaperile.
Sa iti traiasca baietelul Silviu ! Sa te bucuri de el ! Pupam cioculetul ! :pup: :heart:
Silviu eu cred ca e fata.
Ce frumos e al tau Silviu.Sa iti traiasca.
Da Silviu 70 am dat pe ea.
De unde ai cumparat-o cu 70 de lei sabrina?
M/am uitat ieri intr/un magazin la niste colivii si era una la fel ca a lui Silviu si era 180 RON.Vreau sa le iau si la ai mei una la fel cu a lui Silviu.
Silviu este foarte frumoasa colivia si mai ales nimfa :pup:
Dintr.o piata am luat.o... doamne ce noroc
:nb:
Silviu e foarte frumos Oliver sa iti traiasca ... colivie ca a lui am vazut si eu de unde mi-am luat eu vila la ai mei si era 90 lei
La un magazin pe Harmanului au foarte multe colivii acolo...
Silviu sa-ti traiasca motatul,e frumos.N-am putut scrie mai repede dar imi place tare.
Ramona, cateva poze cu motatii... ?
O sa fac si o sa pun Mary.Saptamana trecuta am fost pe alta lume... :cry: Dar toata lumea e bine.Hanny si Motatul stau mot in mot.Se dragalesc.Le-am dat drumul si au intrat frumos in colivii fiecare la el acasa si cu perechea.
:bd:
Adaugat: 22-03-2010 08:17
Cateva poze,sa ne mai vedeti!
E un scump motat, Biadim :bravo: :pup:
:bd:
dadea cu aspiratorul in locul tau in ultima poza???
sa imi zici cum ai facut sa le invat si eu pe a mele cand o sa ajunga
Ramona o sa pui cand poti. am intrebat de ei sa te mai scot din admosfera aia. :k:
Adaugat: 22-03-2010 10:35
biadim. pupam baiatul frumos si harnit...=)
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus