Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Sunt superbe amandoua si Lora si Alexi si bineinteles si viitorul baietel al lui Mary ii pupam pe toti :pup: :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Sunt superbe amandoua si Lora si Alexi si bineinteles si viitorul baietel al lui Mary ii pupam pe toti :pup: :pup:
Ionut m-a impresionat lista ta de messenger :hihi:
heiiii...asta este off-topic...
ai analizat in amanunt poza
ma gandeam ca lumea o sa se uite doar la Lora
suana, am ascultat, e superb :bravo: Ai multe pasari acolo, se aude un cor nemaipomenit. Felicitari!
Toti sunt frumosi...
Multumesc costelliny. :merci: Se aud perusii si nimfele.
Adaugat: 12-03-2010 22:18
Dans tematic de la Alexi....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TWaeZhoSZm0[/youtube]
In timp ce scriu,i-am facut ceva de rontait dintr-o coala de hartie.A luat-o,s-a urcat la mine pe umar si l-a stantat la greu.Plus ca la mine in par e plin de confeti.... Asta e portia zilnica de....hartie. :hihi:
Alexander-ul nu mai merge la Suceava (la deyseby), drept urmare este de vanzare in continuare .
ce s-a intamplat...de ce nu mai merge la deyseby???
mai, fratilor, ce ma fac cu Paco? Nu mai intinde ciocul ala ca inainte, dar are zile cand nu vrea sa fie atins. Vrea sotia sa-l atinga si da cu ciocul, nu tare ,da ... trage... Sunt momente in timpul zilei cand nu face nik., dar dupa cateva minute i se pune pata... ce are??? :bang: Apoi pun mancare pe pat, pe masa... pe orice as pune nu coboara sa manance... trebuie sa-i dau in colivie sau din mana... moare de pofta dar nu vine :bang: Ce ma fac... nu prea il inteleg. Oare nu petrec destul timp cu el... se simte neglijat? La vechiul Stapan statea pe mana... dar acu ... Sta mult pe crengile alea care le-am pus si le rontaie... de zburat ... rar... tipa... gangureste cateodata... ce sa fac ? :wow:
Adaugat: 13-03-2010 20:50
vreau sa se miste si el , sa stea pe umar, pe mana, sa vina langa mine cand e curios, si la mancare... ca la voi... Devine mai salbatic...??
Adaugat: 13-03-2010 20:51
Daca ii dau portocala si tin mai la distanta, pentru a ajunge la dansa trebuie sa vina pe mana. Dar el stange de flanea sau vrea sa apuce de mana. De ce??
costelliny rabdarea este cheia dar avand in vedere ca a fost un pui destul de cuminte la fostii stapani si statea pe mana,nu vad de ce nu ar face asta si cu voi.Apoi,pasarilor nu le place sa fie atinse sau luate in mana si asociaza mana cu te miri ce nu le-a palcut in trecut.Incearca sa iei sau sa luati un pulovar mai gros si sa intindeti bratul spre el sa se urce.Au si ei toane,depinde cat de mult stati cu el,dar presupun ca atunci cand sunteti acasa ii acordati mai mult timp.Sunt destul de incapatanati si e nevoie de perseverenta.Eu zic ca trebuie neaparat sa lucrati mai mult cu el pentru a nu se pierde ceea ce el deja si-a format la primul stapan.Daca roade crengile ,si alexei sunt vestiti rozatori,incearca sa ii faci jucarii,sa ii dai dopuri,hartie orice sa-i atraga atentia si sa mai poata si roade.Ideea este sa nu va lasati dezamagiti si sa va ocupati cat mai mult de el.Si in nici un caz sa nu ridicati vocea sau sa-l tratati cu nervozitate pentru ca simt imediat si e pacat sa va asocieze un un potential factor de stres.
Noi suntem in schimbare de pene si primim toata ziua fructe,legume si vitamine sa ne facem si mai frumoasa. :rusine: :heart:
:floare: :heart:
:floare: :heart:
ciufulita alintata. :pup:
o sa incercam sa-i facem pe plac... Nu am sa mai incerc sa-l iau pe mana... iar cu mancarea probabil ca daca nu coboara el la masa sa si-o ia atunci sa-i dau eu, nu? O sa vedem .... multam`!
Azi a fost cuminte, sotia chiar l-a pupat pe cioc... dar i-am dat mancare din mana, nu am incercat sa-l luam pe mana ... l-am lasat in voie... cu noi in camera.
Sunt niste animale extraordinar de frumoase!!
Superoferta pana la sfarsitul saptamanii.....1150 Ron(voliera inclusa)
as vrea sa il cumpar dar nu am loc pentru el!
Paco a inceput sa vorbeasca... spune paco si fluera... superb... :k:
cu ciupitul nu fac mari progrese , cand te lasa sa pui mana pe el cand da cu ciocul... punem si noi mai putin mana pe el... in rest vorbim, ii dam fructe si jucarii...
buna tuturor. sunt nou venita pe acest forum. am un marele alex de 1 an, il cheama coco, si e tare, tare nebunatic.:hug:
Adaugat: 20-03-2010 18:18
aici avem doar 4 luni, e f simplu de pus imagini pe acest forum, in februarie am implinit si noi 1 an si tot atunci ne-a aparut si o pana roz pe ceafa, ceea ce inseamna[ cred] ca sigur suntem baietel, si daca nu, asta e, tot cel mai rasfatat ramane,
de pe acest forum o cunoastem doar pe alexi [a suanei], am mai vb prin mesaje cu ea.
sper sa punem in curand si filmulete cu noi, cu ce stim noi sa facem si sa vorbim.......si prostioare pe care le facem.....
vaaiii :heart: cat de frumos este!! :heart: :heart: ..sa'ti traiasca! :pup: ..si ce cioculet are !! :bravo:
frumos, sa-ti traiasca!
oare al meu a devenit mai salbatic ... sper sa-i treaca.
sa nu-i mai dau mana o perioada? Ca se mai repede asa cu ciocul si ma feresc.
poate sa-l filmez odata cand da cu ciocul poate va dati seama din comportament ce este...
bine ai venit Alexaj si bine ai venit Coco :hug: :pup:
MULTUMESC MULT! SUNT FFFF MANDRA DE EL.
costelliny, de cand il ai?
scuze, nu am apucat sa citesc toate postarile de aici.......dar am inteles ca e un pic rautacios............
Adaugat: 20-03-2010 21:53
eu l-am luat pe coco de cand avea 2 luni, il am din joia mare a pastelui , 2009, deci a intrat in familia noastra la zi mare.
A fost crescuta de mana pana la 2 luni si nu am avut nici o problema cu el de genul ciupit, rau, doar cateva zile pt acomodare la inceput;;chiar cand ne-am dus sa il luam a stat pe umarul meu, liber, fara sa zboare de la mine, a fost un dulce si un scump de la inceput;
Acum, fiind primavara, suntem in schimbare de pene, si ne cade pufulet peste tot prin casa si cate o pana mai mare[ pe care le colectioneaza fetita mea],
astept sa facem schimb de experienta cu voi, sa povestim despre puiutii nostri,sa impartasim nazbatiile lor......
E foarte frumos Coco si bine ai venit .... :pup:
E un scump :pup: Sa-ti traiasca :bravo:
pai, eu il am de doua luni, cand l-am luat avea 5 jumate.
e iumitor cum fluera si vorbeste la 7 luni si ceva... dar mai intinde ciocul , nu prea ne lasa sa punem mana pe el
daca mai cumpar unul, si este pasnic , crescut la mana, isi mai revine Paco cand il vede pe celalalt cum se comporta??
Cel mai probabil ca da... in multe cazuri a dat rezultat aceasta tehnica
din ce am citit, ar cam fi cu dus si'ntors, adica i-ar acorda toata atentia partenerului si usor usor se salbaticeste. :ironic:
Si eu am aceeasi dilema cu micutul.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria