5,326

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

off off ce dragut sunt ai tai?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,327

ce frumos este.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,328

silviu wrote:

Nu, ma scuzati ca nu am precizat asta, materialul este luat de pe youtube, deci nimfele nu sunt ale mele. Maine voi avea si eu in sfarsit o nimfa, in caz ca nu o sa intervina ceva si sa nu poata ajunge pers. respectiva in zona, Doamne Fereste de ceva mai rau.

aha.dar e foarte frumos

5,329 (edited by flo8200 16-03-2010 11:29)

Mi-am facut si eu baiatul sa cante cand ii fluieram. Semnifica ceva pozitia pe care o lua, putin aplecat si miscand din aripi?
Va rog sa ignorati "trilurile" mele smile.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k_1smZCDyrY[/youtube]

5,330

foarte foarte frumos!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

5,331

Angel a intrat singur in colivie :wow: :wow: :wow: ...se schimba lumea smile ...ma uitam la el si era pe colivia lui Piciu, apoi mai citesc ceva pe forum si apoi il vad cumintel in colivie smile !

Adaugat: 16-03-2010 15:20

Acuma ma uitam la el si era in colivie..imi citesc postul si-l vad afara..nimfele astea sunt niste smechere..n-ai cum sa regreti ca ti-ai luat una.. :heart: :heart: :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

5,332

si pacolina cand vedeti cand ii somn se baga in colivie sa facut fata mare acu:) are 5-6 luni mi se pare

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,333

silviu ai cumparat nimfa de la logan79?

5,334

silviu wrote:

De astazi sunt fericitul posesor al unei nimfe foarte frumoase. :heart: Nu prea stiu nimic despre sex si varsta, maine o sa pun poze, pt. ca este destul de stresata de pe drum, mentionez ca a venit din Bacau si sunt extrem de fericit ca o am. Este cam sperioasa, s-a acomodat foarte bine cu noul camin desi o am de 20 min smile , a mancat mei si putin mar si a baut apa. Fecalele vad ca sunt in ordine si pare o nimfa sanatoasa si foarte energica. smile

Sa iti traiasca.

5,335

Silviu ma bucur ca ti-ai luat o nimfa sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,336

silviu wrote:

Da? :hihi: De ce? big_smile

intrebam pt ca am vrut si eu sa cumpar de la dansul un mascul, ii dadea si la un pret foarte aceptabil... dar nu a putut ajunge si in galati ... asta e , sa ai parte de el... eu inca mai caut , sper sa gasesc ....:k:

5,337

mihay28 wrote:
silviu wrote:

intrebam pt ca am vrut si eu sa cumpar de la dansul un mascul, ii dadea si la un pret foarte aceptabil... dar nu a putut ajunge si in galati ... asta e , sa ai parte de el... eu inca mai caut , sper sa gasesc ....:k:

dar in Galati nu poti sa iei?sau nu ai incredere in vanzatori?

5,338

alexnutzu wrote:
mihay28 wrote:
silviu wrote:

dar in Galati nu poti sa iei?sau nu ai incredere in vanzatori?

ba da gasesc si in galati, cu 30-40 lei in plus... daca gaseam un exemplar in varsta de aproximativ un an imi cumparam de mult timp... femela mea are 1 an de zile si caut ceva apropiat de varsta ei... oricum mai mult de 100 lei nu dau pe o nimfa! dar la petshopuri gasesc doar puiuti.

5,339

mihai daca vrei sa iti iei o nomfa si ai drum la braila cunosc eu p cineva care are foarte multe. de la el am luat si eu baiatul

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

5,340

pai am fost in braila saptamana trecuta, hai pe messenger sa vorbim.. Id-ul meu -> myhay_th3_b3st !

5,341

motatii mei inainte sa faca oua

5,342

Nimfa, si Angelinul a facut 7 luni ieri big_smile ...el a iesit din ou pe 16 august..leutul lui mama :heart: ..deci tot 7 luni are si Pacolina..doar sunt frati nu-i asa :rusine: ?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

5,343

Iusty wrote:

Nimfa, si Angelinul a facut 7 luni ieri big_smile ...el a iesit din ou pe 16 august..leutul lui mama :heart: ..deci tot 7 luni are si Pacolina..doar sunt frati nu-i asa :rusine: ?

:k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,344 (edited by flo8200 18-03-2010 08:47)

Nu este periculos acel borcan? Daca cad in el si nu esti prin apropiere sa-i ajuti?

5,345

tu crezi ca io las borcanul fara capac?

5,346

In poza l-am vazut fara capac si din cauza asta am intrebat.

5,347

silviu wrote:

Buna, el este Oliver.

http://i44.tinypic.com/2qdamba.png

ce dragut este. :k:

5,348 (edited by mihay28 18-03-2010 19:16)

silviu ziceai intr-un post cu mult timp in urma ceva de genul ca ai tai nu prea sunt de acord cu achizitionarea unei nimfe sau ceva asemanator... cum au reactionat acum sau ei au fost sponsorul ? big_smile

5,349

Silviu , nimfa ta este sigur baiat.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,350 (edited by biadim20 19-03-2010 00:07)

Sa-ti traiasca oliver,este un/o dragut/a!Felicitari pt puterea de convingere big_smile
deyseby,ti-am trimis un PM

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--