Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
nu prea am o fetita nazdravana
Adaugat: 16-03-2010 19:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuGLtJqi6ug[/youtube]
Inca un cantecel pentru voi ...cu un final mai interesant
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
nu prea am o fetita nazdravana
Adaugat: 16-03-2010 19:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuGLtJqi6ug[/youtube]
Inca un cantecel pentru voi ...cu un final mai interesant
Ce frumos canta Tweety
Si nazdravanul meu a inceput sa fie foarte galagios si de ieri a inceput sa iasa pe hol, dar ii e frica sa se aventureze si intra repede inapoi in camera
HOTu!!!
Adaugat: 17-03-2010 13:11
Hotu
Foarte dragutz sa-ti traiasca si al meu fura mancarea
Vrei sa spui hoata. Ce sumpa e. :heart:
salut. sunt nou pe site asta , si mi-am luat acu ceva timp un micul alexandru are aproape 1 an si 2 luni si am observat ca nu prea bea apa , dar langa cioc are ceva alb ce mia dat de banuit nu stiu ce poate fi nu am gasit nimic legat de asa ceva. Azi mam uitat la el si nu face absolut nimic..nici macar din colivie nu mai iese iar mai rau este ca are ameteli chiar nu stiu ce sa fac . va rog un pic d ajutor
Vrei sa spui hoata.
Ce sumpa e. :heart:
hoata da inca nu m-am obisnuit cu gandul ca ii fetita
Adaugat: 18-03-2010 10:36
alex20 .... fructe mananca ? sau poate bea apa cand nu vezi tu , pune o poza cu papagalul tau sa vedem si noi ce are la cioculet
http://www.filefront.com/15861649/Image000.jpg doar mere . am incercat si cu alte fructe da nimic nici macar nu se atinge de ele
atunci nu iti fa probleme ca nu vezi ca bea apa ...foarte bine ca mananca mere
Adaugat: 18-03-2010 12:18
ii lipsesc penele de langa cioc????? sau daca nu atunci mai bine te-ai duce la un veterinar
da ii lipsesc..am fost ia facut o injectie si mia recomandat niste vitamine . acu e mai bine . a mancat ceva si acu doarme
tweety e o mica mare hoata ... pupi :pup:
O mare hoata .... :pup:
eu cred ca e baiat!!!!
Adaugat: 19-03-2010 19:58
:nb:
Crezi prost. Tweety are 2 ani.
poate ii baiat ...numai ca are ceva "handicap" si de aia nu ii apare inelul in jurul gatului )
Inca mai sperii sa fie baiat? :hihi:
nu nu nu ....spuneam si eu in gluma
Majoritatea alexeilor si mari si mici de pe forum sunt fete. :hihi: :heart:
girl power :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
da.. girl power !! :heart:
hm... am baiat, sunt tare...
Ba din contra. Poate mai tarziu o sa iti dai si tu seama ca alexul tau este o alexa. :maimuta: :hug:
dar poate nu, si atunci o sa vreti sa faca cunostinta cu fetitele voastre...;)
pai stati un pic...pana la proba contrarie, din ce stim, David al Simonei si Paco al meu sunt baietei.
:cry: rocco face apa.. si nu stiu de ce! :cry: ... a mancat la fel ca de obicei.. alune..seminte.. si e la fel de vioaie .. ce i s-a intamplat? :cry:
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri