5,301

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

cristina bine ai venit.sunt crescatori mari care au multe perechi si scot multi pui odata si carora le comvine sa dea un pui cu 60 de ron, cand da 10-20 de pui o data. intelegi?

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,302

poti sa imi zici si mie site-ul?ca vreau sa fiu sigur de ai mei.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,303

biadim, este normal sa aiba un partener. si important este sa fie ca si ea. adica o pasare sau o nimfa.  :k:

- Mary-

5,304

:bd:  Ma chinui de dis de dimineata sa postez. Voi ati avut probleme?

biadim20@ - sa ii iei o pereche e cea mai buna alegere pe care o puteai face. insa, trebuie sa te gandesti si la faptul ca exista posibilitatea ca prietenia  voastra sa se mai raceasca ( adica, sa nu se mai apropie  asa de voi) odata cu venirea noului membru, sau, se prea poate sa il apropie si pe cel nou.

Asteptam punerea in aplicare a deciziei. :maimuta:

Simo

5,305 (edited by biadim20 14-03-2010 10:48)

intai tre sa gasesc pe cineva de incredere care sa-mi dea un baietel,cel ami sigur la craiova.Dar trebuie sa iau neaparat tot lutino?
alexnutzu,ai PM cu site-ul.

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,306

off,am o problema mare cu nimfa mea... de 2 zile o dau cu ceai de musetel deoarece ii lacrimeaza ochii si nu inteleg de ce pt ca nu e curent in camera, ba mai mult e foarte cald incat eu stau in tricou... dimineata un ochi il avea complet inchis neputand sa-l deschida si pe celalalt foarta putin intredeschis... nici nu vedea saraca sad . imediat am dat-o cu musetel, a deschis ochii, a zburat putin, acum si-a revenit, sar spre seara iar ii lacrimeaza ochii... nu stiu ce sa-i mai fac  sad

5,307

Nu ma pricep nu stiu ce ar putea fi....speram ca nimic grav sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,308

sal.
sunt noul venit. m-am inscris la recomandarea luideyseby. site-ul e super. am mai intrat ca sa ma mai documentez. nu de mult am achizitionat 3 perechi de zebrutze, 1 ninfa si un perush. pestii ii am de aprox 2 ani - 3 carasi, 2 scalari, 2 zebre si 1 sanitar - urmeaza sa le cumpar o casa mai mare - acum e de 30 l si voi cumpara altul de cel putin 50 l. sunt si crescator de albine de cativa ani - lucrez cu tatal meu, si urmeaza sa achizitionez vreo 2 familii de fazani, si daca totul decurge bine o sa ma acup si cu gaini de rasa - brahma, motata olandeza, pestrita de hamburg, etc :heart: :aga: :nimfa: :perus: :succes: :buzz:

Adaugat: 14-03-2010 14:38

http://josecuervo.sunphoto.ro/2010

5,309

bine ai venit!

5,310

Bine ai venit!

Mihai eu l-am dat pe Paco cu kanamicina umana, la mine nu mai deschidea deloc ochiul drept si dupa 2 zile in care l-am dat de 3 ori pe zi si-a revenit.... sper sa nu fie nimic grav

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,311

Pepi si eu

5,312

Bine ai venit Jose.
Goti e foarte dragutza nimfa e exact cum a fost Winnie al meu :cry:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,313

alexnutzu wrote:

bine ai venit!

multumesc pentru calduroasa primire!

Adaugat: 14-03-2010 20:15

ella_costan wrote:

Bine ai venit!

Mihai eu l-am dat pe Paco cu kanamicina umana, la mine nu mai deschidea deloc ochiul drept si dupa 2 zile in care l-am dat de 3 ori pe zi si-a revenit.... sper sa nu fie nimic grav

Adaugat: 14-03-2010 20:16

Estera wrote:

Bine ai venit Jose.
Goti e foarte dragutza nimfa e exact cum a fost Winnie al meu :cry:

5,314

Chiar asa e :wow: oare o fi gresit?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

5,315

azi si-a deshis pliscu inaripatu meu, pt prima data a facut cateva triluri, a ras mama de el de numa, a zis ca parca rade asa face smile:nimfa:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,316

bine ai venit Jose. pupam motatul tau frumos si asteptam cat mai multe poze cu e.

Adaugat: 14-03-2010 23:15

george89 wrote:

azi si-a deshis pliscu inaripatu meu, pt prima data a facut cateva triluri, a ras mama de el de numa, a zis ca parca rade asa face smile:nimfa:

fiecare nimfa i-si formeaza un tril al ei. dupa ce prinde prin casa. deci face, ce aude.  smile

- Mary-

5,317

Pe la 4 dimineata se auzea un puternic batut de aripi in colivie. Cobor, aprind lumina, unul era pe jos, altul pe peretii coliviei. Probabil ca s-au speriat. Am observat ca nu prea vedeau din cauza ca s-a facut lumina brusc si am putut sa il mangai putin pe piept pe cel care era pe peretele coliviei. Le-am lasat o lumina mai indepartata.
Mi-a fost teama ca nu cumva sa se raneasca.

5,318

flo8200 wrote:

Pe la 4 dimineata se auzea un puternic batut de aripi in colivie. Cobor, aprind lumina, unul era pe jos, altul pe peretii coliviei. Probabil ca s-au speriat. Am observat ca nu prea vedeau din cauza ca s-a facut lumina brusc si am putut sa il mangai putin pe piept pe cel care era pe peretele coliviei. Le-am lasat o lumina mai indepartata.

La fel se mai intampla si la mine.  Dar daca ii acoperi cu ceva seara, nu au cum sa se mai sperie. La mine ziceai ca este cutremur. La 10 nimfe cate erau. Ca erau coliviile una peste alta si se zbateau toti odata. De la unul s-au speriat toti. La 3 si ceva pana in 4 dimineata, am crezut ca este cutremur. m-am speriat de moarte. Asa mi-a murit un papagal nimfa cum 2 ani. Erau pe afara si s-a izbit de pereti. a murit. De atunci ii inchid noaptea. Nu tot timpul dar un an de zile era lege. Ii inchideam si le puneam ceva peste colicie.

- Mary-

5,319

biadim20 wrote:

Am aflat,kiki este fetita,fara indoiala.Am gasit un site de prin america unde erau poze cu penele fetitelor,atat din coada,cat si de la aripi.Am o pana de la kiki,din aripa,deci am putut sa o compar si e identica,iar cea din coada la fel,seamana perfect.Acum sa va intreb,eu as vrea sa-i iau un baietel,avand in vedere ca deja s-a acomodat perfect,mananca cu noi din farfurie,ne prefacem ca mancam si papa si ea out,sta cocotata pe noi toata ziua,numai ca noi stam plecati cam 8 ore pe zi,cateodata chiar venim si dormim,deci kiki poate se simte cam singurica.E ok sa-i luam un baietel?

Biadim poti sa imi dai te rog si mie site-ul respectiv din America??

5,320 (edited by biadim20 15-03-2010 11:00)

http://www.singing-wings-aviary.com/cockatiels.htm
eu zic ca sunt informatii foarte utile.

--Bianca--

5,321

multumesc frumos

5,322

cu placere,sper sa te ajute,sunt multe informatii.

--Bianca--

5,323

daca nu ma insel ...atunci Pepi al meu e un baiatel voinic big_smile

5,324

deyseby wrote:
flo8200 wrote:

La fel se mai intampla si la mine.  Dar daca ii acoperi cu ceva seara, nu au cum sa se mai sperie. La mine ziceai ca este cutremur. La 10 nimfe cate erau. Ca erau coliviile una peste alta si se zbateau toti odata. De la unul s-au speriat toti. La 3 si ceva pana in 4 dimineata, am crezut ca este cutremur. m-am speriat de moarte. Asa mi-a murit un papagal nimfa cum 2 ani. Erau pe afara si s-a izbit de pereti. a murit. De atunci ii inchid noaptea. Nu tot timpul dar un an de zile era lege. Ii inchideam si le puneam ceva peste colicie.

Ma gandesc ca i-a speriat masina de facut paine. Am programat-o peste noapte si stiu ca bipaie cand anunta sa pui seminte sau alte adaosuri si probabil asta i-a speriat. Bine ca am auzit si am venit la ei.

5,325

Aseara eram la calculator si motatii erau in colivie langa mine.Ea a inceput sa arunce apa sa se ude si apa ajunge si pe mine. smile smile Nu stiam de unde vine.  smile ma tot uitam prin jur si nu vedeam nimic.si dupaia miam dat seama ca ei arunca.  smile aruncau apa vreo 60 cm de colivie.  smile :nimfa: