Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
sa revenim si noi cu niste poze caci suntem sanatosi,jucausi si plini de viata si pupam pe cioc toti motatii de aici:)
--Bianca--
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
sa revenim si noi cu niste poze caci suntem sanatosi,jucausi si plini de viata si pupam pe cioc toti motatii de aici:)
Suana. Flo si -a recunoscut in mare parte vina. lasa-l. tocmai tu te superi, care ai promis ca vei fi aici non stop? :wow: in privinta pozelor si eu tre sa ma simt, doar erau si baietii mei laudati, nu?
hei,suana,ce zici sa nu bagam in seama rautatile unora si sa ne continuam discutiile asa cum ati facut-o voi pana acum si asa cum v-am gasit eu cand am venit printre voi nu ne parasiti
e un forum frumos unde afli multe lucruri interesante,eu de aici am invatat tot ce stiu,habar n-aveam de jucarii,de bete de lemn,de ou,de mar,de morcov,de multivitaminico,de baita si altele.deci cei care nu sunt interesanti de subiectele de aici,sa dea search pe google exact la ce-i intereseaza,iar pe cei care vor sa admire si animalutele altora sa-i lase in pace.nu luati in seama rautatile si nu parasiti forumul,cei care comenteaza vor renunta,ca doar nu au contract pe viata cu acest forum.Suana :floare: :hug:
Adaugat: 12-03-2010 22:46
m-am gandit la ceva,am luat din dulap 2 umerase din alea din lemn,care au si bara pt pantaloni si as vrea sa ii fac o scarita,dar ma gandeam sa va intreb daca ii poate face rau lemnul ala,poate stie cineva...as vrea sa-i fac maine cand mai fac rost de inca un umeras,caci imi mai trebuie o bara,sa fie 3,pe una sa o fac bucatele mai mici,iar 2 sa fie picioarele.ce ziceti?
Gata,sunt rea uneori si scriu dar imi trece la fel de repede.Considerati ca n-am scris urat..... asa ca sunteti prea multi prieteni aici si eu una o sa scriu in fiecare zi ce minunatii de animalute aveti.Inclusiv ale mele.
:hug:
Sa revenim la ale noastre.....Motatul a venit la mine ,m-a coafat si mi-a tinut o serenada. :wis:
Pe urma a fost in vizita pe colivia Alexei.... :sol:
vai cat sunt de dulci :heart:
Eu cum Dumnezeu il fac pe Mango sa vina la mine....
Eu cum Dumnezeu il fac pe Mango sa vina la mine....
mergi tu la el
am gasit o nimfa mascul , maine primesc poze... abia astept :k: ... o sa le pun pe forum sa va dati cu parerea daca e mascul
bia trimitem si noi pupici tarzii la motatul frumos. :pup: Nu stiu din ce lemn sutn facuti umerasii dar nu cred sa fie o idee rea sa le poti face scarita.Ai vazut laura(flyaway) ce frumos le-a facut motatilor impreuna cu sotul ei..... Ai mei motatai nu au ros inca bete dar mai sunt si nimfe care fac asta.stiu ca ciresul,visinul si bradul sunt toxici deci nu se fac bete din ele.
suana sunt foarte frumosi motatii tai :heart:
:bd:
:bd: si tie alexnutzu !
Suana sunt niste scumpi motati :pup: Mi-as dori ca si eddi al meu sa fie mai apropiat de mine :cry:
imi micsorati si mie poza asta?? :pls:
uite. sper sa fie buna
nu merge.multumesc totusi.am gasit alta si vad ca merge..
nu merge.multumesc totusi.am gasit alta si vad ca merge..
e prea mare. mi-am dat seama. bine ca ai rezolvat tu. :k:
de dimineata pana acum nu mai tac. nici nu am putut sa mai dorm.. tipa in continuu
E de ajuns sa nu intre omul 2 zile pe forum si are de citit 2-3 pagini . Sa va traiasca micile bijuterii la toata lumea ! :pup: Mi-a fost dor de voi toti ! ...
La noi , mai nou e ca Sonny vine pe umarul meu si ma ciuguleste de nas ... dar si eu il pacalesc si pot sa fur niste pupici ... mici , dar pupici ! Dar asa , in rest , cand ma apropii de el fuge ... Nu ma lasa sa-l pup si nici nu vrea sa manance din mana mea
. Si alaltaieri seara mi-a cantat pe umar , la ureche ... :hihi: :heart: Asta e cel mai mare progres la noi ! Ally in schimb , cand vine seara si sunt in colivie amandoi , tipa si da cu ciocul in el ... nu stiu ce are ! Ziua nu au probleme , stau amandoi afara din cloivie si se alearga de zici ca e raliu
... Numai noaptea fac cu schimbul la hranitoarea cu batoane si se dau la o parte unul pe celalalt (desi am 2 hranitoarecu batoane) ! Si bineinteles ca Ally tipa ... el nu ! O mai ciocaneste si el cand nu il lasa in pace !
Buna.....sint noua in domeniu forumului dar veche in domeniul cresterii papagalilor...am4 perusi ,doua perechi ,toti au in jur de 7 ani si 9 nimfe....doua perechi si 5 pui ....4 sint de 3 luni si unu de 1 an si 2 luni.Am o problema mare.... puii de nimfa se intarca cam la 3 luni ,pretul lor este cam mic.Asta este dilema mea acum...Chiar atit valoreaza aceste pasari superbe?
Cristina, banii, sunt irelevanti, sau nu, asta in cazul in care vrei sa castigi ceva din cresterea acestora.
Ceea ce ele iti ofera, nu poate fi rasplatit cu bani...\
Am inteles ceea ce dorea sa spuna. Eu m-am referit la faptul ca indiferent oricarei specii apartine, tot un suflet este, si ca orisicare, cere si ofere multe. Fie ca e un perus sau un Marele Alexander, tot o minunatie sunt. E greu sa vorbesti despre partea materiala in privinta lor. :heart:
cred ca se referea la faptul ca au o valoare foarte mare si totusi se vand foarte ieftin,adica nu li se apreciaza valoarea.
Adaugat: 13-03-2010 23:20
asa e
:nb: Noapte buna, motatilor !!!
:nb:
Adaugat: 13-03-2010 23:45
Am aflat,kiki este fetita,fara indoiala.Am gasit un site de prin america unde erau poze cu penele fetitelor,atat din coada,cat si de la aripi.Am o pana de la kiki,din aripa,deci am putut sa o compar si e identica,iar cea din coada la fel,seamana perfect.Acum sa va intreb,eu as vrea sa-i iau un baietel,avand in vedere ca deja s-a acomodat perfect,mananca cu noi din farfurie,ne prefacem ca mancam si papa si ea out,sta cocotata pe noi toata ziua,numai ca noi stam plecati cam 8 ore pe zi,cateodata chiar venim si dormim,deci kiki poate se simte cam singurica.E ok sa-i luam un baietel?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus