5,276

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

sa revenim si noi cu niste poze caci suntem sanatosi,jucausi si plini de viata  si pupam pe cioc toti motatii de aici:)

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,277 (edited by deyseby 12-03-2010 22:47)

Suana. Flo si -a recunoscut in mare parte vina. lasa-l. tocmai tu te superi, care ai promis ca vei fi aici non stop?  :wow: in privinta pozelor si eu tre sa ma simt, doar erau si baietii mei laudati, nu?

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,278

hei,suana,ce zici sa nu bagam in seama rautatile unora si sa ne continuam discutiile asa cum ati facut-o voi pana acum si asa cum v-am gasit eu cand am venit printre voi smile nu ne parasiti sad e un forum frumos unde afli multe lucruri interesante,eu de aici am invatat tot ce stiu,habar n-aveam de jucarii,de bete de lemn,de ou,de mar,de morcov,de multivitaminico,de baita si altele.deci cei care nu sunt interesanti de subiectele de aici,sa dea search pe google exact la ce-i intereseaza,iar pe cei care vor sa admire si animalutele altora sa-i lase in pace.nu luati in seama rautatile si nu parasiti forumul,cei care comenteaza vor renunta,ca doar nu au contract pe viata cu acest forum.Suana :floare: :hug:

Adaugat: 12-03-2010 22:46

m-am gandit la ceva,am luat din dulap 2 umerase din alea din lemn,care au si bara pt pantaloni si as vrea sa ii fac o scarita,dar ma gandeam sa va intreb daca ii poate face rau lemnul ala,poate stie cineva...as vrea sa-i fac maine cand mai fac rost de inca un umeras,caci imi mai trebuie o bara,sa fie 3,pe una sa o fac bucatele mai mici,iar 2 sa fie picioarele.ce ziceti?

--Bianca--

5,279

Gata,sunt rea uneori si scriu dar imi trece la fel de repede.Considerati ca n-am scris urat..... asa ca sunteti prea multi prieteni aici si eu una o sa scriu in fiecare zi ce minunatii de animalute aveti.Inclusiv ale mele. tongue

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,280

:hug:

--Bianca--

5,281

Sa revenim la ale noastre.....Motatul a venit la mine ,m-a coafat si mi-a tinut o serenada. :wis:

http://i40.tinypic.com/112buyh.jpg

Pe urma a fost in vizita pe colivia Alexei.... :sol:

http://i40.tinypic.com/30wq9o9.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,282

vai cat sunt de dulci :heart:

5,283

Eu cum Dumnezeu il fac pe Mango sa vina la mine.... smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,284

bubbles wrote:

Eu cum Dumnezeu il fac pe Mango sa vina la mine.... smile

mergi tu la el  smile

- Mary-

5,285

am gasit o nimfa mascul , maine primesc poze... abia astept :k: ... o sa le pun pe forum sa va dati cu parerea daca e mascul big_smile

5,286

bia trimitem si noi pupici tarzii la motatul frumos. :pup: Nu stiu din ce lemn sutn facuti umerasii dar nu cred sa fie o idee rea sa le poti face scarita.Ai vazut laura(flyaway) ce frumos le-a facut motatilor impreuna cu sotul ei..... Ai mei motatai nu au ros inca bete dar mai sunt si nimfe care fac asta.stiu ca ciresul,visinul si bradul sunt toxici deci nu se fac bete din ele.

5,287

suana sunt foarte frumosi motatii tai :heart:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,288

:bd:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,289 (edited by cutegirl 13-03-2010 10:13)

:bd: si tie alexnutzu !
Suana sunt niste scumpi motati :pup: Mi-as dori ca si eddi al meu sa fie mai apropiat de mine :cry:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

5,290

imi micsorati si mie poza asta?? :pls:

5,291

uite. sper sa fie buna

- Mary-

5,292

nu merge.multumesc totusi.am gasit alta si vad ca merge..

5,293

alexnutzu wrote:

nu merge.multumesc totusi.am gasit alta si vad ca merge..

e prea mare. mi-am dat seama. bine ca ai rezolvat tu. :k:

- Mary-

5,294 (edited by alexnutzu 13-03-2010 12:52)

de dimineata pana acum nu mai tac. nici nu am putut sa mai dorm.. smile tipa in continuu

5,295

E de ajuns sa nu intre omul 2 zile pe forum si are de citit 2-3 pagini . smile Sa va traiasca micile bijuterii la toata lumea ! :pup: Mi-a fost dor de voi toti ! ...
La noi , mai nou e ca Sonny vine pe umarul meu si ma ciuguleste de nas ... dar si eu il pacalesc si pot sa fur niste pupici wink ... mici , dar pupici ! Dar asa , in rest , cand ma apropii de el fuge ... Nu ma lasa sa-l pup si nici nu vrea sa manance din mana mea sad . Si alaltaieri seara mi-a cantat pe umar , la ureche ... :hihi: :heart: Asta e cel mai mare progres la noi ! Ally in schimb , cand vine seara si sunt in colivie amandoi , tipa si da cu ciocul in el ... nu stiu ce are ! Ziua nu au probleme , stau amandoi afara din cloivie si se alearga de zici ca e raliu smile smile smile... Numai noaptea fac cu schimbul la hranitoarea cu batoane si se dau la o parte unul pe celalalt (desi am 2 hranitoarecu batoane) ! Si bineinteles ca Ally tipa ... el nu ! O mai ciocaneste si el cand nu il lasa in pace ! smile

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,296

Buna.....sint noua in domeniu forumului dar veche in domeniul cresterii papagalilor...am4 perusi ,doua perechi ,toti au in jur de 7 ani si 9 nimfe....doua perechi si 5 pui ....4 sint de 3 luni si unu de 1 an si 2 luni.Am o problema mare.... puii de nimfa se intarca cam la 3 luni ,pretul lor este cam mic.Asta este dilema mea acum...Chiar atit valoreaza aceste pasari superbe?

5,297 (edited by necunoscuta 13-03-2010 23:30)

Cristina, banii, sunt irelevanti, sau nu, asta in cazul in care vrei sa castigi ceva din cresterea acestora. 
Ceea ce ele iti ofera, nu poate fi rasplatit cu bani...\

Am inteles ceea ce  dorea sa spuna. Eu m-am referit la faptul ca indiferent oricarei specii apartine, tot un suflet este, si ca orisicare, cere si ofere multe. Fie ca e un perus sau un Marele Alexander, tot o minunatie sunt. E greu sa vorbesti despre partea materiala in privinta lor. :heart:

Simo

5,298

cred ca se referea la faptul ca au o valoare foarte mare si totusi se vand foarte ieftin,adica nu li se apreciaza valoarea.

Adaugat: 13-03-2010 23:20

asa e smile

--Bianca--

5,299

:nb:   Noapte buna, motatilor !!!

Simo

5,300

:nb:

Adaugat: 13-03-2010 23:45

Am aflat,kiki este fetita,fara indoiala.Am gasit un site de prin america unde erau poze cu penele fetitelor,atat din coada,cat si de la aripi.Am o pana de la kiki,din aripa,deci am putut sa o compar si e identica,iar cea din coada la fel,seamana perfect.Acum sa va intreb,eu as vrea sa-i iau un baietel,avand in vedere ca deja s-a acomodat perfect,mananca cu noi din farfurie,ne prefacem ca mancam si papa si ea out,sta cocotata pe noi toata ziua,numai ca noi stam plecati cam 8 ore pe zi,cateodata chiar venim si dormim,deci kiki poate se simte cam singurica.E ok sa-i luam un baietel?

--Bianca--