5,251

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Bine..atunci nu mai spun nimic de genul asta.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

5,252 (edited by cutegirl 12-03-2010 10:36)

Flo8200 noi spunem asta pentru ca e adevarat si pentru a lauda animalutele frumoase, poate pe tine te supara dar pe stapani ii bucura ca animalutul lor e laudat big_smile Nu vrem sa te suparam

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

5,253

Acum trebuie sa recunosc ca si eu m-am bucurat cand mi-au fost laudate nimfele. smile

5,254

nu vreau sa ma bag pentru ca nu vreau sa creez divergente...dar nici nu pot sa ma abtin..
Aici noi suntem niste simpli iubitori de animale,nu doctori veterinari.nu putem doar sa dam sfaturi in ceea ce priveste ingrijirea,hranirea animalelor etc..noi,pe langa asta,apreciem si animalutele celorlalti,spunandu-ne parerea despre ele!Asa ca,e destul de normal sa vezi paginile "pline" de complimente adresate animalelor si stapanilor acestora pentru ca au fost bine crescute si frumoasa...asa ca,pupam toate animalutele frumoase :pup:

^ :heart: Ello :heart: ^

5,255

Acum vezi? Noi de aceea le laudam in primul rand pentru ca merita si in al doilea rand pentru ca stapani sa se simta mandrii ca au asemenea animalute :pup:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

5,256

Asa este flo8200,am vrut sa-ti zic si de chestia asta dar am uitat... :hihi: Nu-i asa ca-ti place cand iti sunt laudate animalutzele? :hug:

5,257 (edited by suana 12-03-2010 10:58)

floo draga ,,hai c-ai reusit sa ma enervezi de dimineata.Esti silviu doi.Daca avem doi din astia pe forum,zau ca eu nu mai postez nimic.De unde apareti,mai fratilor. :bang: :bang: :bang: Esti de putin timp aici,cred ca mai ai multe de invatat despre comunitatea Latifa.
Scuze daca a trebuit sa citesti atata,sa-ti umpli capul cu prostiile noastre.
:bleah: :bleah: :bleah: :bleah:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,258

Hai suana,lasa-l...nu are rost sa te superi sau sa-ti strici ziua :pup: !si eu m-am suparat un piculet la inceput,dar am incercat sa-i spun cum stau treburile pe aici si sper sa inteleaga si sa nu mai vina cu "pareri" din astea.. :pup:

5,259

sallz all motatii mei au facut 1 ou :bravo::bravo::bravo:

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

5,260 (edited by suana 12-03-2010 11:24)

Normal ca n-are rost.Ce ar fi forumul Latifa daca am scrie doar cand ne cumparam ceva sau cand un animalut e bolnav.Informatii strict si atat.Forumul asta a luat amploare si s-au format prietenii frumoase aici,faptul ca scriem chiar si de 1000 de ori ca animalutul cuiva ca e frumos ,dovedeste ca comunicam si ne e drag unii de altii.Am mai avut comentarii de acest gen care au incercat sa limiteze ceea ce se scrie pe forum si cum sa se scrie.Dimineata ,la cafea eu imi petrec timpul pe latifa,pentru ca mi-e drag.Si nu sunt singura.Si.....la o adica ce as citi????Doar 2-3 informatii.....Nu se poate.Dar cine va intelege ca acest forum este unul mai special,e bine cine nu...sunt o gramada de alte site-uri cu informatii din belsug.

PS:flo poti sa-ti scoti notificarea pentru e-mail,sa nu mai fi asa de dezamagit cand noi vom scrie atatea comentarii aici,pentru tine fara rost.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,261 (edited by flo8200 12-03-2010 11:33)

Era doar o parare. Banuiesc ca nici tu nu vrei sa citesti dimineata la cafea o groaza de mesaje de genul: "ce frumosi, ce minunati...".
Daca ar scrie 20 de user-i asemenea afirmatii dupa fiecare poza, chiar, ce-ar mai fi acest forum?
Chiar daca sint de putin timp pe acest forum, nu inseamna ca nu pot avea o parere.
Valoarea unui forum ar creste daca mesajele scrise sunt mai pertinente.
Oricum, nu incerc eu sa va shimb, mai ales ca majoritatea sunteti user-i mai vechi decat mine. Si o sa urmaresc acest forum chiar daca o sa apar in continuare mesaje "ce frumosi, ce minunati...".
Va rog sa incheiem aici discutia pe acest subiect.

5,262

Si ca sa fiu si eu off-topic, ii dau dreptate si lui flo. Are si el partea sa de dreptate.

Simo

5,263

@flo8200
Iti inteleg nerabdarea, de proaspat posesor de papagali, de a afla repede cat mai multe lucruri despre ei smile. Pe de alta parte trebuie sa iti dai seama de faptul ca aici este un grup de oameni, fiecare cu preferintele si caracteristicile lui proprii. Toti suntem unici si nu semanam unul cu altul. Astfel, ce-ti place tie poate altuia nu-i place si invers. Nu putem judeca pe nimeni doar prin prisma valorilor proprii. Aici pe forum lucrurile deja sunt inchegate, oamenii sunt prieteni si nu mai folosesc forumul doar pentru a afla informatii, ci si pentru a se bucura impreuna de frumusetea si dragostea animalutelor lor. Sunt convinsa ca si tu vei intra in acest grup de prieteni si te vei bucura impreuna cu ei. wink
Totusi, daca te intereseaza numai informatiile, poti citi topicul de la inceput si iti garantez ca vei afla foarte multe informatii. De asemenea, poti folosi functia de cautare din forum. O alta solutie pentru aflarea de informatii este sa citesti articolele din site (sunt foarte multe despre nimfe). Poti folosi si functia de cautare din site daca vrei sa gasesti ceva anume.
Cat despre emailul de notificare, il poti dezactiva sau iti poti propune sa intri doar o data la 5 emailuri, de exemplu. smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

5,264

@all
Haideti, va rog, sa scriem mesaje on-topic.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

5,265

smile Buna dimineata la toata lumea... Ce activi sunteti azi big_smile si eu imi beau cafeaua acum si nu.mi vine sa cred ce se intampla aici...Flo nu te obliga nimeni sa pui notificare pe mail chiar nu ii vad rostul daca tot sari imediat cum primesti mail poti foarte frumos la un anumit interval de timp sa vezi ce s,a scris pe forum.
Mango...nu stiu ce are de cand l.a speriat mama a ramas traumatizat adica se sperie in zbor, se loveste, cade...eu ma duc si il culeg de pe jos ca pe bebelusi. Parca o face intentionat sa imi atraga atentia ca stie sa zboare, si deodata se strica in zbor asa parca ar fi cu baterii smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,266

offf....bietul de el :pup:

5,267

Esti off-topic Silviu. Nu cred ca o afecteaza pe Ramona cu nimic daca iti sterge Latifa contul sau nu deci nu inteleg rostul mesajului tau.
Care ziceati ca ar fi perioadele de naparlire? E nenorocire in casa....pot sa imi fac o perna lejer big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,268 (edited by alexnutzu 12-03-2010 14:40)

de ce  cand baiatul se duce sa manance ea se mai  duce sub el si mananca dupa jos?

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,269

alexnutzu wrote:

de ce  cand baiatul se duce sa manance ea se mai  duce sub el si mananca dupa jos?

de obicei perechile mananca mereu impreuna.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,270

probabil ca nu au loc amandoi la hranitoare

5,271 (edited by deyseby 12-03-2010 15:09)

mai oameni buni. linistitiva ca nu s-a intamplat nimic grav. nu sariti toti cu gura pe om ca-l speriati.vreti sa fim numai noi si gata? cu cat suntem mai multi, cu atat avem cu cine bea cafeaua dimineata  smile  . hai sa fim seriosi. Flo te rog sa-ti dezactivezi notificarile prin mail si e ok. dar stai cu noi. nu te supara. asa facem toti. sare unul, restul dupa el.  smile  . de aia suntem prieteni. nu? sunt forumuri unde nu prea se accepta linguselile si ma enerveaza la culme. aici toata lumea este iubareata. sper ca si tu sa fii la fel. Silviu. cu tine am mai discutat si am zis sa fii tu insuti fara sa te inchizi in tine la fiecare mesaj negativ la adresa ta. ai venit tare la inceput si te-au inteles mai putin. dar pe parcurs o sa-si dea seama ca esti un tip extraordinar. ai o emblema pusa pe care tre sa ti-o schimbi. atat. si incet vei reusi. :pls:

Adaugat: 12-03-2010 15:04

hai sa trecem la subiect. la mine in ograda, 2 pui au diaree. i-am separat si le-am pus orez fiert si apa cu zeama de la orez in adapatoare. sper sa-si revina. restul sunt ok. probabil au mancat prea lacom ou fiert. le-am dat zilnic. i-mi era mila de ei ca erau mici.acum sunt obeji saracii. nu le mai dau saptamana asta ou. le-am mai dat morcov ras cu pesmet si nu le comvine. na. ghinion. o sa se invete. ca sunt niste alintati. au papat si piure de cartofi  cu mine. probabil au mancat numai hrana moale. seminte mai putin.

- Mary-

5,272

am doua hranitoare.dar nu mereu face asa fata.

5,273

alexnutzu wrote:

am doua hranitoare.dar nu mereu face asa fata.

se iubesc. probabil. mananca si la mine amandoi dintr-o hranitoare. e mai bun din acela-si bol. ce stii tu. :hihi:

- Mary-

5,274

aha.. smile

5,275 (edited by suana 13-03-2010 02:01)

deyseby wrote:

Suana. Flo si -a recunoscut in mare parte vina. lasa-l. tocmai tu te superi, care ai promis ca vei fi aici non stop?  :wow: in privinta pozelor si eu tre sa ma simt, doar erau si baietii mei laudati, nu?

Stii care-i problema,ca tot nu pot sa dorm.....Am promis si ma tin de cuvant,voi ramane aici,chiar daca mai imi sar din pepeni.Dar ma deranjeaza tonul sau felul cum s-a pus problema.Stiu ca sunt off-topic dar....Asa cum a scris si Latifa,acesta e un forum care a depasit cumva regulile altora si noi suntem destul de apropiati.Ceea ce poate parea unora nou-veniti o aiureala.Inca n-am observat pe nimeni(cu mici exceptii) caruia sa nu-i placa ceea ce si cum discutam.In fine,mai sunt dar din cate vad ori intra mai rar ori se rezuma la informatii la obiect.Dar sa deranjeze pe cineva faptul ca noi ne scriem si pe mine m-a jignit clar,si ca ar creste valoarea forumului daca s-ar scrie doar pareri pertinente...(oare unde am mai auzit asta?)deci nu ne ridicam la standardul asteptat.Avem o gramada pe pagini in spate la fiecare topic tocmai datorita acestor prietenii si aprecieri(ni s-a mai atras atentia o data ca scriem prea mult degeaba).Ma intreb cate postari fara rost o sa-l deranjeze maine dimineata????Dar eu ma voi delecta la cafeaua de dimineata ,ca in fiecare zi, si ma voi bucura  de fiecare rand scris aici pe Latifa.De ce sa-ti strici ziua pentru..... NIMIC.