Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
De-abia astept sa-ti primesti alexeiul mary!Si eu am emotii pentru tine,parca ma pun in locul tau :pls: ! sper sa ajunga la tine cu bine si...asteptam poze :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
De-abia astept sa-ti primesti alexeiul mary!Si eu am emotii pentru tine,parca ma pun in locul tau :pls: ! sper sa ajunga la tine cu bine si...asteptam poze :hug:
multumesc. sunt foarte fericita. asta este cel mai frumos cadou de 8 martie pe care l-am primit vreodata. :floare: :hug:.
bravo mary :bravo: asa cadou sa mai tot primesti :floare:
bravo mary :bravo: asa cadou sa mai tot primesti :floare:
:pup: pana ajunge la mine mai dureaza un pic. dar si cand va ajunge.... :elefant: :elefant:
Imi pare tare bine pentru tine Mary ! :bravo: :bravo: ... dar sa nu uiti sa te gandesti si la mine un pic cand o sa il ai pe Alexul tau ... si eu imi doresc mai demult un Alex dar nu stiu cand voi putea achizitiona o asa superba pasare ! Ma bucur enorm !!! Sa iti aduca cele mai mari bucurii ! :heart: :pup:
cand va ajunge o sa fi si mai fericita decat esti acum ![]()
multumesc flay. daca este baietel, depinde cu cine ne incusrim
si nu uitam de tine sigur.
Mai postez inca cateva poze
este un scump :pup:
Rog moderatorul sa aranjeze putin pozele si sa le unifice cumva intr-un singur post daca este posibil
Thanks in advance !!!
Adaugat: 11-03-2010 09:43
Rog moderatorul sa aranjeze putin pozele si sa le unifice cumva intr-un singur post daca este posibil
Thanks in advance !!!
Adaugat: 11-03-2010 09:45
Thanks in advance !!!
Intradevar e pupacios
foarte frumos alexeiul.felicitari mary!un cadou foarte dragut.
iubitul lui mama. :pup: . pupam baiatul. multumesc pt poze. sunt fantastice.
Are aceeasi mutrita de alintat ca si Alexi a mea.Cunosc,,moaca'' asta....
E foarte frumos.Mary esti o norocoasa. :elefant:
Iar boeing va sta linistit ca alexeiul va fi in continuare acolo unde trebuie si va avea tot ce are nevoie. :k:
Thanks in advance !!!
Nu se pot pune mai mult de 3 poze intr-un mesaj. Dar nu-i problema ca le-ai pus asa, stai linistit. ![]()
Mary ma bucur pt tine :hug: sa iti traiasca viitorul baietel , e un dulce :heart:
Alexi......
:heart: :heart: :heart:
Ma uit si eu pe aici ,sa vad ce alexei mai apar..... Abia astept. :hihi: :elefant:
foarte frumos. daca ar aparea si baietei sa aiba fetele de cine se indragosti. ![]()
unde m-am cocotat eu...sus sus pe sifonier, sa se chinuie ionut sa ma dea jos
Adaugat: 12-03-2010 00:11
na ca te distrug eu pe tine capacule...sa nu mai acoperi sticla si eu sa nu mai pot bea suc
![]()
obraznica de ea. alintata ce mai. ca si mandruta de mai sus. ![]()
Foarte bine Lora :k: Inveti la distanta de la Alexi. :hihi: Frumoasa de ea,o pupam. :pup:
Pupam frumusetile verzi :pup: :hug:
2 ospatarite foarte pricepute :heart: Alexi serveste bere,iar Lora deschide sucurile
ce dulci sunt ...
Alexi si Lora preferatele mele :heart: Ionut m-a impresionat lista ta de messenger :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria