Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
bombonel pare trist ca a plecat langa stapana ei se vede dupa ochisori lui
==>Misu<==
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Suana , Motatul si Hani seamana cu Poli si Doli ai mei ,pun o poza maine.Il vezi avatar pe Poli dar pe Doli o pun maine,si mai pun si o poza cand sunt impreuna.
Sunt niste scumpi suana :bravo:
Eu cred ca Bombonel era doar obosit, fiind si seara.
Bombonel si Motatul se simt excelent si incerc sa suplinesc plecarea lor de acasa.Orice mutat din locul obisnuit e un factor de stres dar i-am urmarit indeaproape si au mancat bine,iasa la zbor toata ziua,fac cam ce vor ei.Incearca si eu ii ajut sa formeze perechile,dandu-le drumul separat doi cate doi.Bombonel are o mica problema la ochi si Mary il trata.Poate n-a pus poze de aproape cu el sa se vada pana acum.L-a tratat si il voi trata si eu cu ceai de musetel.De astati s-a parut nimfa185 ca ar fi trist.Dar te asigur ca nu este.Canta amandoi toata ziua si ne incanta atat pe noi cat si pe fetele mele motate.
Biancapoli,asteptam pozele cu moatatii tai.
Imi cer scuze ca am lipsit, probleme cu scoala si familia. Suana piticutilor tai le place sa stea la poze va, sunt foarte frumosi :heart: . Mango este bine...ii cam cad penele cu tot cu Multivitaminco...unele cand ma uit la ele parca ar fi rupte de el nu stiu daca intelegeti dar nu au varfu ala perfect ascutit asa, parca ar fi roase, si chiar nu inteleg de ce nu l.am supus niciunui stres....azi a trebuit sa il salez dupa ce a cazut la mijloc intre o criza de nebunie de.a mamei mele cand se certa cu mine...s.a speriat a lasat multe pene in urma lui s.a prabusit si s.a ascuns sub pat....jumatate de ora a stat in brate la mine dupaia acum vad ca doarme e bine...
Saracutul...Cand ma cert eu cu mama eddi face galagie si canta in continuu ca sa ne opreasca
Nimfa 185. Bombonel a fost intotdeauna morocanos si serios. in ultima poza este fericit. acum il stiu dupa mocuta. problema cu ochii era de cand l-am cumparat eu. si l-am sters cu ceai de musetel , dar la 2-3 zile se facea inapoi. am auzzitca ceaiul de musetel nu ar fi bun pt ochi. acum poate si din cauza asta nu i-a mai trecut. pun si eu o poza cu el sa vezi ca era la fel de morocanos si la mine.
motati mei au facut primul ou :nimfa:
sa va arat si eu cateva poze ))))))
faptul ca e morocanos cred ca il face atat de special :heart: e un scump
Adaugat: 11-03-2010 12:57
felicitari sm00k3 .ai mei au facut decat 2 oua
Ce frumosi sunt Goti amandoi.Imi place tare colivia.Vad ca alexeiul e interesat de Pepi.....
Felicitari smook3 pentru outz.Sa speram ca vor fi toti parinti buni si va veti putea lauda cu motati mici. :bravo:
Goti, i-mi place cum sta micul alex, agatat de colivia nimfei ca si cum ar spune: eu nu am voie la jucariile tale? sunt niste scumpei
pai da ....ca i-am pus lui Pepi doua dintre jucariile lui Tweety cu care nu se juca niciodata ....dar mai mult ii atras de mancarea lui Pepi ) si ii nervos ca nu ii dau voie sa intre in colivie sa inspecteze
)
pai da ....ca i-am pus lui Pepi doua dintre jucariile lui Tweety cu care nu se juca niciodata ....dar mai mult ii atras de mancarea lui Pepi
) si ii nervos ca nu ii dau voie sa intre in colivie sa inspecteze
)
se vede
iubitul de el.
aceeasi problema are si nimfa mea la ochi, cum spunea suana si deyseby... l-am dat cu musetel, ii trece cateva zile, apoi apare iar... are penele din jurul ochilor zburlite si ochii inlacrimati uneori...
aceeasi problema are si nimfa mea la ochi, cum spunea suana si deyseby... l-am dat cu musetel, ii trece cateva zile, apoi apare iar... are penele din jurul ochilor zburlite si ochii inlacrimati uneori...
asta este din cauza curentului sigur. la mine vara stau in balcon , chiar daca este inchis, geamul tot il mai deschideam. dar nu lasam si altceva deschis sa fie curent. si totusi nu i-a trecut. i-am zis Suanei sa ia ceva de la farmacia noastra pt ochi. daca revine ea, o sa-ti spuna si tie.
hehe,goti,sa-ti traiasca frumusetile,sunt niste dulci!
Azi a stat Mango pentru prima data pe umarul meu, pus de mine evident, pana cand a trebuit sa plec si m.am aplecat spre colivie si a facut tzup pe ea
:bravo: bravo mango era si timpul sa-ti sara pe umar
Pai n.a sarit el, l.am pus eu...ca acum iar fuge de mine
..Hmm atragel si tu cu ceva...mancarea preferata,jucaria preferata etc..
Nu merge...il atrag destul cu lantu si unghiile ca asa mai sta la mine fara sa turbeze
Da stiu cum e si eddi al meu nu prea vrea sa stea
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar chiar e bine sa umplem paginile forumului cu atatea mesaje in care fiecare spune, dupa ce vede o poza, ce minunati si frumosi sunt papagalii?
Primesc notificare pe mail cand apare ceva nou pe acest topic, deschid repede si nerabdator sa mai aflu ceva informatii si apoi dezamagire.
Inca odata, va rog sa nu va suparati pe mine.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus