Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
De-abia astept sa-ti primesti alexeiul mary!Si eu am emotii pentru tine,parca ma pun in locul tau :pls: ! sper sa ajunga la tine cu bine si...asteptam poze :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
De-abia astept sa-ti primesti alexeiul mary!Si eu am emotii pentru tine,parca ma pun in locul tau :pls: ! sper sa ajunga la tine cu bine si...asteptam poze :hug:
multumesc. sunt foarte fericita. asta este cel mai frumos cadou de 8 martie pe care l-am primit vreodata. :floare: :hug:.
bravo mary :bravo: asa cadou sa mai tot primesti :floare:
bravo mary :bravo: asa cadou sa mai tot primesti :floare:
:pup: pana ajunge la mine mai dureaza un pic. dar si cand va ajunge.... :elefant: :elefant:
Imi pare tare bine pentru tine Mary ! :bravo: :bravo: ... dar sa nu uiti sa te gandesti si la mine un pic cand o sa il ai pe Alexul tau ... si eu imi doresc mai demult un Alex dar nu stiu cand voi putea achizitiona o asa superba pasare ! Ma bucur enorm !!! Sa iti aduca cele mai mari bucurii ! :heart: :pup:
cand va ajunge o sa fi si mai fericita decat esti acum
multumesc flay. daca este baietel, depinde cu cine ne incusrim si nu uitam de tine sigur.
Mai postez inca cateva poze
este un scump :pup:
Rog moderatorul sa aranjeze putin pozele si sa le unifice cumva intr-un singur post daca este posibil
Thanks in advance !!!
Adaugat: 11-03-2010 09:43
Rog moderatorul sa aranjeze putin pozele si sa le unifice cumva intr-un singur post daca este posibil
Thanks in advance !!!
Adaugat: 11-03-2010 09:45
Thanks in advance !!!
Intradevar e pupacios
foarte frumos alexeiul.felicitari mary!un cadou foarte dragut.
iubitul lui mama. :pup: . pupam baiatul. multumesc pt poze. sunt fantastice.
Are aceeasi mutrita de alintat ca si Alexi a mea.Cunosc,,moaca'' asta.... E foarte frumos.Mary esti o norocoasa. :elefant:
Iar boeing va sta linistit ca alexeiul va fi in continuare acolo unde trebuie si va avea tot ce are nevoie. :k:
Thanks in advance !!!
Nu se pot pune mai mult de 3 poze intr-un mesaj. Dar nu-i problema ca le-ai pus asa, stai linistit.
Mary ma bucur pt tine :hug: sa iti traiasca viitorul baietel , e un dulce :heart:
Alexi......
:heart: :heart: :heart:
Ma uit si eu pe aici ,sa vad ce alexei mai apar..... Abia astept. :hihi: :elefant:
foarte frumos. daca ar aparea si baietei sa aiba fetele de cine se indragosti.
unde m-am cocotat eu...sus sus pe sifonier, sa se chinuie ionut sa ma dea jos
Adaugat: 12-03-2010 00:11
na ca te distrug eu pe tine capacule...sa nu mai acoperi sticla si eu sa nu mai pot bea suc
obraznica de ea. alintata ce mai. ca si mandruta de mai sus.
Foarte bine Lora :k: Inveti la distanta de la Alexi. :hihi: Frumoasa de ea,o pupam. :pup:
Pupam frumusetile verzi :pup: :hug:
2 ospatarite foarte pricepute :heart: Alexi serveste bere,iar Lora deschide sucurile ce dulci sunt ...
Alexi si Lora preferatele mele :heart: Ionut m-a impresionat lista ta de messenger :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria