826

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

De-abia astept sa-ti primesti alexeiul mary!Si eu am emotii pentru tine,parca ma pun in locul tau :pls: ! sper sa ajunga la tine cu bine si...asteptam poze :hug:

^ :heart: Ello :heart: ^

827

crazyang3lc wrote:

De-abia astept sa-ti primesti alexeiul mary!Si eu am emotii pentru tine,parca ma pun in locul tau :pls: ! sper sa ajunga la tine cu bine si...asteptam poze :hug:

multumesc. sunt foarte fericita. asta este cel mai frumos cadou de 8 martie pe care l-am primit vreodata. :floare: :hug:.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

828

bravo mary :bravo: asa cadou sa mai tot primesti :floare:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

829

andreea7 wrote:

bravo mary :bravo: asa cadou sa mai tot primesti :floare:

:pup:  pana ajunge la mine mai dureaza un pic. dar si cand va ajunge.... :elefant: :elefant:

- Mary-

830

Imi pare tare bine pentru tine Mary ! :bravo: :bravo: ... dar sa nu uiti sa te gandesti si la mine un pic cand o sa il ai pe Alexul tau ... si eu imi doresc mai demult un Alex dar nu stiu cand voi putea achizitiona o asa superba pasare ! Ma bucur enorm !!! Sa iti aduca cele mai mari bucurii ! :heart: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

831

cand va ajunge o sa fi si mai fericita decat esti acum big_smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

832 (edited by deyseby 11-03-2010 08:41)

multumesc flay. daca este baietel, depinde cu cine ne incusrim  smile si nu uitam de tine sigur.

- Mary-

833

Mai postez inca cateva poze

834

este un scump :pup:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

835

Rog moderatorul sa aranjeze putin pozele si sa le unifice cumva intr-un singur post daca este posibil

Thanks in advance !!!

Adaugat: 11-03-2010 09:43

Rog moderatorul sa aranjeze putin pozele si sa le unifice cumva intr-un singur post daca este posibil

Thanks in advance !!!

Adaugat: 11-03-2010 09:45

Thanks in advance !!!

836

Intradevar e pupacios

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

837

foarte frumos alexeiul.felicitari mary!un cadou foarte dragut.

838

iubitul lui mama.  :pup:  . pupam baiatul. multumesc pt poze. sunt fantastice.

- Mary-

839

Are aceeasi mutrita de alintat ca si Alexi a mea.Cunosc,,moaca'' asta....  smile E foarte frumos.Mary esti o norocoasa.  :elefant:
Iar boeing va sta linistit ca alexeiul va fi in continuare acolo unde trebuie si va avea tot ce are nevoie. :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

840

boeing wrote:

Thanks in advance !!!

Nu se pot pune mai mult de 3 poze intr-un mesaj. Dar nu-i problema ca le-ai pus asa, stai linistit. smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

841

Mary ma bucur pt tine :hug: sa iti traiasca viitorul baietel , e un dulce :heart:

842 (edited by suana 11-03-2010 22:46)

Alexi......

http://i39.tinypic.com/fbj1w1.jpg  :heart: :heart: :heart:

Ma uit si eu pe aici ,sa vad ce alexei mai apar..... Abia astept. :hihi: :elefant:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

843

foarte frumos. daca ar aparea si baietei sa aiba fetele de cine se indragosti. smile

- Mary-

844

unde m-am cocotat eu...sus sus pe sifonier, sa se chinuie ionut sa ma dea jos smile

Adaugat: 12-03-2010 00:11

na ca te distrug eu pe tine capacule...sa nu mai acoperi sticla si eu sa nu mai pot bea suc smile smile smile smile smile

LORA & LORD

845

obraznica de ea. alintata ce mai. ca si mandruta de mai sus. smile

- Mary-

846

Ce de alexei frumosi pe aici :hug: :hug: :hug: :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

847

Foarte bine Lora :k: Inveti la distanta de la Alexi. :hihi: Frumoasa de ea,o pupam. :pup:

848

Pupam frumusetile verzi :pup:  :hug:

^ :heart: Ello :heart: ^

849

2 ospatarite foarte pricepute :heart: Alexi serveste bere,iar Lora deschide sucurile smile ce dulci sunt ...

- Bianca

850

Alexi si Lora preferatele mele :heart:                Ionut m-a impresionat  lista ta de messenger  :hihi: