Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
cat de draguta poate sa fie
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
cat de draguta poate sa fie
Alexi a primit o papusa. doar mami are fetita...=) . Lora este foarte haioasa. se uita la mana ta ca si cum ar zice: nu vreau sa vin. na! . de saracul prosop nu mai vorbim.
in poze pare cuminte,dar azi vad ca luat-o de dimineata in forta...a inceput cu tastele telefonului unui coleg...a trebuit sa ma chinuit sa le bag la loc :furios: e cuminte doar cand doarme....si mai este cuminte cand baga in ea ca sparta
Boeing nu poti reduce pretul?
pretul este mai mult decat bun ...
in poze pare cuminte,dar azi vad ca luat-o de dimineata in forta...a inceput cu tastele telefonului unui coleg...a trebuit sa ma chinuit sa le bag la loc :furios: e cuminte doar cand doarme Lora
![]()
![]()
. noi ne-am uitat mult la pozele voastre si sotul meu i-si doreste enorm un marele alexandru. a mai vezut pe camera cum vorbeste Alexi a Suanei si este topit. acum o sa vedem ce putem face sa-l luam pe cel de la Oradea. fetele voastre ne-au imbolnavit pe toti. ca si cu nimfele. multa lume si-a luat, dupa ce a vazut cum sunt ale noastre. asa si cu marele alex. :pls: sper sa-l iau.
A.... dar il vinde cu tot cu voliera? :pisica:
Asa e Ionut !
Deyseby, mult noroc..speram sa-ti iei si tu un Maxi-Alex :heart: :heart: !
Adaugat: 09-03-2010 09:26
Da, cu tot cu voliera ..mai ales ca e si bland pretul este f. bun
!
multumesc Iusty. nu intra Suana sa ma sfatuiesc cu ea un pic. of.
Voi vedea ce zic parinti mei si poate il luam
Am intrat.... :elefant: Off,eu ma trezesc mai greu.
.
Adaugat: 09-03-2010 10:04
Mary sfatuieste-te repede cu sotul tau si poti sa-l iei la fel de repede.Pretul e super ok,cu voliera cu tot.Iar dupa cum arata se vede ca e super ingrijit si e frumos.Si ce e mai important e bland,cuminte si e obisnuit cu oamenii.Se vede dupa fata cat e de alintat si cere iubit si pupat. :bravo: :elefant:
oooo si ce e important,inlegatura cu transportul.Daca e de la Oradea pot sa ma duc eu dupa el,la sfarsitul lunii plec apoi spre soacra-mea la Piatra-Neamt.
si eu m-as fii trezit mai greu...dar a trebuit sa repar un telefon din urma Lorei
E foarte frumos....
Ionut asta e .... oricum e o scumpa :pup:
Mary speram sa ai in familie si un marele Alex .... :pup:
ia-l nu sta pe ganduri ...
Eu cu al meu am incercat cu mancarea dar nu vine; mananc face galagie, apoi roade copacul si nu vine. termin marul si nik... :bang: Apoi am incercat sa tin marul si pentru a ajunge la el trebuie sa urce pe mana, dar nik :bang: se chinuie, se intinde, se duce intr-o parte si-n alta dar nu vine. El la persoana de la care l-am luat statea pe mana, dar .... :bang:
Adaugat: 09-03-2010 13:07
unde pot sa-l aud pe Alexi vorbind??
Adaugat: 09-03-2010 13:07
in iasi , la animax, am vazut marele alex. cu 16 milioane :bang:
rabdare cu Paco...o sa indrazneasca la un moment dat...mie imi sperie colegii pe aici...le zboara pe umar cand mananca si se uita in gura lor pana prmeste si ea ceva
se pare ca o sa-l luam noi. :pls:
deyseby, te felicit de acum, daca te-ai hotarat sa il iei pe alex si sa ajunga la tine sanatos.
unde pot sa-l aud pe Alexi vorbind??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCe_wmqc4NA[/youtube]
Ce dulce e ea ... chiar imi era dor sa o mai ascult ... :pup:
ella,ne-ai lipsit.... :hug: Sa speram ca te vei alatura si tu cat de curand grupului de mari alexei. :k: Stiu cat iti doresti.....
Mie imi vine sa topai de bucurie pentru Mary,abia astept ..........
Sper si eu acum sa vedem .... eu oricum vreau pereche daca nu o sa pot sa imi iau pereche acum o sa mai astept o vreme ... oricum sunt minunati... chiar daca nu am mai postat nimic am citit toate discutiile voastre :pup:
si eu ma bucur enorm ca se mareste comunitatea de Marele Alex de aici...deabia astept sa mai vad pozici cu frumuseii vostri...eu o pozez de fiecare data cand prind ocazia si pun aici pe forum...stiu cum este cand indragesti niste pasari...asa eram si eu inainte sa o am pe Lora si intram aici ...citeam tot si ma uitam de nu stiu cate ori la pozele care le puneati voi
si eu ma bucur enorm ca se mareste comunitatea de Marele Alex de aici...deabia astept sa mai vad pozici cu frumuseii vostri...eu o pozez de fiecare data cand prind ocazia
si pun aici pe forum...stiu cum este cand indragesti niste pasari...asa eram si eu inainte sa o am pe Lora si intram aici ...citeam tot si ma uitam de nu stiu cate ori la pozele care le puneati voi
i-ti dai seama ce emotii am eu acum, pana ajunge la noi. :pls:
o sa fie bine dar e normal sa ai emotii
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria