5,176

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

e foarte faina!ms de raspuns!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,177

iancumarian wrote:
biadim20 wrote:

flyaway,de unde ai scara aia suspendata?ai comandat-o de pe vreun site,ca tare as vrea si eu una.

din cate am inteles eu este facuta manual!!

Dupa cum ti-a spus iancumarian este facuta de mine si sotul meu ... Ne-au trebuit 4 ore sa o facem , dar sunt mandra de ea ! wink :hihi:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,178

buna ziua toata lumea .de o luna de zile sunt mandrul posesor al unui baietel. nimfa. achizitia am facut-o din obor bucuresti. pretul a fost 90 de ron. 120 de ron cu tot cu colivie . am ales acest animalut sincer pt ca m-au impresionat tot ce a-ti scris voi aici. unele sfaturi le-am urmat, de fapt majoritatea. unele au fost folositoare insa unele mai putin. :rusine: . da ma rog un  de un sfat va rog in schimb el a inceput sa rupa cate ceva pe limbuta lui respectiv numele lui "yoyo". Am incercat cu el insa de multe ori nu prea este atent la mine este f distrat de cel mai mic lucru . de bland este destul de bland respectiv manaca din mana vine la mana . stie comanda sus , acasa(adica sa se duca la colivie).
A si inca ceva de cateva zile nu a mai zis nici piu. incep sa am mari indoieli asupra sexului sau. pt ca doar carie nu face triluri nu nimic ... cu toate astea vb:bang: am sa atasez postul viitor si o poza cu micutul meu. Toate cele bune.

5,179

Bine ai venit andrei.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,180

pozele promise.
A... ince ceva... zilele trecute am trecut prin pet shopurile din ocean titan. daca cineva are spatiul si banii va rog salvati nimfele de acolo sarmanele suflete sunt aproape distruse plus ca stau la gramada cu niste agaporici care le mananca sulfetul toate am urme de fecale si sange pe ele una nu mai avea un ochisor  :cry:. imi era mila sa mor dar nu am posibilitatea sa iau inca 10 sulflete pe langa al meu. care are o inimioara va rog sa ajutati. ma scuzati pt offtopic

5,181 (edited by george89 08-03-2010 23:14)

deyseby wrote:

George bine ai venit. puiul tau este inca mic si este lutino pied. este baietel sigur. am si eu unul acum si am mai avut identic. si este baietel. cel mai urgent te sfatuiesc sa scoti batonul din fructe uscate din colivie. ti-l otravesti singur.  pune-i out fiert tare si dat prin razatoare si morcov crud ras cu putin pesmet. te rog. scoate-i batonul. puiul pare cam slabut. nu stiu de unde l-ai luat dar sa-l pui pe picioare.

baton de fructe nu i-am pus ca nu am apucat sa-i cumpar, dar nu ii cumpar daca ii face rau, azi am incercat sa ii dau ou fiert cu morcov, doar a gustat un pic si c-am atat, nush de ce dar parca nu ii place sad plus ca azi a devenit mai agresiv daca imi duc mana spre colivie deschide ciocu si vrea sa muste sad ce mi-a placut azi de el a fost cand i-am pus ouu fiert smile) l-am lasat sa iasa din colivie si aveam pe masa mei" si a mers direct la el si a mancat si dupa s-a intors in colivie, dar de ou nu s-a mai atins Ce i-as putea da pe langa mancarea obisnuita daca ou nu vrea? (oricum o sa mai incerc sa ii dau si ou)

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,182

George , daca citesti topicul cu mancare pt papagali, ai sa gasesti multe retete bune pt nimfulinul tau. daca nu mananca out, nu trebuie sa te dai batut. o sa se invete pana la urma. nu este obisnuit. mai dai si fructe spalate si sterse bine, taiate felii subtiri sau tocate marunt sau date pe razatoarea mare. mar, para,dovlecel,poti sa-i dai cate un pic de patrunjel verde. ai mei mananca patrunjel non stop daca le dau. la out mi-au facut si mie figuri la inceput. cei luati de la un pet si erau adusi din Ungaria ca cei din piata. o sa se obisnuiasca. sfatul pe care vreau sa ti-l dau eu, este sa nu te mai duci tu spre el si sa vrei sa pui mana pe el. lasa-l pe el sa vina la tine. mana ii sperie cel mai tare. o sa vina singur.punei seminte pe masa ta de la calculator si-l ademenesti sigur. dar lasa-l sa manance fara sa vrei sa-l prinzi. prinde incredere in tine si o sa stea. mai bine te intinzisa-i dai pup si o sa stea mai bine decat la mana ta.bafta.

Adaugat: 09-03-2010 08:41

bine ai venit Anrei. te felicit pt ca ai reusitsa-l faci sa vorbeasca. si eu ma chinui cu Mago al meu si nimic. el se joaca cu mine. nu are grija vorbitului. nimfa ta arata impecabil. bravo. daca nu a cantat pana acum, mai are timp daca este inca pui. mai avem rabdare si vedem ce va mai fi pe parcurs. daca nu-ti mai da importanta, se poate sa fie si din cauza ca intra in perioada de calduri. depinde ce varsta are. asta nu ai zis. daca are mai mult de 6 luni este fetita. in legatura cu pet shopul ala groaznic, eu zic sa trimiti o plangere pe adresa lor. eu asa am facut. daca ai merge sa-i cumperi pe toti, ei vor continua si vor face mai rau stiin ca cine ii cumpara o sa-i ia din mila si o sa aiba vanzare.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,183

2 poze recente smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,184

Ce dulce e  :pup:

Adaugat: 09-03-2010 12:02

Mary ai niste minunatii..... :pup:

Ramona sa speram ca va fi asa cum vrei tu  perechea ...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

5,185

deyseby wrote:

bine ai venit Anrei. te felicit pt ca ai reusitsa-l faci sa vorbeasca. si eu ma chinui cu Mago al meu si nimic. el se joaca cu mine. nu are grija vorbitului. nimfa ta arata impecabil. bravo. daca nu a cantat pana acum, mai are timp daca este inca pui. mai avem rabdare si vedem ce va mai fi pe parcurs. daca nu-ti mai da importanta, se poate sa fie si din cauza ca intra in perioada de calduri. depinde ce varsta are. asta nu ai zis. daca are mai mult de 6 luni este fetita. in legatura cu pet shopul ala groaznic, eu zic sa trimiti o plangere pe adresa lor. eu asa am facut. daca ai merge sa-i cumperi pe toti, ei vor continua si vor face mai rau stiin ca cine ii cumpara o sa-i ia din mila si o sa aiba vanzare.

Atunci cand l-am cumparat de la nea omul ala din obor mi s-a spus ca este un baietel "nascut" in toamna. Ce inseamna toamna asta nu stiu.
Papagali am mai avut perusi ce e drept, si stiam sa ma uit la varsta respectiv sa nu aiba alb in jurul pupilei(pe urma am observat ca la nimfe nu este valabil) si solzii de pe picioruse sa fie rozalii si netzi. Mai mentionez ca obrajeii sunt rosii aprinsi , creasta destul de mare si are o postura tantosa. Ce imi da de banuit este faptul ca nu cant triluri. in afara de yoyo si alte franturi din sunete auzite prin casa , telefoane mobile ,lapturi si tv nu. Ce e drept tacut a fost de cand l-am luat. Acum dumnezeu cu mila el sa fie sanatos. ma interesa sexul pt ca ash dorii sa ii iau un prieten de joaca pt ca am vazut si citit ca sunt animale sociabile.
Penajul pe care l-ai vazut pe el este in mare parte datorat curateniei permanente din habitaclul lui si alimentatie bogata in calciu (prin calciu lactic din apa) si multe seminte bogate in uleiuri. Folosesc ameste propriu ce nu contin seminte fainoase. Stiu din experienta ca nu sunt atat de bine .
   va pupa YOYO!

5,186

Andrei. daca nimfa ta este din toamna trecuta, acum ar fi trebuit sa aiba 5-6 luni si ar fi trebuit sa cante deja ,daca era baietel.daca imita telefonul mobil ,este baietel. baieteii imita tot ce prind, de la alarma masinilor, sonerii si diferite sunete melodioase. daca nu, este fetita sigur. eu zic sa il filmezi cand vorbeste sau  scoate diferite sunete de care ziceai si tu, sa le pui pe forum sa vad mai sigur. sunt cam nedumerita ce fel de sunete scoate. aceasta mutatie este greu de depistat ce sex are. dar vom reusi sigur sa aflam ce este .

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,187

am sa-l pandesc azi poate are chef de vb. Problema e ca in ultimu timp nu mai este atat de tocativ hmm . probleme de sanatate nu pare sa aiba adika manaca bine , este vioi nici un semn exterior de boala, excrementele ok, vine la mine sa ne jucam dar  e clar ca nu-i comvine lui ceva dar nu-mi dau seama ce. mentionez ca este in permanenta liber prin camera, insa noaptea sau cand ii este somn/foame intra in viluta lui smile. poate totusi am sa vin si cu un video. :iepure:
va pupa yoyo!

5,188

niste poze.

Adaugat: 09-03-2010 18:52

leam facut cu telefonul.. nu sunt prea clare.scz

5,189

Niste pasaroi scumpi. Sa-ti traiasca. big_smile
Abia astept si eu sa imi iau o nimfa, dar vreau ca aceea pe care o are suana de la deyseby, whiteface parca. Nu vreau sa fac discriminare, dar e cea mai frumoasa nimfa.  :hihi:

Keep your game tight.

5,190

multumes. si mie imi place nimfa aceea pe care o are suana de la deyseby.

Adaugat: 09-03-2010 19:04

fetitza mea :heart:

5,191

sunt foarte frumosi dar vad ca cel lutino nu este f prietenos in una din poze cam da sa piste :wow:. Nu forta nimfa sa stea la mangaiat , nu vrea acum o sa vrea mai incolo.

Va pupa YOYO! :nimfa:

5,192

alexnutzu ai niste puiuti foarte frumosi .sa'ti traiasca :heart:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,193

Intradevar daca ninfa ta nu vrea inseamna ca poate ii displace sau cine stie ce oricum ainiste ninfe extrordinar de frumoase :nimfa: :nimfa:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

5,194 (edited by george89 09-03-2010 20:22)

deyseby wrote:

George , daca citesti topicul cu mancare pt papagali, ai sa gasesti multe retete bune pt nimfulinul tau. daca nu mananca out, nu trebuie sa te dai batut. o sa se invete pana la urma. nu este obisnuit. mai dai si fructe spalate si sterse bine, taiate felii subtiri sau tocate marunt sau date pe razatoarea mare. mar, para,dovlecel,poti sa-i dai cate un pic de patrunjel verde. ai mei mananca patrunjel non stop daca le dau. la out mi-au facut si mie figuri la inceput. cei luati de la un pet si erau adusi din Ungaria ca cei din piata. o sa se obisnuiasca. sfatul pe care vreau sa ti-l dau eu, este sa nu te mai duci tu spre el si sa vrei sa pui mana pe el. lasa-l pe el sa vina la tine. mana ii sperie cel mai tare. o sa vina singur.punei seminte pe masa ta de la calculator si-l ademenesti sigur. dar lasa-l sa manance fara sa vrei sa-l prinzi. prinde incredere in tine si o sa stea. mai bine te intinzisa-i dai pup si o sa stea mai bine decat la mana ta.bafta.

Azi i-am luat o scarita din lemn si o jucarie noua, de cand i-am pus scarita numai pe ea sta wink)
Ms de sfaturi :pup:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,195

va multumesc.nu il fortez sa stea.il iau putin  il pup si ii dau drumu.cand am facut poza a vrut sa zboare si lam tinut putin sa pot sa ii fac poza.cand le dau drumul stau ei amandoi.ii las sa stea impreuna.sa se simta bine..

5,196

Ei atunci alex inseamna ca esti un stapan bun..bravo! :bravo:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

5,197

multumesc

5,198

am si eu o intrebare. credeti ca are ceva daca il las pe yoyo sa se joace in trandafirul japonez? Spre rusinea mea inca nu i=am luat sau confectionat inca un play stand .. si vad ca si-a gasit sigur unu . ce e prost ca jupoie frunzele una cate una nu le mananca le taie cu cioculetul si se uita la ele cum cad :sol: . poate o fi amuzant pt el :wow: sau doar imi face in ciuda :blb: .. ce e drept daca vede a mea iubita frunzele lipsa  .. o sa ma gasiti la nopte in gara de Nord. :nani:
va pupa YOYO :nimfa:

5,199

In general plantele nu sunt indicate pentru pasari sa le rontaie.Pot contine toxine.E mult mai bine fructe si legume si apoi scapi si de cearta cu prietena ta.....sa ramana trandafirul intreg.  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,200

Alex sunt foarte frumosi sa iti traiasca .... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture: