Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
cat de draguta poate sa fie
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
cat de draguta poate sa fie
Alexi a primit o papusa. doar mami are fetita...=) . Lora este foarte haioasa. se uita la mana ta ca si cum ar zice: nu vreau sa vin. na!
. de saracul prosop nu mai vorbim.
in poze pare cuminte,dar azi vad ca luat-o de dimineata in forta...a inceput cu tastele telefonului unui coleg...a trebuit sa ma chinuit sa le bag la loc :furios: e cuminte doar cand doarme....si mai este cuminte cand baga in ea ca sparta
![]()
Boeing nu poti reduce pretul? ![]()
pretul este mai mult decat bun ... ![]()
in poze pare cuminte,dar azi vad ca luat-o de dimineata in forta...a inceput cu tastele telefonului unui coleg...a trebuit sa ma chinuit sa le bag la loc :furios: e cuminte doar cand doarme Lora
![]()
![]()
. noi ne-am uitat mult la pozele voastre si sotul meu i-si doreste enorm un marele alexandru. a mai vezut pe camera cum vorbeste Alexi a Suanei si este topit. acum o sa vedem ce putem face sa-l luam pe cel de la Oradea. fetele voastre ne-au imbolnavit pe toti. ca si cu nimfele. multa lume si-a luat, dupa ce a vazut cum sunt ale noastre. asa si cu marele alex. :pls: sper sa-l iau.
A.... dar il vinde cu tot cu voliera? :pisica:
Asa e Ionut
!
Deyseby, mult noroc..speram sa-ti iei si tu un Maxi-Alex
:heart: :heart: !
Adaugat: 09-03-2010 09:26
Da, cu tot cu voliera
..mai ales ca e si bland pretul este f. bun
!
multumesc Iusty. nu intra Suana sa ma sfatuiesc cu ea un pic. of.
Voi vedea ce zic parinti mei si poate il luam
Am intrat.... :elefant: Off,eu ma trezesc mai greu. ![]()
.
Adaugat: 09-03-2010 10:04
Mary sfatuieste-te repede cu sotul tau si poti sa-l iei la fel de repede.Pretul e super ok,cu voliera cu tot.Iar dupa cum arata se vede ca e super ingrijit si e frumos.Si ce e mai important e bland,cuminte si e obisnuit cu oamenii.Se vede dupa fata cat e de alintat si cere iubit si pupat. :bravo: :elefant:
oooo si ce e important,inlegatura cu transportul.Daca e de la Oradea pot sa ma duc eu dupa el,la sfarsitul lunii plec apoi spre soacra-mea la Piatra-Neamt.
si eu m-as fii trezit mai greu...dar a trebuit sa repar un telefon din urma Lorei
![]()
E foarte frumos....
Ionut asta e .... oricum e o scumpa :pup:
Mary speram sa ai in familie si un marele Alex .... :pup:
ia-l nu sta pe ganduri ...
Eu cu al meu am incercat cu mancarea dar nu vine; mananc face galagie, apoi roade copacul si nu vine. termin marul si nik... :bang: Apoi am incercat sa tin marul si pentru a ajunge la el trebuie sa urce pe mana, dar nik :bang: se chinuie, se intinde, se duce intr-o parte si-n alta dar nu vine. El la persoana de la care l-am luat statea pe mana, dar .... :bang:
Adaugat: 09-03-2010 13:07
unde pot sa-l aud pe Alexi vorbind??
Adaugat: 09-03-2010 13:07
in iasi , la animax, am vazut marele alex. cu 16 milioane :bang:
rabdare cu Paco...o sa indrazneasca la un moment dat...mie imi sperie colegii pe aici...le zboara pe umar cand mananca si se uita in gura lor pana prmeste si ea ceva
![]()
se pare ca o sa-l luam noi. :pls:
deyseby, te felicit de acum, daca te-ai hotarat sa il iei pe alex si sa ajunga la tine sanatos. ![]()
unde pot sa-l aud pe Alexi vorbind??
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCe_wmqc4NA[/youtube]
Ce dulce e ea ... chiar imi era dor sa o mai ascult ... :pup:
ella,ne-ai lipsit.... :hug: Sa speram ca te vei alatura si tu cat de curand grupului de mari alexei. :k: Stiu cat iti doresti.....
Mie imi vine sa topai de bucurie pentru Mary,abia astept ..........
Sper si eu acum sa vedem .... eu oricum vreau pereche daca nu o sa pot sa imi iau pereche acum o sa mai astept o vreme ... oricum sunt minunati... chiar daca nu am mai postat nimic am citit toate discutiile voastre :pup:
si eu ma bucur enorm ca se mareste comunitatea de Marele Alex de aici...deabia astept sa mai vad pozici cu frumuseii vostri...eu o pozez de fiecare data cand prind ocazia
si pun aici pe forum...stiu cum este cand indragesti niste pasari...asa eram si eu inainte sa o am pe Lora si intram aici ...citeam tot si ma uitam de nu stiu cate ori la pozele care le puneati voi ![]()
si eu ma bucur enorm ca se mareste comunitatea de Marele Alex de aici...deabia astept sa mai vad pozici cu frumuseii vostri...eu o pozez de fiecare data cand prind ocazia
si pun aici pe forum...stiu cum este cand indragesti niste pasari...asa eram si eu inainte sa o am pe Lora si intram aici ...citeam tot si ma uitam de nu stiu cate ori la pozele care le puneati voi
i-ti dai seama ce emotii am eu acum, pana ajunge la noi. :pls:
o sa fie bine
dar e normal sa ai emotii ![]()
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria