Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
dar nu prezinta cruste!!! :pls: :pls:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
dar nu prezinta cruste!!! :pls: :pls:
Nu sunt sigura. E doar o presupunere, nu sunt clare pozele si nu pot sa ma pronunt.
Buna ziua!
Am revenit dupa o scurta pauza...Ce va mai fac peruseii?
Cu intarziere Bine ai revenit Silviu si bun venit celor noi :pup:
Imi pare foarte rau pentru mititica ta ,Anyta,dar si pentru oute...
Am citit totul ,am vazut toate pozele,concluzia:AVETI NISTE PUIUTI SUPERBI!!!Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Estera:Ce mai face puiutul ???A mai crescut?Ai poze cu el?
:perus:
Anny imi pare atat de rau de perusa ta ca a murit :cry: :cry:
Dienutza puiutul din pacate a murit am scris cu multe pagini in urma dar acum am luat un alt perus tot puiut in loc de la pet shop care este foarte dragutz
Imi pare foarte rau Estera :cry: Scuza-ma...Sa-ti traiasca micutul ,sa fie sanatos si sa te bucuri de el :hug: ...Pe noul venit l-a vazut,este chiar foarte frumos :heart: :heart:
Nu , Silviu nu a avut alte semne de boala pana acum , a murit fara sa-mi dau seama de ce :cry: ..
Dyenutza sunt sigura ca nu au iesit puiuti din cauza mascului pentru ca e batran si de-abia se mai ingrjieste pe el ... . Cred ca o sa iau saptamana uramatoare o perusica ca sa ii tina cat de cat locul lui Alice.
Iancu si mie mi se pare ca perusul ar avea raie da nu sunt sigura. Si Rocky al meu a avut raie dar l`am tratat
.
Va pup pe toti si pe aia mici :pup:.
si daca are raie ce trebuie sa fac?
cand a avut polly raie eu am dat-o cu ulei alimentar si i-a trecut,dar sunt si medicamente impotriva acestei boli.poate iti spun alte persoane de pe forum care au folosit medicamente.
uitati poze facute acum cateva ore!!1
Adaugat: 07-03-2010 18:11
ce ziceti.Are raie??
Adaugat: 07-03-2010 18:12
alta
posibil...nu te costa nimic sa-l dai cu un batz de ureki inmuiat in niste ulei....nu astepta sa se extinda
dupa cum arata pozele are raie.cum a zis si smire inmoaie un betisor de urechi in ulei si da-l pe cerom.poate ii va trece raia.nu trebuie sa lasi raia sa se extinda pentru ca va fi mai greu de tratat.
si daca are raie ce trebuie sa fac?
E raie clar.
Tratament: poti folosii vitamina A, ulei alimentar, sanipur de la sera sau unguent cu sulf. Eu iti recomand vitamina A, ii dai timp de 3 zile o data pe zi, faci pauza 3 zile ii dai din nou si il tii sub tratamentul astia timp de 3-4 saptamani. Trateazai pe amandoi.
iancumarian wrote:si daca are raie ce trebuie sa fac?
E raie clar.
Tratament: poti folosii vitamina A, ulei alimentar, sanipur de la sera sau unguent cu sulf. Eu iti recomand vitamina A, ii dai timp de 3 zile o data pe zi, faci pauza 3 zile ii dai din nou si il tii sub tratamentul astia timp de 3-4 saptamani. Trateazai pe amandoi.
perusa nu are absolut nimic!!
Raia se ia, ii dai preventiv.
atunci cand perusica mea a avut raie,paco nu a avut nimic :bang: dar oricum pentru orice eventualitate sa-i dai si celuilalt perus medicament.
Annymary, imi pare f. rau pt. Alice :cry: !
Iancumarian, sa-l tratezi pe micut ...vad ca l-a picioruse nu are nimic, dar se poate extinde..f. usor
!
Care este cauza raiei :bleah: ? Micutii mei pot face raie avand in vedere ca le spal colivia o data pe saptamana, le spal tava o data la 2 zile si adapatorile le spal zilnic? Mie teama de raie
...
ulei de masline sau de floarea soarelui??
Eu nu prea fac diferenta dintre uleiul alimentar si cel de parafina, cel de parafina(sper ca asa se scrie ) e mai bun si mai eficient impotriva acestei boli, cel alimentar e mai slab.
le-am dat azi cu ulei de floarea soarelui si li sau inmuiat acele cruste.Aproape ca nu se mai cunosc!!
bravo :bravo: da'le in continuare si sa ne auzim cu vesti bune
sau cu vitamina A uleioasa de la farmacia umana...e 5-6 lei un flacon...
sper si eu sa le treaca!!!
Pe vitamina A eu am dat 2.3o lei. :hihi: Uleiul alimentar se foloseste doar pt o perioada, nu-l poti trata cu ulei, i-ai si altceva, vitamina A, ulei de parafina sau sanipur.
care este cea mai buna solutie.Vitamina A?
Eu i`am dat lui Rocky cand a avut raie cu ulei de floarea soarelui si i-a trecut
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus