776

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

am pus alta creanga lui Paco ...
pe cea veche am s-o arat sa vedeti in ce stare e.  big_smile

Adaugat: 05-03-2010 11:37

deja a rupt doua crengute...
O intrebare: pana acu nu a ciupit, ma lasa sa pun mana pe el, dar are doua zile de cand vrea sa prinda daca vreau sa il ating... de ce???  :bang:  nu strange tare dar se repede si nu vrea deloc... ca ii cad penele??

777

costeliny, ai un papagal frumos. e si liber. bravo.  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

778

Costeliny din ce pomi sunt crengile acelea? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

779

foarte frumos Paco...sa iti traiasca si sa creasca mare si voinic !!!

Adaugat: 05-03-2010 14:35

de vreo 2 zile am schimbat colivia cu sifonierul...azi noapte a dormit in sifonier...ii place sa stea acolo...si i-am pus prosoape pe acolo sa nu imi murdareasca hainele...

LORA & LORD

780

lora e foarte frumoasa :heart: ,iar in a doaua poza e foarte comica smile . mai schimba si ea casa smile

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

781

ms ms...am prins-o in flagrant in a doua poza smile smile

LORA & LORD

782

creanga este de salcie ...
adolescenta??  yikes    merge pe-a 7-a luna...

Adaugat: 05-03-2010 20:04

mda ... am mai citit asta, dar am iutat. mersi mult. nu cipeste tare, dar e irascibil... asta treb. sa fie.

783

Doarme in sifonier? smile smile smile

784

birdslover wrote:

Doarme in sifonier? smile smile smile

poi am lasat usa deschisa...sa mai intre...ca ii place pe acolo...si ieri seara cand am vrut sa o bag in colivie...am vazut ca deja dormea in sifonier...si am lasat-o big_smile dimineata a fost foarte linistita...s-a trezit inaintea mea si statea pe usa sifonierului si isi aranja penele big_smile

LORA & LORD

785

Poati s-o cinsideri ajutor de nadejde pe Lora.Si Alexi m-a ajutat cand am facut ordine in dulap.Fara ele parca nu le punem chiar in ordine smile Trebuie verificate ,nu?Si la Alexi i-a placut la fel de mult in dulapuri,cum deschid o usa cum e inauntru la dereticat. :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

786

ce tare e Lola. mie i-mi place ultima poza. Doamne cat pot fi de sotioase.  smile

- Mary-

787

le pupam pe Lora si Alexi   si il pupam si pe Paco.   :pup:

788

Lora este cea mai prietenoasa cu toata lumea care mananca ceva pe langa ea smile smile smile nu se poate abtine  smile smile smile imi sperie colegii pe aici prin camera ca se trezesc cu ea pe umar cand mananca si ei cate ceva smile smile smile

LORA & LORD

789

super lora:)))))cu arunka ea un ochi dupa paturica:))))apropo daca ii dau coaja de portocala se intampla ceva?........si inka ceva stiu ca e off topik....se poate un vot:D:D:D... http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-allecsss/       ..cu scuzele de rigoare inca odat

790

si eu cand mananc ceva Paco se agita , dar nu vine la mine... da... daca mananc de exemplu un corn sau altceva treb. sa-i dau...?

791

costelliny wrote:

si eu cand mananc ceva Paco se agita , dar nu vine la mine... da... daca mananc de exemplu un corn sau altceva treb. sa-i dau...?

normal.

- Mary-

792

orice??

793

nu chiar orice...eu o mai pacalesc pe Lora...eu mananc multe seminte prajite si cand vine Lora pe umar am pregatite si seminte tot negre dar neprajite...si ma fac ca iau din punga aia prajite si ii dau dinalealalte smile dak nu fac asa nu ma lasa pana nu ii dau smile sa nu fie prajit si sarat...si vezi ca o sa ii placa ciocolata la nebunie dar nu este indicata din cate am auzit...eu i-am dat dar cand am aflat ca nu e bine am incetat sa ii mai dau... smile

LORA & LORD

794

ionut cum sa-l fac sa vina pe mana sau pe umar?
il am de o luna si nik...  sad

795

sincer nu stiu...eu nu am avut aceasta "problema" cu Lora...mi-a venit pe umar la 30 min dupa ce am adus-o acasa...fara sa fac absolut nimic...a venit singura...Lora era foaste sociabila de cand am luat-o...nu am fost nevoit sa o imblanzesc...acum chiar sunt mandru ca atunci cand vrea cineva sa o chinuie imi vine mie pe umar...se simte in siguranta langa mine...
incearca sa mananci langa el...poate pana la urma va indraznii sa vina pe umar sa ii dai si lui...Lora vine si imi mananca si din gura dak nu ii dau...ma ciupeste foarte incet si de ureche...intr-un cuvant nu ma lasa sa mananc...
te-as fii ajutat cu cea mai mare placere dar nu stiu... sad

LORA & LORD

796

Eu zic ca primul pas ar fi sa vina pe mana sau pe brat.Daca mananci,departeaza=te de el ,stai undeva unde poate el ateriza,o masa de exemplu si pune-i bucatele de ce-i place lui pe mana asa incat sa se urce fara teama.De acolo va face urmatorul pas,sa se catere pe tine.Dar trebuie lucrat in fiecare zi,sa capete curaj si sa vada ca doar la tine poate primi bunatati.

La noi nu e cazul,noi venim peste tot si ne alintam la maxim. :rusine:  :heart:

http://i48.tinypic.com/2n6ukg0.jpg
http://i48.tinypic.com/2d0xshe.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

797 (edited by anka9mai 08-03-2010 20:28)

cam cat ajunge un MArele Alexander in piata?

798

in jur de 1000 lei la petshop. eu in 2 locuri am vazut pretul asta.

Keep your game tight.

799

Am eu de vanzare un marele Alexander superb, e crescut la mana, e bland, inel inchis, crescut de crescator, il vand deoarece un membru al familiei face alergie la penele papagalului, pentru mai multe detalii vezi la sectiunea Vand/Cumpar

800

azi am avut treaba...am zburat prin toata camera...si cand nu am zburat am gaurit prosopul...o placere sa scoata ate de la prosop smile

LORA & LORD