5,151

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

e frumos.si eu as vrea sa am unul.

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,152 (edited by george89 07-03-2010 20:23)

Buna seara, sunt nou pe aici, de cateva zile tot citesc ce scrieti big_smile De doua zile mi-am luat si eu o nimfa, cica e baiat dar nu sunt 100%. Deja am primit o muscatura din aia zdravana smile) dar sunt convins ca eu am fost devina deoarece l-am prins din camera cu mana goala tongue.  Daca mi-ati putea spune ce e (fata sau baiat) as fi recunoscator. I-am pus sunete de pe youtube si incepe sa faca si el dar numai de cateva ori si c-am atat, in rest doar mananca si ma tot urmareste ( se uita dupa mine), parca e spion

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

5,153

Noi papam outz impreuna si facem curte.....  :heart: :rusine: :nimfa:

http://i45.tinypic.com/axf8u8.jpg

http://i45.tinypic.com/mjmjv4.jpg

Si un tip cat se poate de serios,Bombonel..... :heart: :nimfa:

http://i49.tinypic.com/5keded.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,154

smile cel pe care il aveai inainte ii place de ce nou venita??

5,155

Bun venit George.Se deve ca e puiutz motatul tau.Daca e fetita sau baiat vei afla de la cei mai experimentati.Normal ca pisca,in general nu le place sa fie prinse in mana,mai ales ca il ai de putin timp si nu e invatat inca cu tine sau cu ambientul.Daca incearca triluri poate fi baietel dar nu ma pronunt.E bine  si ca te urmareste,inseamna ca e interesat de tine si asta e un semn bun,poti sa-i captezi atentia cu mancare.Mai are nevoie de timp pentru acomodare dar fiind pui se poate modela usor si imblanzi .

Adaugat: 07-03-2010 21:28

alexnutzu wrote:

smile cel pe care il aveai inainte ii place de ce nou venita??

Eu am avut fete si au venit cei doi baieti asa ca incerc sa-i fac sa se placa pe culori.Sunt rasista in cazul asta.... smile Mi-as dori sa faca perechile silverinii intre ei si Hanny cu Motatul.Si vad ca da roade ,asa incet.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,156

suana wrote:

Bun venit George.Se deve ca e puiutz motatul tau.Daca e fetita sau baiat vei afla de la cei mai experimentati.Normal ca pisca,in general nu le place sa fie prinse in mana,mai ales ca il ai de putin timp si nu e invatat inca cu tine sau cu ambientul.Daca incearca triluri poate fi baietel dar nu ma pronunt.E bine  si ca te urmareste,inseamna ca e interesat de tine si asta e un semn bun,poti sa-i captezi atentia cu mancare.Mai are nevoie de timp pentru acomodare dar fiind pui se poate modela usor si imblanzi .

inca nu a facut triluri, asa mi-a zis si vanzatoru ca e inca pui,  o sa observ eu cu trecerea timpului ce o sa cante big_smile asa de rau m-a muscat ioi, am mai fost eu muscat de perusi dar nu musca chiar asa de rau tongue

5,157

aha.am inteles

5,158

aaa si inca ceva al meu e pied sau lutino ca habar nu am , pozele sunt mai sus big_smile banuiesc ca stiti dupa culorile penajului

5,159

Lutino sunt cei galbeni cu obrajori rosii,asa cum e Hanny a mea.

5,160

suana,ai niste motati superbi,la noi nu se gasesc cei silver, dar sunt extraordinar de frumosi!sa-ti traiasca toti!Astazi am papat si noi morcovel pt prima data,nu prea mult,ca nu stim prea bine cum sta treaba cu fructele si legumele,dar e un inceput smile

Adaugat: 07-03-2010 22:21

george,bun venit si sa-ti traiasca puiutul!

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,161 (edited by suana 07-03-2010 22:46)

Multumesc bia. :pup: Silverina e a mea,am poze cu ea ceva mi in spate.Bombonel este baietelul care a fost la deyseby si care a venit la mine impreuna cu Motatul.Nu stiu cat ai apucat sa citesti pe forum,dar noi pregatim de mult ,,nunta'' asta.Si au ajuns baietii la mine,in loc sa plece fetele. smile Acum suntem doua soacre care urmaresc evolutia mirilor.
E bine daca a papat putin morcovel,incet se va obisnui si cu oul fiert,marul etc.

Silverina...

http://i47.tinypic.com/vwy4gw.jpg

5,162

George bine ai venit. puiul tau este inca mic si este lutino pied. este baietel sigur. am si eu unul acum si am mai avut identic. si este baietel. cel mai urgent te sfatuiesc sa scoti batonul din fructe uscate din colivie. ti-l otravesti singur.  pune-i out fiert tare si dat prin razatoare si morcov crud ras cu putin pesmet. te rog. scoate-i batonul. puiul pare cam slabut. nu stiu de unde l-ai luat dar sa-l pui pe picioare.

Adaugat: 07-03-2010 23:22

hai sa punem cateva poze cu puii, facute acum cu telefonul. i-mi cer scuze pt claritate. una este mai buna ca este cu aparatul foto acum 3 zile.

Adaugat: 07-03-2010 23:52

asta am gasit-o astazi pe google. sper sa va placa.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,163 (edited by biadim20 08-03-2010 00:31)

da,suana,am cam citit despre nunta si ma bucur ca se inteleg si se formeaza deja perechi.Uite, kiki astazi de 2 ori cand l-am lasat singur in camera,cam dupa un sfert de ora a inceput sa scoata alte sunete decat cele obisnuite.El de obicei scoate sunetele pe care le-am auzit la Puf al lui deyseby cu 2 pagini inainte,inca acum a scos ceva,altceva,nu stiu cum...am crezut ca a patit ceva si am fugit la el,dar..nimic,era tot pe pat unde il lasasem.La fel a facut si prima si a doua oara.Data viitoare o sa ascult la usa sa aud mai bine ce sunete scoate,acum nu am apucat,ca m-am speriat si am intrat la el.:)

--Bianca--

5,164

sunetele pe care le scotea Puf in filmuletul pus de ilove, le scoate si Perluta. fetele pot sa si fluiere, dar nu canta in triluri.daca am sa am odata ocazia sa o filmez pe Perluta fluierand, o sa va arat. nu a mai fluierat de anul trecut. a avut si cine sa cante in casa. erau destui baieti.

- Mary-

5,165

I.am pus lui Mango sa pape orez cu pesmet...nu stiu daca am facut vreo prostie dar vad ca deocamdata nu se atinge de el big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,166

Nu-i nici o prostie Sabrina dar daca ii  dai orez ,nu-i mai da pesmet.Pesmetul de regula se amesteca cu fructele.Nu e o regula,ci asa le-am dat eu.

5,167

I.am dat orez simplu pana acum ma gandeam sa mai schimb...oricum nu.i place, tot ou ii place mai mult dar nu ii pot da zilnic big_smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,168

deyseby wrote:

George bine ai venit. puiul tau este inca mic si este lutino pied. este baietel sigur. am si eu unul acum si am mai avut identic.

Deci Angelinul meu e lutino pied? :rusine: :angel:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

5,169

Iusty wrote:
deyseby wrote:

George bine ai venit. puiul tau este inca mic si este lutino pied. este baietel sigur. am si eu unul acum si am mai avut identic.

Deci Angelinul meu e lutino pied? :rusine: :angel:

da asa este.

- Mary-

5,170

Foarte dragutzi puiutzi   Deyseby :bravo:   iarsai am :probleme"cu emmy cu baia tot nu vrea sa faca baie in fiecare zi ii pun apa s tot nu vrea sa faca baie oare de ce? sad :pls:

5,171

suana ce frumosi sunt :heart:. cel mai mult imi plac cei gri cu alb.sunt superbi.
deyseby ai niste puiuti superbi

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,172

Foarte frumosi puiutii Mary ! :pup: Sa traiasca , sa fie sanatosi si sa se faca mari ! :bravo: :hug: Era de asteptat ca din 2 parinti super frumosi sa iasa si puii la fel ! Multi pupici ! :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,173

as vrea si eu sa-i dau in seara asta ou,sa i-l amestec cu ceva?sau simplu?I-am luat o colivie mare astazi si inca nu stie ce si cum,e derutat.

--Bianca--

5,174

am probleme cu card reader-ul si nu pot pune poze sad am vrut sa pun de ieri...in seara asta o sa-i dau asa cum ai zis.Mersi!

Adaugat: 08-03-2010 19:59

flyaway,de unde ai scara aia suspendata?ai comandat-o de pe vreun site,ca tare as vrea si eu una.

--Bianca--

5,175

biadim20 wrote:

flyaway,de unde ai scara aia suspendata?ai comandat-o de pe vreun site,ca tare as vrea si eu una.

din cate am inteles eu este facuta manual!!

Adaugat: 08-03-2010 20:23

:nb: :nb: :nb:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia