4,276

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

dar nu prezinta cruste!!! :pls: :pls:

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

4,277

Nu sunt sigura. E doar o presupunere, nu sunt clare pozele si nu pot sa ma pronunt. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,278

Buna ziua!
Am revenit dupa o scurta pauza...Ce va mai fac peruseii?
Cu intarziere Bine ai revenit Silviu si bun venit celor noi :pup:
Imi pare foarte rau pentru mititica ta ,Anyta,dar si pentru oute...
Am citit totul ,am vazut toate pozele,concluzia:AVETI NISTE PUIUTI SUPERBI!!!Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Estera:Ce mai face puiutul ???A mai crescut?Ai poze cu el?
:perus:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

4,279

Anny imi pare atat de rau de perusa ta ca a murit :cry: :cry:
Dienutza puiutul din pacate a murit am scris cu multe pagini in urma dar acum am luat un alt perus tot puiut in loc de la pet shop care este foarte dragutz smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,280 (edited by dyenutza_bella 07-03-2010 15:34)

Imi pare foarte rau Estera :cry: Scuza-ma...Sa-ti traiasca micutul ,sa fie sanatos si sa te bucuri de el :hug: ...Pe noul venit l-a vazut,este chiar foarte frumos :heart: :heart:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

4,281

Nu , Silviu nu a avut alte semne de boala pana acum , a murit fara sa-mi dau seama de ce :cry: ..
Dyenutza sunt sigura ca nu au iesit puiuti din cauza mascului pentru ca e batran si de-abia se mai ingrjieste pe el ...  sad. Cred ca o sa iau saptamana uramatoare o perusica ca sa ii tina cat de  cat locul lui Alice.
Iancu si mie mi se pare ca perusul ar avea raie wink da nu sunt sigura. Si Rocky al meu a  avut raie dar l`am tratat smile.
Va pup pe toti si pe aia mici :pup:.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

4,282

si daca are raie ce trebuie sa fac?

4,283

cand a avut polly raie eu am dat-o cu ulei alimentar si i-a trecut,dar sunt si medicamente impotriva acestei boli.poate iti spun alte persoane de pe forum care au folosit medicamente.

4,284

uitati poze facute acum cateva ore!!1

Adaugat: 07-03-2010 18:11

ce ziceti.Are raie??

Adaugat: 07-03-2010 18:12

alta

4,285

posibil...nu te costa nimic sa-l dai cu un batz de ureki inmuiat in niste ulei....nu astepta sa se extinda

yoyo

4,286

dupa cum arata pozele are raie.cum a zis si smire inmoaie un betisor de urechi in ulei si da-l pe cerom.poate ii va trece raia.nu trebuie sa lasi raia sa se extinda pentru ca va fi mai greu de tratat.

4,287

iancumarian wrote:

E raie clar.
Tratament: poti folosii vitamina A, ulei alimentar, sanipur de la sera sau unguent cu sulf. Eu iti recomand vitamina A, ii dai timp de 3 zile o data pe zi, faci pauza 3 zile ii dai din nou si il tii sub tratamentul astia timp de 3-4 saptamani. Trateazai pe amandoi. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

4,288

iloveanimals wrote:
iancumarian wrote:

E raie clar.
Tratament: poti folosii vitamina A, ulei alimentar, sanipur de la sera sau unguent cu sulf. Eu iti recomand vitamina A, ii dai timp de 3 zile o data pe zi, faci pauza 3 zile ii dai din nou si il tii sub tratamentul astia timp de 3-4 saptamani. Trateazai pe amandoi. smile

perusa nu are absolut nimic!!

4,289

Raia se ia, ii dai preventiv. smile

4,290

atunci cand perusica mea a avut raie,paco nu a avut nimic :bang: dar oricum pentru orice eventualitate sa-i dai si celuilalt perus medicament.

4,291

Annymary, imi pare f. rau pt. Alice :cry: !
Iancumarian, sa-l tratezi pe micut sad ...vad ca l-a picioruse nu are nimic, dar se poate extinde..f. usor sad !
Care este cauza raiei :bleah: ? Micutii mei pot face raie avand in vedere ca le spal colivia o data pe saptamana, le spal tava o data la 2 zile si adapatorile le spal zilnic? Mie teama de raie hmm sad ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,292

ulei de masline sau de floarea soarelui??

4,293

Eu nu prea fac diferenta dintre uleiul alimentar si cel de parafina, cel de parafina(sper ca asa se scrie smile )  e mai bun si mai eficient impotriva acestei boli, cel alimentar e mai slab.

4,294

le-am dat azi cu ulei de floarea soarelui si li sau inmuiat acele cruste.Aproape ca nu se mai cunosc!!

4,295

bravo :bravo: da'le in continuare si sa ne auzim cu vesti bune

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

4,296

sau cu vitamina A uleioasa de la farmacia umana...e 5-6 lei un flacon...

yoyo

4,297

sper si eu sa le treaca!!!

4,298

Pe vitamina A eu am dat 2.3o lei. :hihi: Uleiul alimentar se foloseste doar pt o perioada, nu-l poti trata cu ulei, i-ai si altceva, vitamina A, ulei de parafina sau sanipur.

4,299

care este cea mai buna solutie.Vitamina A?

4,300

Eu i`am dat lui Rocky cand a  avut raie cu ulei de floarea soarelui si i-a trecut smile

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart: