Cel putin puteti sa va interesati de cine apartine acel pet-shop din real.Si sa accesati site-ul respectiv si sa trimiteti o plangere.Sa le spuneti clar ca daca nu iau masurile de rigoare veti face publicitate negativa si veti chema autoritatile.Eu sunt cat de cat multumita ca la noi inca n-am vazut asa conditii groaznice.E un tembel in piata cu animale dar tot timpul trag cu ochiul la el cand merg si cred ca,deja cand ma vede ,stie de ce ma apropii de el.Nu zice nimic.Am vazut cateva pasari destul de prost tinute si in colivii mici.Doar la el,in rest fac ,,inspectie'peridic si sa zicem ca e ok.Poate fi mult mai bine dar macar nu e mai rau.
Adaugat: 07-03-2010 09:37
Buna dimineata Mary.... :bd: :pup: Te invit la o cana de cafea si la trilurile baietilor..... 
Sotul meu a inregistrat aseara cum canta Motatul si l-a pus ca ton de apel.Vad ca ii e tare drag de baietei.Sta si ii admira cand vine acasa.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: