:wow: Cu ce sa incep.....
Baieteii au ajuns cu bine acasa,i-am lasat liberi cu ai mei.Din cate vad se inteleg fara probleme.Au papat ,au baut apa si acum se acomodeaza cu casa noua.In seara asta vor dormi separat in colivia provizorie,sa vad care cum intra.Maine va trebui sa ma gandesc,ori pun colivia cea mare care am cumparat-o la Alexi ori o dau la scimb si iau una putin mai mica.Dragul de Motat deja ma incanta cu triluri,mor de ras cum poate face.Eu n-am fost obisnuita cu trilurile baieteilor.Si interesant e foarte liniste la nimfe,perusii dau concert acum. 
mihay inca sincer nu stiu cum sa fac,am avut o zi foarte plina astazi si ma gandesc doar cum sa ma odihnesc si eu si motatztii calatori.Si pana la Galati e ceva drum.Dar oriunde ar ajunge Boby vreau sa ma asigur ca va si ramane,nu va fi dat la schimb,ca ma duc dupa el,oriunde ar fi.Sunt in stare.... 
Si acum pozele.....

:nimfa:
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: