5,026

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

mihay28 wrote:
deyseby wrote:

nu ar fi o idee rea. acum sa vezi ce zice si Suana. si este si problema cu transportul de la Deva la Galati.   :wow:

in primul rand sa vedem ce spune suana... apoi o rezolvam noi daca e sa-si dea acordul...

vezi ca ce este al tau este pus deoparte? cat ai cautat baietel si acum poate ai noroc si este si frumos foc.   :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

5,027

am doua sanse ori de la deyseby ori de la suana...

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

5,028

Asta inseamna ca o sa gasesc o nimfa roz pentru Mango ?? smile Cum ar fi... smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,029

nimfa185 wrote:

am doua sanse ori de la deyseby ori de la suana...

da si tu. mai ca sunte-ti multi. smile

- Mary-

5,030

:wow: Cu ce sa incep..... smile Baieteii au ajuns cu bine acasa,i-am lasat liberi cu ai mei.Din cate vad se inteleg fara probleme.Au papat ,au baut apa si acum se acomodeaza cu casa noua.In seara asta vor dormi separat in colivia provizorie,sa vad care cum intra.Maine va trebui sa ma gandesc,ori pun colivia cea mare care am cumparat-o la Alexi ori o dau la scimb si iau una putin mai mica.Dragul de Motat deja ma incanta cu triluri,mor de ras cum poate face.Eu n-am fost obisnuita cu trilurile baieteilor.Si interesant e foarte liniste la nimfe,perusii dau concert acum. smile
mihay inca sincer nu stiu cum sa fac,am avut o zi foarte plina astazi si ma gandesc doar cum sa ma odihnesc si eu si motatztii calatori.Si pana la Galati e ceva drum.Dar oriunde ar ajunge Boby vreau sa ma asigur ca va si ramane,nu va fi dat la schimb,ca ma duc dupa el,oriunde ar fi.Sunt in stare....  smile
Si acum pozele.....

http://i45.tinypic.com/2148vex.jpg
http://i50.tinypic.com/30bcyzq.jpg
http://i47.tinypic.com/derb5f.jpg
http://i50.tinypic.com/qppf2t.jpg
http://i49.tinypic.com/wk5j03.jpg   :nimfa:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

5,031

Mama ce superbi sunt. smile Sa-ti traiasca.  Cel din poza a doua este extraordinar, ce subspecie e? big_smile

Keep your game tight.

5,032

E Bombonel si tocmai a ajuns la noua lui casuta de la deyseby.E baietel si va face pereche cu Silver a mea care e la fel.Este mutatia whiteface.Intr-adevar sunt superbi.Si sper sin suflet sa avem si puiuti dupa ce se linistesc si se formeaza perechile.Pana una alta ma gandesc doar sa le fie cat mai bine,sa suplinesc lipsa parintilor de unde au plecat.Dar ei stiu ca sunt  pe mani bune si-i iubesc la fel ca pe copiii mei.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

5,033

sunt foarte dragalasi ..... am ramas uimit :wow:

5,034 (edited by flyaway70 04-03-2010 21:22)

Ce bine imi pare ca au ajuns in sfarsit ! :bravo: :k: De cand se chinuie saracutii ! Acum nu ramane decat sa va imbracati in rochii pentru nunta ! Pe cand nunta ? Sa stim sa ne pregatim ... si unde se tine : la Suana sau la Deyseby ??? :hihi: :heart: :heart: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

5,035

Nunta se tine pe :LATIFA.
Trimitem feliute de tort si cupe de sampanie pentru fiecare.O astept si pe Mary ,sper sa intre deseara,sa ne tina companie.

5,036

lautarii au venit ?! sa inceapa petrecerea :maimuta: :sol: :elefant: ... :lma:

5,037

ce draguti sunt. :hug:

----Alex----  :nimfa:  :grey: + Max :X

5,038 (edited by Estera 04-03-2010 22:24)

Suana sunt superbi sa-ti traiasca si sa se inteleaga bine intre ei .
Sper sa nu va deranjam dar veti avea si niste musafiri mai mititei la nunta smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

5,039

sunt superbi, superbi, superbi :pup:  :lma: (pentru nunta smile ). sa ne auzim si la botez :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

5,040 (edited by suana 04-03-2010 22:44)

Multumesc tuturor. :hug:  :pup: :heart: Dar fara Mary nu primeam acuma laudele.Ea e cea curajoasa,ca a putut sa renunte la baietei si sa ii trimita la mine.Toti sunt foarte frumosi.Ma gandesc sa iau o colivie identica cu cea pe care o am,asa si Hanny si Silver vor sta ca la ele acasa cu baieteii.
Toata lumea e bine venita,cu mic cu mare.

5,041

Mango a inceput sa zboare dintr.o camera in alta smile dar problema este ca nu se intoarce de unde a plecat si cauta colivia in zbor ca disperatul ca numai pe colivie si perdea aterizeaza smile

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

5,042

Ce bine ca la mine e apartament circuit  smile De unde pleaca .....si revine.Daca nu ma gaseste,sau nu se aseaza pe scaunul de la calculator,zboara mai departe si revine la colivie.Colivia e un punct sigur pentru ei,acolo stiu sa vina acasa.

5,043

Mango ar ateriza oriunde in caz de urgenta numai pe mine nu. Azi era camara deschisa direct in ea s.a dus, ce il mai cautam eu pe Mango al meu in camara smile

5,044

Va rog sa imi spuneti cat de des pot sa le dau oua ras cu morcov?
Multumesc.

5,045

flo8200 wrote:

Va rog sa imi spuneti cat de des pot sa le dau oua ras cu morcov?
Multumesc.

cat mai des. cat poate manca. e bine de 2 ori pe sapatamana. el singur nu poate manca un ou intreg, asa ca dai cate jumatate de ou proaspat fiert, jumatatea cealanta o mananci tu.  smile .oul se strica repede si a doua zi trebuie schimbat. asa ca ii dai acum si maine scoti restul. ii mai dai peste 2 zile iarasi. si tot asa. poti pune si un pic de pesmet peste ou si morcov. dar nu mult.  :k:

Adaugat: 05-03-2010 08:28

Am plans cand mi-am vazut baietii, mai ales pe Bombonel. sunt multumita ca sunt fericiti. stiu ca o sa fie totul bine. la Suana era locul ideal pt ei. acum m-a ajuns la nr de nimfe, daca punem si perusii, ma intrece  smile mor de ciuda ca nu am putut sa-l iubesc pe Staricu. sotul meu s-a jucat cu el. of.  :furios:

- Mary-

5,046 (edited by suana 05-03-2010 08:52)

Mary,baieteii au dormit foarte bine.N-au vrut sa intre in colivie asa ca au dormit pe ea.Au zburat aseara toti,au inceput sa cunoasca locul.Totul e super ok.Acum le-am deschis colivia sa intre sa pape si ei sa bea apa.Ma duc sa mai iau o colivie frumoasa sa incerc sa-i separ.Dar ma gandes ca in urmatoarele zile sa ii las liberi,cu coliviile deschise,pana se mai obisnuiesc.Motatul m-a dat gata cu trilurile,radea si sotul meu aseara.I-a placut de ei tare mult.Acuma,Motatul isi desface aripile ,piuie si sare .E atat de scump.Ma uimeste si stau sa ma uit la ei,pentru ca n-am fost obisnuita cu baietei si vad foarte clar ca sputin diferiti de fete.
Si Staricu' ti-a trimis 1000 de pupici. :pup: :heart:

5,047

putin mai mult diferiti. Motatul este belea. este si frumos. are pana cea galbena din coada care mie i-mi placea tare. este si baland. Bombonel este mai autoritar si serios. dar este un tatic genial. pupa mama baietii si nurorile. :pup:

- Mary-

5,048

Buna tuturor!Sunt noua pe aici,dar asta nu inseamna ca nu am citit aproape totate paginile acestui forum.:)Suana,as vrea sa te intreb ce fel de sunete scot fetitele tale,caci acum o luna mi-am luat si eu un motat,mi s-a spus ca e baiat,am mers si la un cabinet veterinar(caci a avut ceva probleme) iar fata de acolo la fel a zis,e baiat!Insa...astept sa cante si....nimic,doar cateva piuituri pe zi si alea cand vorbesti foarte mult cu el.Nu ar fi o problema daca e fetita,dar as vrea sa-i iau o consoarta si sunt in dilema ...ce sa iau?fetita....baietel?habar n-am!Problema pt. care am dus-o la medic a avut-o la aripioara,caci inteligenta de vanzatoare de la petshop l-a bagat fortat in colivie si i-au cazut 4 pene dintr-o aripa.Am dat apoi fuga la medic si....am aflat ca avea aripioara luxata.I-a facut tratament 5 zile si si-a mai revenit,dar inca nu i-au crescut penele de tot.M-am dus,evident,peste cea care a facut un suflet atat de mic si nevinovat sa sufere si ce credeti ca zice?Sa-mi dea alta nimfa :furios: Am crezut ca lesin.Pai Kiki al meu e un obiect expirat,stricat,pe care sa-l schimb?Sa i-l dau ei sa-l mai chinuie putin?Ce oameni.....:bleah:   Kiki are cam 5-6 luni,dupa cum mi-a zis fata de la cabinet,nu stie nici sa muste tare,cum am vazut ca fac alte pasari smile Dar totusi as vrea sa aflu ce o fi...fetita/baietel.Nu-mi pot da seama dupa bujorii din obrajori,poate doar daca l-as vedea langa altul ca el...complet galben(lutino am inteles).Cum ziceti voi ca e mai bine sa-i iau sau nu pereche?

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

5,049 (edited by bubbles 05-03-2010 12:00)

Bine ai venit si multa sanatate motatului. In primul rand nu trebuia sa te gandesti sa il duci inapoi pentru ca are nevoie de tine smile . Probabil nu a cantat din cauza aripioarei, se poate pentru ca ei canta cand se simt bine, relaxati, si o luxatie la aripa nu e foarte relaxanta. Eu zic deocamdata asteapta cu perechea, ai si tu rabdare sa isi revina, sa va imprieteniti, si sa se  simta si el bine. De zburat a zburat pana acum?

5,050

a zburat insa nu are directia prea buna...cum sa-ti explic...mai scurt,trage dreapta.Intr-adevar nu tre sa-i iau acum pereche,insa pe viitor poate voi vrea.

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--