Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Alexi.....
Aia a fost pana mea.....

Unde s-au ascuns restul alexeilor? ![]()
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Alexi.....
Aia a fost pana mea.....

Unde s-au ascuns restul alexeilor? ![]()
E superba Alexi :heart: :heart: :heart: :floare: :floare::heart: :floare:
Suana ne bagi in boala :ill:
Multumesc mult si Alexi la fel....tuturor. :pup: :heart: E o mare figura ,oricum.Dar mie imi lipsesc si ceilalti alexei ,vreau sa ii vad in poze mai des.
superb... :bravo:
Alexi ca de obicei e o scumpa si o dragutza :heart: :pup:
paco al meu a gangurit ceva... vorbea el in legea lui, se mira, ... a fost super. Sunt putine astfel de momente da super :k: nu vrea sa vina pe mana , e incapatanat si smecher, dar ne intelegem. Ce metoda sa mai aplic ca sa vina pe mana ? nu indrazneste deloc, daca mananc ceva fructe imi da de inteles ca vrea si el dar nu vine deloc sa ia, treb sa ii dau la cioc... ![]()
Alexie e o smechera. scumpica... :pup:
este baietel dupa figura si cere 8 milioane...nu prea imi plac penele dar par a fii in formare acum...voi ce parere aveti???
Salut Ionut.
Pretul este foarte bun pentru o pasare blanda si pasarea arata binisor, micile defecte de penaj o sa isi revina.
Referitor la sexul pasari ( fiind de 2 ani ) nu pot sami dau parerea.
Salutari.
multumesc frumos!!!
Adaugat: 28-02-2010 20:29
sedinta foto ![]()
E clar! Alexi are concurenta serioasa!
Sa-ti traiasca minunatia de fata, Ionutz! E absolut minunata! :heart:
multumesc frumos!!!
toate animalutele de pe acest forum sunt frumoase...fiindca sunt ingrijite si iubite :heart:
Pupam fetita frumoasa :pup: Mi-a fost dor de ea. :hug: Vad ca roade serios la paharul ala :hihi: Ce,numai noi sa avem pahare capsate? ![]()
are varful ciocului albastru de la pahar...mananca, roade, strica tastatura, mai scate cate un "coco" ici colo...zboarape umar la toti oaspetii de prin camera...are activitate ce mai ![]()
Da,se vede ca e la ea acasa .....
Deja stie cat de iubita si rasfatata e.Dar merita,e o cumintica si frumoasa.Sa stii ca s-a schimbat mult in bine de cand e la tine.Se vede ingrijirea si faptul ca ii e foarte bine. :pup:
Lora face reclama la pepsi :hihi: azi maine va deveni faimoasa si o sa o vedem la televizor . Doamne da :pls: :heart: eu una o iubesc :heart: si stiu ca nu sunt singura .
fara reclame ca o sa o ravneasca multi "papagali" care se uita la televizor
![]()
Ma asortez cu decorul.... :hihi:

frumoasa foc...ce urat se uita ea la floricica ![]()
Se gandea s-o ,,guste'' putin
Dar n-am lasat-o.
chiar sunt deosebite fetele voastre. le pupam .
foarte frumoase fetitele :heart:. eu am vazut 2 marele alexander intr'un supermarket si era tinuti intr'o cusca din geam :furios: toate pasarile st tinute in niste conditii oribile. ce bine k exista oameni pe lume si iubesc pasarile :bravo:
ce m-a suparat Lora acum seara... :sol:
a reusit sa imi strice castile si m-a lasat fara sunet la calculator...tre sa imi iau altele acum...poate gasesc cu fir de otel
pana atunci stau pe "mute"
Eu de asta am protejat partea de sus a mesei de calculator.Dupa servet nu se mai uita.Si telefonul fix l-am bagat dupa si in general iau de pe masa cam tot ce poate constitui o tinta pentru ros.Acum o asculti pe Lora,pana iti reinnoiesti cablurile si boxele.
Adaugat: 03-03-2010 21:17
andreea multumim. :pup: Din pacate mute pasari sunt tinute in conditii improprii :furios: Ma doare sufletul cand aud si vad asa ceva. ![]()
ce m-a suparat Lora acum seara... :sol:
a reusit sa imi strice castile si m-a lasat fara sunet la calculator...tre sa imi iau altele acum...poate gasesc cu fir de otelpana atunci stau pe "mute"
data viitoare sa o lasi si pe ea sa asculte cu castile. ea ce are? s-a razbunat. ![]()
:hihi: si eu am schimbat 2 perechi de casti de cand il am pe Verdi ...
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria