751

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Alexi.....
Aia a fost pana mea.....

http://i50.tinypic.com/2dl6a9s.jpg

http://i49.tinypic.com/16lz39w.jpg

Unde s-au ascuns restul alexeilor? sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

752

E superba Alexi :heart: :heart: :heart: :floare: :floare::heart: :floare:
Suana ne bagi in boala :ill:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

753

Multumesc mult si Alexi la fel....tuturor. :pup: :heart: E o mare figura ,oricum.Dar mie imi lipsesc si ceilalti alexei ,vreau sa ii vad  in poze mai des.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

754

superb...  :bravo:

755

Alexi ca de obicei e o scumpa si o dragutza :heart: :pup:

756

paco al meu a gangurit ceva... vorbea el in legea lui, se mira, ... a fost super. Sunt putine astfel de momente da super  :k:  nu vrea sa vina pe mana , e incapatanat si smecher, dar ne intelegem. Ce metoda sa mai aplic ca sa vina pe mana ? nu indrazneste deloc, daca mananc ceva fructe imi da de inteles ca vrea si el dar nu vine deloc sa ia, treb sa ii dau la cioc...  big_smile

757

Alexie e o smechera. scumpica...  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

758

ionutfinch wrote:

este baietel dupa figura si cere 8 milioane...nu prea imi plac penele dar par a fii in formare acum...voi ce parere aveti???

Salut Ionut.
Pretul este foarte bun pentru o pasare blanda si pasarea arata binisor, micile defecte de penaj o sa isi revina.
Referitor la sexul pasari ( fiind de 2 ani ) nu pot sami dau parerea.
Salutari.

Crescatorie papagali. Oti

759

multumesc frumos!!!

Adaugat: 28-02-2010 20:29

sedinta foto tongue

LORA & LORD

760

E clar! Alexi are concurenta serioasa! smile Sa-ti traiasca minunatia de fata, Ionutz! E absolut minunata! :heart:

Adriana

761

multumesc frumos!!!
toate animalutele de pe acest forum sunt frumoase...fiindca sunt ingrijite si iubite :heart:

LORA & LORD

762

Pupam fetita frumoasa :pup: Mi-a fost dor de ea. :hug: Vad ca roade serios la paharul ala :hihi: Ce,numai noi sa avem pahare capsate?  smile

763 (edited by ionutfinch 02-03-2010 21:40)

are varful ciocului albastru de la pahar...mananca, roade, strica tastatura, mai scate cate un "coco" ici colo...zboarape umar la toti oaspetii de prin camera...are activitate ce mai smile

LORA & LORD

764

Da,se vede ca e la ea acasa ..... smile Deja stie cat de iubita si rasfatata e.Dar merita,e o cumintica si frumoasa.Sa stii ca s-a schimbat mult in bine de cand e la tine.Se vede ingrijirea si faptul ca ii e foarte bine. :pup:

765

Lora face reclama la pepsi :hihi:    azi maine va deveni faimoasa si o sa o vedem la televizor .   Doamne da :pls:                           :heart:  eu una o iubesc :heart: si stiu ca nu sunt singura .

766

fara reclame ca o sa o ravneasca multi "papagali" care se uita la televizor smile  smile smile

LORA & LORD

767

Ma asortez cu decorul.... :hihi:

http://i50.tinypic.com/15ofrd1.jpg

768

frumoasa foc...ce urat se uita ea la floricica big_smile

LORA & LORD

769

Se gandea s-o ,,guste'' putin  smile Dar n-am lasat-o.

770

chiar sunt deosebite fetele voastre. le pupam .

- Mary-

771

foarte frumoase fetitele :heart:. eu am vazut 2 marele alexander intr'un supermarket si era tinuti intr'o cusca din geam :furios: toate pasarile st tinute in niste conditii oribile. ce bine k exista oameni pe lume si iubesc pasarile :bravo:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

772

ce m-a suparat Lora acum seara... :sol:
a reusit sa imi strice castile si m-a lasat fara sunet la calculator...tre sa imi iau altele acum...poate gasesc cu fir de otel smile  pana atunci stau pe "mute"

LORA & LORD

773

Eu de asta am protejat partea de sus a mesei de calculator.Dupa servet nu se mai uita.Si telefonul fix l-am bagat dupa si in general iau de pe masa cam tot ce poate constitui o tinta pentru ros.Acum o asculti pe Lora,pana iti reinnoiesti cablurile si boxele. smile

Adaugat: 03-03-2010 21:17

andreea multumim. :pup: Din pacate mute pasari sunt tinute in conditii improprii  :furios: Ma doare sufletul cand aud si vad asa ceva. sad

774

ionutfinch wrote:

ce m-a suparat Lora acum seara... :sol:
a reusit sa imi strice castile si m-a lasat fara sunet la calculator...tre sa imi iau altele acum...poate gasesc cu fir de otel smile  pana atunci stau pe "mute"

data viitoare sa o lasi si pe ea sa asculte cu castile. ea ce are? s-a razbunat.  smile

- Mary-

775

:hihi: si eu am schimbat 2 perechi de casti de cand il am pe Verdi ...