726

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Multumesc de confirmare Oti ... deci tot nu i-am gasit pereche inca Lorei sad

LORA & LORD

727

Suana:
Cam la toti alxi le creste coda la fel de lunga, cat de lung ramane pana la urmatoarea naparlire ( schimbarea penelor ) depinde de ei ( cum stiu sa sio intretina :bang: ) si de conditiile in care sunt tinuti ( coliviie mica, da de 200 de ori pe zi cu coada in gratii sad ).
Salutari

Crescatorie papagali. Oti

728 (edited by suana 17-02-2010 22:42)

Da,conditiile e viata sunt extrem de importante.Nici nu vreau sa ma gandesc la un mare alex tinut intr-o colivie stramta :bang: Cand e la mine pe umar si ma deplasez prin casa,trebuie sa iau virajul ca un tir,sa ma asigur ca nu ii ating coada pe ici colo. :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

729

Ca un tir ... smile   El singur nu merge toata casa? 
Al meu sta stana de piatra. ziua nu zboara. Incepand cu ora 7,45 incepe showl... tipa, dar zboara putin, si nu vine pe mana sau pe umar  sad    Vreau ca ziua sa faca scandal ...

Adaugat: 18-02-2010 11:18

sorry ... 7,45 seara

730

Ba merge si singura ,dar prefera mai mult camera si se mai duce si prin bucatarie.Insa cand e pe umarul meu si am de umblat trebuie sa tin cont de lungimea cozii ei.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

731

s-ar putea sa fie mai timid...asa este si Lora...ziua dak sunt in camera nu scoate nici un sunet...isi vede de joaca ei pe acolo...de ros chestii pe care i le dau eu...dar dak am plecat din camera incepe show-ul...ce ma distreaza cand incearca sa zica Lora si nu prea ii iese...si zice din ce in ce mai tare...parca s-ar enerva ca nu poate sa pronunte calumea smile) smile
cat despre plimbat in alta camera ...nici la mine nu merge singura...dar cred ca incet incet o sa inceapa sa faca si asta...deocamdata de vreo saptamana coboara de pe colivie si merge ba in pat...ba sa isi ia ceva de ros de prin apropiere...

LORA & LORD

732

s-a intamplat sa-si faca treburile pe umarul vostru??  big_smile

733

big_smile smile de N ori smile dar pe mine nu ma deranjeaza...spala masina big_smile

Adaugat: 18-02-2010 15:45

este scump un baietel de 2 ani de Marele Alex la 8 milioane???
sau e bine...cica este bland...

LORA & LORD

734

Costilini, mie mi-a spus cineva de aici ca pot dezinfecta colivia cu otet big_smile Dar nu stiu daca e nevoie sa i-o dezinfectezi..

735 (edited by suana 19-02-2010 21:10)

Fac ce fac .....si tot ma betivesc. :rusine:            http://i46.tinypic.com/2eyf31g.gif

http://i50.tinypic.com/1196jjl.jpg

http://i47.tinypic.com/2ce546q.jpg

736

superb   :k:

737

Vrea si ea sa vada ce gust are .... ce rea esti Ramona ...  :sanatate:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

738

Multumesc.Si al tau e la fel de frumos.Incet se va obisnui si va face multe lucruri care va vor incanta.

Adaugat: 19-02-2010 21:59

ella_costan wrote:

Vrea si ea sa vada ce gust are .... ce rea esti Ramona ...  :sanatate:

Asa-i? :rusine: Daca o tine tot asa..... o sa ciocnim impreuna cate un pahar.......  smile

739

Stii cum se spune ca un pahar de tarie inainte de masa e recomandat de doctor asa ca vrea si ea sa fie in rand cu lumea  :hihi:  :heart:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

740

Da,ne mentinem in forma. smile Mie-mi place berea asta speciala de sarbatori si astazi am mai gasit printr-o minune.Asta iarna am baut amandoua cu butoiul :hihi: ,azi ne rezumam la o doza. :wis: :sanatate:

Adaugat: 19-02-2010 22:06

ionut,nu e scump un mare alex la 8 milioane,mai ales daca e si bland.Dar sa vezi prima data pasarea asa cum ai facut si cu Lora.E important sa vezi penajul si comportamentul inainte de a o lua.

741

vai suana :heart: .. e atat de dragalasa alexi :x.. tu vrei sa ne omori cu pozele astea smile ...

:pup: pup cioculet mareee.. :pup: ..

da-i un cioc din partea mea smile ..

Ana :heart:

742

este baietel dupa figura si cere 8 milioane...nu prea imi plac penele dar par a fii in formare acum...voi ce parere aveti???

LORA & LORD

743

alexu asta are 2 ani?   mie mi se pare mai mic

744

AlinaVanesa wrote:

alexu asta are 2 ani?   mie mi se pare mai mic

si mie. si pare cam neingrijit corespunzator. fata de fetele noastre de pe forum care sunt impecabile.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

745

ce frumos e :heart: ..pare mai tinerel de 2 ani neutral .. rocco avea penele asa.. atunci cand isi schimba penajul hmm ..

746 (edited by suana 23-02-2010 21:49)

ionut,nu arata extrem de rau.E probabil in perioada de schimbare a penelor si e mai micut de 2 ani,sincer nu ma pronunt in privinta varstei pentru ca nu ma pricep atat de bine.Oti va vedea mult mai bine si te va sfatui.Se vede ca e prietenos,daca sta si pe catel....  smile Important e ca nu are aripile taiate si are parte de libertate dupa cum se vede din poze.Te-ai decis sa-l iei?

anna,multumim pentru pupici.trimitem si noi pe cioculetz mai mic. :pup:

Adaugat: 23-02-2010 19:57

http://i48.tinypic.com/fdc60p.jpg

747

Cat de dulce :heart: Ce bine se intelege el cu catelul :heart:
Si ce coada mare are Alexiiii yikes

748

chiar are o coada enorma Alexie.  yikes  :wow:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

749

yikes ce lunga eee yikes ..

oricum..e dulce rau :pup:

750

Ce "codita" are Alexi yikes ..o scumpica :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture: