Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
buna :hug: am fost la pet shop si am vb cu vanzatorul sa imi scimbe una dintre cele 2 femele si a zis ca mio schimba dar momentan nu aveau la magazin si a zis sa trec saptamana viitoare
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
buna :hug: am fost la pet shop si am vb cu vanzatorul sa imi scimbe una dintre cele 2 femele si a zis ca mio schimba dar momentan nu aveau la magazin si a zis sa trec saptamana viitoare
:bravo: :bravo: sa de`a d-zeu sa fie cvu noroc si sa se placa
da sa dea d-zeu oricum femela pe care o pastrez e in calduri si banuiesc ca se vor imperechea si intelege bn
:bravo: ce veste buna Dan ... sa speram ca de data asta vei avea mai mult noroc .... :pup:
bafta.... :bd: ma bucur ca vanzatorul a fost intelegator..
multumesc da este mia spus ca la alt cineva ia schimbat de vreio 8 ori pana a nimerit 2 perechi :hihi:
Adaugat: 15-02-2010 21:23
ps: am uitat sa va spun ca astazi a mai facut un ou pana acuma nu la spart sta pe el sa il las acolo?
ps: am uitat sa va spun ca astazi a mai facut un ou pana acuma nu la spart sta pe el sa il las acolo?
da. lasa-o in pace unde este. nu scoate oul ca o sa faca oua la nesfarsit. daca nu este fertil, pt ca nu ai avut mascul, o sa scoti ouale dupa aproape 2 saptamani. acum las-o in pace unde este. nu o stresa.
am si eu o intrebare...sunt galagioase Rosella Rubin???
toate rosellele sunt galagioase.....dar merita sa le asculti uneori.. :heart: :maimuta:
nu a gasit roselle vanzatorul si mai tre sa astept vreo saptamana doua ca a dat comanda si pana ajung
cei care aveti Rosella...ce imi puteti spune??? se ataseaza de om??adica sa vina pe umar si asa mai departe???
astazi a mai facut un ou pacat ca sunt infertile
Adaugat: 17-02-2010 16:25
cei care aveti Rosella...ce imi puteti spune??? se ataseaza de om??adica sa vina pe umar si asa mai departe???
pai depinde de la un exemplar la altuleu ale mele daca tin ceva de mancare in mana vin si ele sa manance imi stau pe umar pe deget imi mananca din mana rosella nu prea se ataseaza de om dar exista si exceptii desigur
depinde......de exemplar..daca sunt pui sunt sanse mai mari sa-ti vina pe umar....al meu nu prea vine pe umar..dar nu este salbatic..am stat de el.... :aga:
astazi rosella mea mia mai cacut un ou in total are 3 am o intrebare daca sunt ambele femele nu isi sparg ouale una la cealalta? ca cealalta a intrat si ia si nu lea facut nimik
Adaugat: 19-02-2010 18:57
cateva poze cu ia si outzele ei
frumoasa..nu cred ca e o regula sa si le sparga reciproc....
yo-dan, ce scumpica este femela pe oute. si ce grija are de ele. draga de ea. daca sunt doua femele nu sparg ouale reciproc. lasale in plata lor si le scoti dupa doua saptamani de la primul ou depus. :k:
multumesc :merci: si nimfele dumneavoastra sunt frumoase si da are mare grija de ele
azi i-am scurtat unghiutzele lui poly..deoarece ii crescusera foarte mari si se agata de toate cele.....stie cineva la cat timp se taie unghiutzele.?
Cand cresc.
noi avem iar 5 oute si se pare ca de data asta coco sta mai mult in cuib...sper sa fie cu noroc de data asta :pls: :pls: :pls:
:succes: Anka sa speram ca e cu mai mult noroc :pls:
felicitari ank....sper sa fie cu noroc de data asta....sa vezi ca o sa ai puiuti frumosi si scumpi.. :hug:
:k: multumim mult...are a 2 a sapt de`acum de cand nu a mai facut nici un ou...si sta mult in cuib deci e foarte posibil astea 5 care le are acum sa le cloceasca si sa iasa puiuti...:pls: :pls: :pls:
salut!este cineva din bucuresti care vrea sa schimbe un mascul rosella cu o femela rosella.rosellele mele se pare k sunt amandoua femele
salut marian si bine ai venit pe forum si eu am aceeasi problema ca si tine am 2 femele inceareca se le schimbi la magazinul de unde leai luat eu asa am facut si trebuie sa mi aduca sapt viitoare mascul si ii dau o femela
Adaugat: 22-02-2010 22:40
anka felicitari pt oute si sa iasa din toate cele 5 outze puisori la fel de frumosi ca parintii
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans