Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Va rog sa imi spuneti daca este o fetita:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Va rog sa imi spuneti daca este o fetita:
Orice ar fi flo sunt superbe Mary o sa te lamureasca.
multumesc
sunt f frumosi flo...la mine dupa un timp am vazut ca sunt pereche..daca se ducea ea intr/o parte el se ducea dupa ea...sau daca o luam pe ea pe mana mea el incepea sa tipe dupa ea...daca vroiam sa o iau el vroia sa ma ciupe...acum ei stau numai impreuna...unul langa altul...si acum tot asa stau ca sunt prin casa...liberi..
Eu cred ca sunt pereche ... Cel perlat zici ca e Ally a mea cand era mica ... vad ca are obrajii mai decolorati ... Iar celalalt zici ca e Sonny ... numai ca Sonny are varful ciocului si unghiile de la picioare negre ... zici ca le-a dat cu oja ! :hihi: ... si el are orajii colorati mai bine ... Mie asa mi se pare ... Parerea mea ... :wis: Dar cel mai bine stie Mary !!! Asteapta sa intre ea si sa vada ... Pupici pe cioculete ! :pup:
A deci cel perlat e alta mutatie nu normal grey? Ca parca asa arata baietii normal grey care imi plac de mor cum au capu ala deschis la culoare :heart:
Daca au stat minute bune asa de apropiati in timp ce cel din dreapta manca restul de salata, poate fi un semn pentru inceputul unei lungi prietenii?
Si a mea este mare si am avut maaaare noroc la pret
Latime 36, lungime 47, inaltime 66, dar din astia 66, 12 sunt doar pe cenrtu daca intelegi ce zic, ca nu e patrata. Pret 70 ron
ma scuzati mia murit nimfa si acum am una noua dar nu ma pot impaca cu ea imi spuneti va rog de ce?
ai pus cumva nisip special din magazin pe fundul coliviei? daca da asta e problema..
Nu are cum sa fie asta problema, ai mei au nisip in colivie mereu, am incercat sa-l scot, dar perusii de fiecare data dupa ce mancau se duceau la nisip, il pusesem pe masa langa colivie, miky cand a vazut ca papagalii mananca s-a dus si el, nu am ce sa le fac, vad ca nu au nimic din cauza ca mananca nisip, sper sa nu le faca rau.
iloveanimals daca iti aduci aminte cu primul meu paco ai grija sa nu pateasca la fel dar nu il afecteaza imd dupa 2-3 luni..
"flo8200 sunt foarte frumosi, sa iti traiasca. Te rog frumos poti sa faci o poza la colivia nimfelor, si daca poti sa o si masori ti-as fi recunoscator? Mersi."
De vazut colivia am vazut ceva din ea, poti te rog sa imi spui ce dimensiuni are si la ce pret ai achizitionat-o, pare destul de incapatoare pt. doua nimfe si m-ar interesa si pe mine una din aceea.
Dimensiunile coliviei sunt 59 lungime, 39 latim si 64 inaltime. A costat 245 RON de la Animax Carrefour Constanta. Nu imi place ca nu are tavita mobila.
Deci eu chiar am avut noroc v.am zis eu. Dupa ce iau fetita as vrea sa iau o colivie care se deschide in sus...dar sa stiu ca am dat pe a mea 70 ron si sa dau pe alta 2 3 mil....nush daca imi vine sa fac asta
As lua alta doar daca se deschide in sus si nu dau 2 mil pe ea.
Adaugat: 20-02-2010 15:25
Il iubesc enorm!!! :heart: :heart:
roconima, sfatul meu este sa nu mai cumperi alta pasare in cazul in care nu poti avea grija de ea. noi ti-am dat sfaturi si tu le-ai ignorat total. acum se intampla la fel si cu cea dea doua nimfa. degeaba vorbesc, ca tu nu dai importanta. deci lasate de crescut pasari.
Adaugat: 20-02-2010 23:43
flo, dupa pozele pe care le-ai pus acum, par amandoua fetite . pune 2 poze cu coditele lor din fata si din spate. cea maronie este fetita, cel perlat este cu semnul intrebarii. ori baiat , ori fata, ca altceva nu poate fi
. glumesc. daca zice Flay ca asa arata si fetita ei, posibil sa fie fetita si a ta. oricum cea ciamon, adica cea maronie este fetita. :k: . daca sunt de acela-si sex se inteleg la fel de bine. :k:
revin cu pozele la codite din fata
Adaugat: 21-02-2010 11:07
si acum cu poze din spate. Multumesc tuturor pentru ajutor.
la aripa baiatului meu la vreo 3 pene i sa rupt vreo 3-4 cm de la varful penelor.ii mai creste altele?
Da ii cresc...si Mango ori le rupe ori ii cad. Da.i niste Multivitaminco cate o saptamana pe luna si o sa fe mai bine. Lui Mango nu ii cad pene deloc cat este in tratament, cum nu ii mai dau cum ii dad d.alea micute, pene lungi rar ii cad.
Buna Florin (Flo). Ai niste nimfe f. frumoase! Daca vrei sa stii ce sunt, mai intai trebuie sa ne zici care dintre ei canta si care tipa . In loc de betele de plastic, trebuie neaparat sa le pui bete de lemn...betele de plastic sunt incomfortabile, reci etc. si pot aparea diverse probleme cu piciorusele. Nu le mai da batoane din comert, nu sunt bune. La topicul "Retete si gustari pt. pasaroi" este o reteta de batoane facute in casa pe care majoritatea userilor au incercat-o si a avut succes
.
Adaugat: 21-02-2010 14:28
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ReXpHIvdghs[/youtube]
I-am dat lui Angel sa asculte videoclipul asta tare tare simpatic ..si tare m-am mirat cand am vazut ca incearca sa-l cante :wow: ..nu prea reuseste..dar are aproape acelasi ritm atunci cand canta
...mi-ar placea sa-l invete :hihi: ..o sa-i arat filmuletul asta zilnic.
Am vazut ieri in piata o nimfa care mi-a atras atentia pentru ca scotea niste triluri super.Canta asa frumos.Dar doamna mi-a zis ca e fetitza :wow: si ca baieteii au obrajii mai puternic colorati. Daca canta e normal sa fie baiat sau ne pacalesc mai nou nimfele astea sa ne duca in eroare
Si nici vorba de nimfe whiteface prin zona,ce pacat....Asa raritati sunt.Fetita pe care am vazut-o acum vreo 3 saptamani nu mai era,dupa cum era ma tem ca a murit.Tare mi-as dori totusi s-o fi luat cineva.Dar astept sa vad cand se pot da puiutii albi.
Da da si eu astept :heart: :heart: . Mango are niste triluri noi mor de ras cand il aud e caterinca la mine in camera in fiecare zi nu stiu de unde le scoate...
ce tare e filmuletzul!! cand va vad pe voi cu nimfele voastre,imi doresc si eu!!!!!! :cry:
Mie Mango mi.a schimbat viata in bine. Chiar daca nu suntem foarte buni prieteni, nu vine la mine, tot sunt cea mai fericita de pamantul asta ca il am langa mine
Si Angel face f. apos ...cred ca bea prea multa apa :cry: . I-am dat ou fiert mai cald, a papat mult si l-a strans la stomac. M-am linistit..si maine ma duc sa-i iau Diropur de la un pet shop care are produse de la Sera.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus