Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
la farmaciile veterinare sau pet shop.
eu n-am avut probleme de genu' cu ai mei, dar diropurul este bun.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
la farmaciile veterinare sau pet shop.
eu n-am avut probleme de genu' cu ai mei, dar diropurul este bun.
Eu am cumparat Diropur din Animax. Si Bronchipur si Multivitaminico la fel.
O sa caut si eu...ms mult.
mary sa iti traiasca toata ograda si multi pupici :heart: :pup: , acel filmulet imi place foarte mult ce mi-as dori sa locuiesc acolo sa imi vine cate o nimfa la gea si sa ii dau de mancare :heart: ...
Adaugat: 18-02-2010 13:57
Sabrina iti dau eu o reteta mai eficienta decat sa cauti tot orasu: deci le fierbi orez si il pui in recipientul cu mancare si din curiozitate vor veni sa mance si ar trebui sa rezolve problema. Sper sa reuseasca...
Darius merci mult am incercat si orez...in ziua cand i.am dat orez s.a deranjat la stomacel. Acum vad ca e ok...am tot mers pe ceai de menta. Daca iar se strica o sa va spun, oricum o sa caut ce mi.a zis Dany, momentan nu am gasit.
vopseaua nontoxica pt pasari este aceea care se dizolva in apa, colorantii artificiali acre se gasesc si in chipsuri si alte d'astea.
Habar am. Cred ca la cofetarii ceva, ca este(cred eu) aceiasi vopsea cu care se coloreaza prajiturle, poate ca cineva din domeniu ne poate spune mai multe, eu una nu ma prea pricep la asa ceva :hihi: stiu doar ca asta e singura vopsea care nu le face rau.
ete, mi-am amintit de articolul asta http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … nfectionam
Nu ca nu am gasit...unde trebuie sa caut si ce este mai exact? Cum se foloseste? Acum iar face tare :wow:
Sabrina, eu am vazut toate medicamentele necesare pasarilor noastre despre care s-a facut vorbire pe site, inclusiv Diropur, in Animaxul de la mallul din Cotroceni. Chiar am fost surprinsa sa le gasesc pe toate.
Banuiam ca acolo gasesc dar este destul de departe de mine. In weekend acum am o speranta. Merci mult oricum :pup:
Va rog sa imi spuneti daca am pereche. I-am cumparat de o saptamana de la Carrefour Constanta - Animax. Puteti sa imi spuneti si cam ce varsta au?
i-mi par amandoi baietiei. cel cu maroniu, adica ciamon, este baietel si cel mic e perlat pid si pare tot baietel. oricum cel cu capul galben este mai mare are peste 8 luni. cel perlat este pui de 2-3 luni.
Cel din stanga are obrajii mult mai rosii decat celalalt si scoate zgomote destul de puternice. Pe celalalt nu prea l-am auzit.
Cel din stanga este si mai agresiv.
Sunt foarte frumosi flo... sa-ti traiasca .... :sanatate:
Sunt foarte frumosi flo... sa-ti traiasca .... :sanatate:
Multumesc mult, asemeni. Dar gandul ca s-ar putea sa nu fie pereche nu imi da pace.
Sunt foarte frumosi flo...si arata bine adica nu par sa aibe ceva. Te cred ca te sperie gandul de a avea 2 baietei, dar asa sunt oamenii...ori iti zic ca e baiat si e fata sau inver sau in cel mai rau caz habar nu au...mai pune poze cu ei cu coditele, nu stiu eu Mary stie (deyseby). Ca sa fie baietei trebuie sa cante, sa faca triluri, daca e vrunu din ei fetita, trebuie sa tipe doar, fara sa formeze triluri...
O sa le mai fac poze astazi. O sa incerc sa nu ii pozez prin gratii pentru ca nu ii focalizeaza aparatul prea bine.
Pentru ca ziua sint la servici nu pot sa ii aud cum canta, daca canta, avand in vedere ca nu au nici o saptamana de cand i-am adus. Au facut si un drum de la Constanta la Tulcea. Doar cel din stanga pe care eu il cred baiat scoate sunete scurte si stridente. Celalalt nu canta deloc.
Al meu a cantat dupa o saptamana cam asa, deci mai ai timp sa ii auzi. Bafta!
Adaugat: 19-02-2010 11:46
Aparent Mango al meu si.a revenit. Face normal acum, zburda p.aici, canta si urmeaza operatiunea spalarea papagalului murdar, nu va explic ce murdar este....ca un bebe cu scutecul neschimbat :rusine:
Aparent Mango al meu si.a revenit. Face normal acum, zburda p.aici, canta si urmeaza operatiunea spalarea papagalului murdar, nu va explic ce murdar este....ca un bebe cu scutecul neschimbat :rusine:
Adaugat: 19-02-2010 12:42
flo, sa nu fii suparat pot sa-ti zic , ca cel din stanga posibil sa fie si fetita. am vazut la cineva o fetita asemanatoare si avea 3 ture de pui la ea. deci mai pune cateva poze sa vedem mai clar. cel mic nu scoate multe sunete deoarece este inca pui. nu are cum sa cante inca. eu am unul din vara anului tecut si inca nu a cantat in triluri.dar este baiat.
ma scuzati mia murit nimfa si acum am una noua dar nu ma pot impaca cu ea imi spuneti va rog de ce?
de ce a murit..??
de ce a murit? of!
Eu inca nu am trecut prin faza de a.mi murii un animal. Nu stiu cum as rezista imi pare foarte rau pentru nimfa ta...
imi pare tare rau ..sper sa treci si peste asta..
Va rog sa imi spuneti daca aceste este un baietel
nu stiu din ce cauza a muri dar sa va spun cum se comporta in ultimele zile foarte agresiv,tot timpul cu capul bagat in pene si nu manca
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus